Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Seselj Draskovic Milosevic Djindjic Liberali DS Radilali Socijalusti SNO SPO SCP Micunovic Komnenic .... Imao si mogucnost izbora pa biraj i niko nista tu nije servirao. Jeste Milosevic imao puno vise medijske kontrole i to je sve. I ne petljaj vise Sekija sa Milosevicem jer nije imao nikakve veze isim ako ne permutujes Пријатељу, све време је у србији био избор или си са нама (милошевић,шешељ) или си против србије. Не знам ћему фризираш, нешто што је већ хвала Богу, постала новоисторијска чињеница. Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Masovne kradje izbora si zaboravio. One takodje daju jednu novu mogucnost na izborima. Koga god zaokruzis pobedice Milosevic... Kakve kradje? Ne izmisljaj. Zadnje izbore je pokusao da pokrade Miulosevic ostale je dobijao posteno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Пријатељу, све време је у србији био избор или си са нама (милошевић,шешељ) или си против србије. Не знам ћему фризираш, нешто што је већ хвала Богу, постала новоисторијска чињеница. Pa taj izbor je i danas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Pa taj izbor je i danas. Код нас банана то је одличан и здрав избор, додао би и трешње, оне су сезонске и такође су одличан и здрав избор. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Kakve kradje? Ne izmisljaj. Zadnje izbore je pokusao da pokrade Miulosevic ostale je dobijao posteno. Ja sam mislio da si ti tek posle toga pobegao u Italiju, a l vidim da se ni kradja izbora ne secas. Milosevic je krao izbore a seselj ga u tome podrzavao u pauzama klanja hrvtskih civila sa svojim hordama razularenih cetnika... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ако мало боље погледате за протеклих пар месеци Шешељ све што је одрадио било је у интересу хрватске државе. Шешељ јесте националиста али је питање чији... Плутон, RYLAH and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Код нас банана то је одличан и здрав избор, додао би и трешње, оне су сезонске и такође су одличан и здрав избор. Ma da, bas nas briga, zivimo u Svedskoj a ne u zemlji koja je pod delimicnom okupacijom, otrovana sa osiromasenim uranijumo i sa pola miliona izbeglica ...Bas nas briga mozemo da biramo slobodno voce i povrce ... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ако мало боље погледате за протеклих пар месеци Шешељ све што је одрадио било је у интересу хрватске државе. Шешељ јесте националиста али је питање чији... Припада психопатама, јер уме безобзирно, задовољавати само своју сопствену "личност", без икаквог потпуно отвореног свог бића према Другом. Милан Ракић, GeniusAtWork, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ако мало боље погледате за протеклих пар месеци Шешељ све што је одрадио било је у интересу хрватске државе. Шешељ јесте националиста али је питање чији... A sta je to uradio da pomogne Hrvatskoj od kako je izasao iz zatvora? Udruzio ih sa NATO, naoruzao ( imaju 100 000 vojnika hrvati) uveo ih u EU, kreditira ih .... Kako im on to pomaze? Mislis zapalio zastavu pa su sada hrvati nesto na dobitku zbog toga? pa ce sada da kazu kako srbi ne valjaju a do sada su kao valjali? Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Sta znaci velicanje ove dvojice? То што ти радиш скоро сваком поруком о Милошевићу. Ja u to vreme nisam bio zastrasivan ... Potpunu slobodu sam imao da kazem sta mislim, glasam za koga hocu, itd. Ниси јер си био небитан (ако си уопште тада био овде). Ти си пример публике какву желе КПЈ/СКЈ, СПС, СРС, ДС, СНС итд. Тебе не занима да доприносиш заједници и да се бориш за њу. Кад ти једна и њен народ не ваљају, одеш у другу. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ja sam mislio da si ti tek posle toga pobegao u Italiju, a l vidim da se ni kradja izbora ne secas. Milosevic je krao izbore a seselj ga u tome podrzavao u pauzama klanja hrvtskih civila sa svojim hordama razularenih cetnika... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Пријатељу, све време је у србији био избор или си са нама (милошевић,шешељ) или си против србије. Не знам ћему фризираш, нешто што је већ хвала Богу, постала новоисторијска чињеница. Браво! Они се нису борили за уједињење Срба већ за уједињење оних којима они одобре да буду Срби. Сви остали су издајници. GeniusAtWork, Juanito, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 То што ти радиш скоро сваком поруком о Милошевићу. Ниси јер си био небитан (ако си уопште тада био овде). Ти си пример публике какву желе КПЈ/СКЈ, СПС, СРС, ДС, СНС итд. Тебе не занима да доприносиш заједници и да се бориш за њу. Кад ти једна и њен народ не ваљају, одеш у другу. Pa necu da doprinosim neistinama vec kada cujem laz kazem da je izmisljotina.Milosevic je redovno dobijao izbore po zakonu, sto zbog podrske koju je imao sto zbog nesposobnosti ondasnje opozicije A i dobro je sto je dobijao jer da nije ovi bi prodali i bosanske srbe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Milosevic je redovno dobijao izbore po zakonu da... zakon jaceg.... fizicki... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Pa necu da doprinosim neistinama vec kada cujem laz kazem da je izmisljotina. Milosevic je redovno dobijao izbore po zakonu, sto zbog podrske koju je imao sto zbog nesposobnosti ondasnje opozicije Могао си онда да останеш и да доприносиш истини, шта год за њу сматрао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука