Jump to content

Vojislav Šešelj se iz Haga vraća u Srbiju u julu!

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Не. Тврдим да их је оставио на цедилу. Па нису ни рампу на граници хтели избеглицама да подигну док се човек није убио пред њом!

Nije istina da Srbija nije nista uradila da pomaze nama u hrvatskoj, uradila je drzava koliko je mogla. Mala drzava nije mogla sama protiv citave ujedinjene evrope i amerike, i Milosevic nije idealan bio daleko od toga ali taj covjek je gledao srpske nacionalne interese i barem je pokusao da brani sve srbe. Srbiju tada nije podrzavala ni jedna sila a za razliku od tada sada imamo svoju silu zastitnicu kojoj mi okrecemo ledja.

Подели на овим сајтовима

To sto radi Seselj ima za proizvod nove sukobe i ratove. Ja cu radije da podvijem rep i da pobegnem 

Nismo ni ocekivali nista drugo...hvala unapred ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Nije istina da Srbija nije nista uradila da pomaze nama u hrvatskoj, uradila je drzava koliko je mogla. Mala drzava nije mogla sama protiv citave ujedinjene evrope i amerike, i Milosevic nije idealan bio daleko od toga ali taj covjek je gledao srpske nacionalne interese i barem je pokusao da brani sve srbe. Srbiju tada nije podrzavala ni jedna sila a za razliku od tada sada imamo svoju silu zastitnicu kojoj mi okrecemo ledja.

Што су онда браниоци РСК остали без горива и муниције на крају? Имаш уосталом и снимке телефонских разговора у којима се Милошевић и Туђман цењкају око РСК, било је на ТВу често.

Иначе, није тема, али што та сила заштитница не одбрани ни своје сународнике у Украјини, него их пусти да гину годину дана... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Не. Тврдим да их је оставио на цедилу. Па нису ни рампу на граници хтели избеглицама да подигну док се човек није убио пред њом!

То што је Р. Српска сачувана, не значи да РСК није изгубљена и остваљена на цедилу.

Са осталим се слажем потпуно, само што то све јесу дипломатске методе.

Слажем се, као што рекох то су дипломатске методе. Паљење заставе и лепљење етикете "усташа" на све стране ем није дипломатски ем није корисно. Само нас компромитује у очима међ. заједнице.

to su jeftine i jadne metode, ali mi u srbiji nemamo strategiju nacionalnog osvjescivanja nakon ovog medijskog udara u zadnjih 15 godina su nas ucili da smo krivi, da mi nismo zrtve vec su drugi zrtve i da treba da se izvinjavamo i zahvaljujemo sto su nas drugi vaspitno tukli, treba da budemo zadovoljni sto nas ne traze pare za ona silna sredstva utrosena na nas. nacionalna svijest u ratnim podrucijima je sama po sebi jako brzo skocila, tamo gdje su srbi uspjeli da se odbrane po toim pitanju nemaju nikakvih problema vise, njih mucew neki drugi problemi, medjutim u srbiji sa izuztekom kosova nije bilo ratnih podrucja i u njoj je odlicno djelovala ova propaganda kako su srbi krivci a ne zrtve, srbija niej neka regija nego maticna drzava srba, znaci majka svim srbima gdje god oni bili, ona bi stvarno trebala kako god zna da rijesava probleme nacionalnog osvjecivanja stanovnistva na profesionalan nacin, ali vlasti do tog nije stalo, pa su onda klinci prisiljeni da rade ulicarski ko nacisti sto je jedno ruglo za drzavu i sistem u cjelini, ali u odredjenoj mjeri i to djeluje na nacionalnu sviejst, posebno kod mladjih narastaja, tako da nije bas beskorisno kako ti kazes...

Подели на овим сајтовима

Што су онда браниоци РСК остали без горива и муниције на крају? Имаш уосталом и снимке телефонских разговора у којима се Милошевић и Туђман цењкају око РСК, било је на ТВу често.

Иначе, није тема, али што та сила заштитница не одбрани ни своје сународнике у Украјини, него их пусти да гину годину дана... 

Zato sto nisu drumski razbojniuci poput amera ...i postuju teritorijalni integritet drzava kao pristojan svet ... 

Подели на овим сајтовима

srbija niej neka regija nego maticna drzava srba, znaci majka svim srbima gdje god oni bili, ona bi stvarno trebala kako god zna da rijesava probleme nacionalnog osvjecivanja stanovnistva na profesionalan nacin

Званична Србија никад у ХХ веку није успешно решила питање спрких земаља ван Србије, по мом мишљењу. Од стварања Југославије после Првог рата до дана данашњег. Ту се слажемо, само се не слажемо да уличарске методе могу бити корисне и на који начин, јер све и да заиста оживљавају патриотизам како кажеш, то је ипак примитивни и уличарски национализам, који увек донесе више штете него користи. 

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Jednu rupu bez dna smo jedva odstranili a sad treba da se pripajamo jos jednoj.

daleko bilo. Boli me uvo za granice ja sam zainteresovan da meni i mojoj deci bude dobro. NISTA drugo...

To sto radi Seselj ima za proizvod nove sukobe i ratove. Ja cu radije da podvijem rep i da pobegnem ko Bilbija nego sto ce moje dete IKADA da ratuje u bilo cijoj uniformi.

seselj govori o problemima, o stvarnim problemima koje drugi na silu guraju pod tepih a ti problemi ce kad tad opet doci u prvi plan...

ja ti i zelim da nikad ni ti ni tvoja djeca ne budete u bilo kakvom ratu vise!

Подели на овим сајтовима

Zato sto nisu drumski razbojniuci poput amera ...i postuju teritorijalni integritet drzava kao pristojan svet ... 

Сад ме зезаш већ, што су онда ратовали у Вуковару и гранатирали Дубровник у истом рату? Није тема опет рат деведесетих али не могу да верујем да мислиш да тадашњи званични Београд није могао да уради више за Србе у Хрватској... 

Подели на овим сајтовима

Ja bih rekao da im pomazu, inace ne bi nista ostalo od Donbasa. A kad bi otvorenije krenula, to bi bio kraj civilizacije. 

Подели на овим сајтовима

tacno je to sto kazes , samo pitanje je koliko je to bila volja beograda a koliko je bio pritisak sa zapada, zapad je aktivno sprecavao srbe da dobiju rat u svoju korist vise puta sto preko milosevica sto uz pomoc nato pakta, bilo je kako je moralo biti, samo en mozes izaci na tv pa to reci narodu...

Подели на овим сајтовима

Сад ме зезаш већ, што су онда ратовали у Вуковару и гранатирали Дубровник у истом рату? Није тема опет рат деведесетих али не могу да верујем да мислиш да тадашњи званични Београд није могао да уради више за Србе у Хрватској...

Zato sto imas dva razlicita rata a ti pricas kao da se radi o jednom.

Imas gradjanski rat u Jugislaviji i gradjanski rat u Hrvatskoj nakon medjunarodnog priznanja.

Kontas li razliku? Ne radi se tu o jednom ratu vec o dva.

Подели на овим сајтовима

Ja drugacije gledam na stvari, sta god bilo i kako god bilo srbija nije imala sanse sama a gubitnik nikad nije u pravu i pobjednik je uvijek u pravu. Mislim da za te navedene stvari postoji razlog i imas puno toga sto mi ne znamo i nikad necemo znati, ali ja stvarno mislim da je rezim tada barem pokusao da brani srbe svuda. Sto se tice Ukrajine, rusija pomaze svojim sunarodnicima tamo, evo da parafraziram Igora Strelkova bivseg ministra odbrane DNR ''neces se naratovati trofejnom tehnikom''.. Ne ne vjerujes valjda da te 2 male republike na istoku opstaju bez ruske pomoci. Sta ce biti dalje vidicemo, slazem se ako rusija tamo ne odbrani svoje sunarodnike onda od rusije ne treba nista da ocekujemo, ali mislim da je tamo kapitulacija kijeva neizbjezna.

Подели на овим сајтовима

Tako je brate, jos nabavis sebi malo vutre i to je to a ne da razbijas glavu ratovima i razno raznim glupostima.

Ratove i klanja ostavljam onima koji vole te sportove. Ja nisam za to. Ja sam obrazovan covek.

A vi, samo izvolite. Samo ne ocekujte da sa pridruzujem vasim lecenjima kompleksa. Ni ja ni koja deca NIKADA necemo obuci uniformu rep. Srbije ili bilo kojevdruge zemlje.

Daleko vam lepa kuca... Krvozednici...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Samo da izuzmem jednu opciju koju nisam naveo u prethodnoj poruci. Jedino odobravam da mi deca nose uniformu ako to sami odluce kao poziv. Profesionalna vojska je za respekt.

Vi sto zveckate oruzjem i nasrcete ko nestroeni veprovi mozete komotno da me zaobidjete...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...