Jump to content

Vojislav Šešelj se iz Haga vraća u Srbiju u julu!

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Da? A kako to doprinosi ajde me prosvetli. Jel tako sto govori po forumu da je citav srpski narod zlocinacki i kolektivno odgovoran za sve ratove?

Порезом, новцем, ако ничим другим.

Практично, више него Барон и ти заједно.

Подели на овим сајтовима

Из окупиране у земљу која окупира. Воли Барон земљу и народ, ал' знаш како, паре су паре.

Можете до сутра да трабуњате, нико није отишао ни из каквих других разлога већ да би поправио своје финансијско стање.

Није свако Тесла па да иде да оствари неке узвишене идеје.

Patriotizam je kad odes iz svoje zemlje da popravis financijsko stanje pa se vratis u svoju zemlju i nesto ulozis u nju a ne kad sjedis na kaucu u beogradskom pasaluku nezaposlen i pusis travu jer si nezaposlen a na forumu se deres kako u srbiji nista ne valja. Ja ne krijem da sam otiso iz srbije iskljucivo iz financijskih razloga i veoma mi je lijepo ovdje, zaradio sam ajde da kazem ''dosta''. I sta sam ja sad kriv sto imam vise novca jeli? Pa ja radim na sebi i kad bi dobio priliku vratio bi se u srbiju i ulozio nesto al za sada je tamno i jos ne vidim neku perspektivu ali nadam se bice i bolji dani.

Подели на овим сајтовима

Порезом, новцем, ако ничим другим.

Практично, више него Барон и ти заједно.

Ja vise saljem u srbiju mjesecno nego sto klaudking moze platiti poreza u godini i u to sam uvjeren, a bez novca koji upravo i dolazi tim putem iz inostranstva srbija bi bila u totalnoj propasti, to ti u ministarstvu mogu potvrditi koliko je to znacajno za ekonomiju srbije a ja ti ne bi sad dao neki procenat. Tako da ako cemo tako gledati onda sam ja mnogo veci patriota a vjerujem i Baron..Ali ja ne mjerim patriotizam novcem tako da se time uopste ne bi hvalisao.

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да је Барон отишао много пре. Понављам, из окупиране у земљу која окупира. Само С.А.Д. и Немачка тренутно имају више војника на Косову од Италије. Ни ти ни Барон немате никакво морално право да Клаудкингу или било ком другом кажете било шта. Клаудкинг можда није патриота, ал' он директно доприноси Србији и њеном народу. Барон не доприноси, а претпостављам ни ти чим нам се обраћаш у другом лицу.   Ваше поље патриотизма је ограничено доступношћу интернет повезивања.

a ti si ogranicen na vise polja, eto tebi klaudkinga pa srbuj sa njim, daleko ces da doguras....

srpstvo nije samo republika srbija a istocnik je izgubio svoju domovinu u oluji, bilo bi ti plemenitije da se solidarises neg da prosipas tu ko ima kakva moralna prava, takvi koji dijele moralna prava su i hrista razapeli.... 

Подели на овим сајтовима

Patriotizam je kad odes iz svoje zemlje da popravis financijsko stanje pa se vratis u svoju zemlju i nesto ulozis u nju a ne kad sjedis na kaucu u beogradskom pasaluku nezaposlen i pusis travu jer si nezaposlen a na forumu se deres kako u srbiji nista ne valja. Ja ne krijem da sam otiso iz srbije iskljucivo iz financijskih razloga i veoma mi je lijepo ovdje, ovdje zaradio ajde da kazem samo dosta. I sta sam ja sad kriv sto imam vise novca jeli? Pa ja radim na sebi i kad bi dobio priliku vratio bi se u srbiju i ulozio nesto al za sada je tamno i jos ne vidim neku perspektivu.

Како те није срамота више!?

Престаните да солите памет људима који су остали овде, било својевољно, било принудно.

Подели на овим сајтовима

Pametan covjek sto je otiso iz okupirane zemlje, ko je tebi kriv sto si rob i sto nisi uspeo da odes. Rintaj i dalje za investitore sa zapada, htjeli ste 5 oktobra revoluciju i demokratiju i dobili ste, sada rintajte poslusno jer i nemate pravo da se bunite. Kad je vladao Milosevic cak pod najgorim sankcijama bolji je zivot bio nego danas, znaci to sto ste htjeli dobili ste. Svi koji su posle 5 oktobra pobjegli iz srbije imaju moralno pravo u svakom smislu jer ljudi jednostavno nece da zive u okupiranoj zemlji.

Тако је! 100% си у праву, тј. био би у праву да су/сте они/ти, који су отишли и напустили земљу након 5. октобра (а има их свакако који су напустили и пре, јер требало је главу сачувати и од бомбардовања наравно)... Дакле, био би 100% у праву да си/сте емигрирали у бастионе неокупираног и слободног света и одатле нам "делили" лекције овде по Форуму... Значи, заиста би "тежину" и уста пуна националне приче, Космета и прочаја била уверљива да је изговорена из Венецуеле и Северне Кореје нпр. Ирана можда. Ајд` сад Либију и Сирију да не узимамо у обзир јер је тамо рат, или пак Руске Федерације. Овако, причати о томе и "лекцијашити" (то вам нико не брани наравно) из ЕУ ил` Америке изгледа у најмању руку неозбиљно и ни по чему се не разликујете, мишљења сам, од којекаквих хохштаплера, националних радника и патриота по занимању, а какви су били за време "вашег" вољеног СМ-а....

Подели на овим сајтовима

Престаните да солите памет људима који су остали овде, било својевољно, било принудно.

Ja nikoga ne krivim sto je ostao, al ne mozes mi reci da je klaud patriota jer se nalazi u beogradu i glasa za nato pakt.

Подели на овим сајтовима

Тако је! 100% си у праву, тј. био би у праву да су/сте они/ти, који су отишли и напустили земљу након 5. октобра (а има их свакако који су напустили и пре, јер требало је главу сачувати и од бомбардовања наравно)... Дакле, био би 100% у праву да си/сте емигрирали у бастионе неокупираног и слободног света и одатле нам "делили" лекције овде по Форуму... Значи, заиста би "тежину" и уста пуна националне приче, Космета и прочаја била уверљива да је изговорена из Венецуеле и Северне Кореје нпр. Ирана можда. Ајд` сад Либију и Сирију да не узимамо у обзир јер је тамо рат, или пак Руске Федерације. Овако, причати о томе и "лекцијашити" (то вам нико не брани наравно) из ЕУ ил` Америке изгледа у најмању руку неозбиљно и ни по чему се не разликујете, мишљења сам, од којекаквих хохштаплера, националних радника и патриота по занимању, а какви су били за време "вашег" вољеног СМ-а....

Brate nema veze iz koje si zemlje, u svakoj zemlji postoje ljudi koji nisu zadovoljni sa svim potezima sto njihova vlast radi. Ja bi u mnogome i pohvalio zapadne zemlje, ima mnogo toga sto je bolje nego u srbiji, na primjer ovdje nema toga da neko otvoreno poziva na bombardovanje svoje zemlje kao u srbiji sto rade, ljudi su uglavnom patrioti.

Подели на овим сајтовима

По тој логици, нисте ни Барон, Кордун и ти јер директно финансирате НАТО.

Kakve to ima veze? Svaka drzava na svijetu direktno financira budjet SAD(NATO) ukljucujuci Rusiju, Kinu, Indiju, zato sto je dolar glavna globalna valuta, malo se obrazujte prije nego sto krenete u neke optuzbe. Amerika zivi na racun drugih inace ne bi bila tako bogata.

Подели на овим сајтовима

Bato ja sam glasao u Srbiji u vreme kada si ti pisao u pelene jos i sedeo u radio stanici mog prijatelja koji je kenjao po Milosevicu po ceo dan na radio talasima privatne radio stanice a finansirao ga Anem ...

Vidis i ovo je istina o Milosevicu...

Што је Милошевић допустио, односно намерно их је сам створио, како би сваког секунда у земљи Србији у то време, био унутрашњи и вањски рат против србије и Њега као Србије.

Довољно чувана документација, чека у пеленама свој раст и то више нико не може изменити. Сам шешељ је очигледни доказ тога.

Држава је дужна да исплати одштету свим грађанима србије, јер их је све време држала у рату, унутрашњем и спољном.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

По тој логици, нисте ни Барон, Кордун и ти јер директно финансирате НАТО.

gle jednu stvar ja ne volim nikako zagadjeni vazduh, to sto ga disem je sila prilika a ne zato sto sam licemjeran, jedna je stvar boriti se posteno za standarde svog zivota a druga je stvar pristajati na ucijene i podrzavati ideoloski one standarde tzv zapadne koji su nama srbima radili i rade danas vise nego ikad o glavi, covijek bez casti je nula, bolje da je mrtav neg ziv

Подели на овим сајтовима

Brate nema veze iz koje si zemlje, u svakoj zemlji postoje ljudi koji nisu zadovoljni sa svim potezima sto njihova vlast radi. Ja bi u mnogome i pohvalio zapadne zemlje, ima mnogo toga sto je bolje nego u srbiji, na primjer ovdje nema toga da neko otvoreno poziva na bombardovanje svoje zemlje kao u srbiji sto rade, ljudi su uglavnom patrioti.

У реду, нисам ја теби замерио ништа, нити Жељку Билбији, нити Николи Кордуну. Ал` оно што "замерам" је управо ово сад што си рекао. Када си мене нпр. чуо да сам отворено позивао на бомбардовање своје земље? И да ли сам ја мањи патриота, пошто сам приметио да често ви емигранти имате тај уређај-патриомер, ређе користите и верометар. Дакле, по чему сам ја мањи патриота, ако за мене СМ и овај несрећник представљају апсолутно супротно свему ономе што представљају за вас. Зашто, по теби, ја мање волим Србију, ако кажем да су СМ и ВШ највеће зло које је задесило овај народ? Итд, итд...

Подели на овим сајтовима

У реду, нисам ја теби замерио ништа, нити Жељку Билбији, нити Николи Кордуну. Ал` оно што "замерам" је управо ово сад што си рекао. Када си мене нпр. чуо да сам отворено позивао на бомбардовање своје земље? И да ли сам ја мањи патриота, пошто сам приметио да често ви емигранти имате тај уређај-патриомер, ређе користите и верометар. Дакле, по чему сам ја мањи патриота, ако за мене СМ и овај несрећник представљају апсолутно супротно свему ономе што представљају за вас. Зашто, по теби, ја мање волим Србију, ако кажем да су СМ и ВШ највеће зло које је задесило овај народ? Итд, итд...

zbog toga sto ne bi pljuvao po milosevicu ni za ono sto znas da nam je svima kriv vec bi cutao a ne bi davao krila laznim argumentima koji su preko milosevicevic ledja natovareni cijelom srpskom narodu, specijalno srpskim zrtvama, eto zbog toga, sta ti mislis da ja nesto volim milosevica, ne razumijes ti to....

Подели на овим сајтовима

Ja nisam reko da ti nisi patriota, a sto se tice poziva za bombardovanje svog naroda ja sam mislio na neke politicke licnosti. Ti imas pravo da mislis sta god hoces o nekom politicaru, moj komentar nije bio upucen tebi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...