Драшко Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 To kazi njemu, a ne meni. Важи Istochnik је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 potvrdjuje da: (upocetku je imao samo jedan cilj - da satanizuje srpsku odbranu KiM-a (tj. zadzavanje Kosova u okviru Srbije), jer je plan CIA bio da rat u Jugoslaviji pocne i odigra se samo u Srbiji i to na Kosovu, a povod bi bio proterivanje dela Siptara sa Kosova) te destabilizacija i satanizacija svih srpskih interesa! Zanimljiva teorija, jel mislis da on agent CIA? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Neke stvari se ne resavaju diplomatijom. I diplomatija ima svoje limite. Како решити у конкретној ситуацији проблем положаја Срба у Хрватској? Којим путем сем дипломатским? Дај да видимо неки предлог... Званични Веоград је једном већ "решио" проблем Срба у Хрватској, недипломатским путем и резултат је тај што тамо Срба није остало. Плутон and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Да је већина Срба блиска са његовим ставовима, Лидија Вукићевић би била шеф Народне Скупштине, не би водила емисију на неком Гранду. Друго, ми смо се.... не опекли, ваћ разбили о ту стену "немања такта" па можда је време да научимо нешто друго. Да имамо националну стратегију, лобирање на Западу, Истоку, не знам ни како се то зове више. Можемо да научимо од многих мудрих народа. ako uzmes procenat srba od stanovnistva u srbiji i ako pogeldas rezultate izbora onda ces da vidis da je vecini srba bila blsika seseljeva ideologija dok mu nisu razvalili stranku, sad da ne mora natrag i da je zdrav opet bi bili slicni rezultati, nemamo mi sta da lobiramo an zapadu mi smo za zapad rusi, mi smo za njih druga civilizacija mozemo da se prodajemo na silu, al nas niko i ne treba ni na veresiju to je najcrnje od svega, prodajemo se a ne znamo ni za sta, koga god oni zatraze mi izrucujemo, svaki uslov ispunjavamo a usloviam kraja nema, jel i drugi tako rade, isporucuje li francuska svoje dfrzavljane u hag, recimo neka tamo radnica u hagu je optuzena za nepostovanje suda i treba da joj se sudi ali francuska nece da je isporuciu taj tribunal jer stoji iza svojih gradjana, mi smo dno dna, trenutno jadnije drzave od srbije u evropi nema, ta taktika lobiranaj nas vodi direktno u nestanak, niakd gore bilo nije a seselja nema vise od decenije u srbiji, niej problem u seselju, nego na drugom mjestu, mi smo pod okupacijom. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Како решити у конкретној ситуацији проблем положаја Срба у Хрватској? Којим путем сем дипломатским? Дај да видимо неки предлог... Званични Веоград је једном већ "решио" проблем Срба у Хрватској, недипломатским путем и резултат је тај што тамо Срба није остало. Jel ti tvrdis da je zvanicni beograd resio da zapocne rat u hrvatskoj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Како решити у конкретној ситуацији проблем положаја Срба у Хрватској? Којим путем сем дипломатским? Дај да видимо неки предлог... Званични Веоград је једном већ "решио" проблем Срба у Хрватској, недипломатским путем и резултат је тај што тамо Срба није остало. Zvanicni Beograd je vec resavao i sudbinu Srba u Republici Srpskoj i vidimo takodje rezultat .. Slobodni Srbi , niuko im ne lomi cirilicne trable niti pada na pamet bilo kome da sklanja srpske barjake koji se vijore po celoj Republici Srpskoj ... ne zaboravljajte nikada to kada pricate o rezultatima beogradskih vlasti .. A kako konkretno resiti sotuaciju Srba u hrvatskoj? Pomagati im finansijski, moralno, prijavljivati svaki slucaj maltretiranja srba pred medjunarodnom zajednicom, finansijski pomagati eventualne tuzbe pred hrvatskim i medjunarodnim sudovima itd . A ne cutati i gurati probleme pod tebih. I naravno isto tako postupati i u slucaju kosmetskih Srba. kordun and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Како решити у конкретној ситуацији проблем положаја Срба у Хрватској? Којим путем сем дипломатским? Дај да видимо неки предлог... Званични Веоград је једном већ "решио" проблем Срба у Хрватској, недипломатским путем и резултат је тај што тамо Срба није остало. tako sto bi drzava srbija vodila racuna o svojim nacionalnim interesima i vrsila veliki pritisak na svaki zlocin nezavisne drzave hrvatske prema srbima ne samo koji tamo ne zive nego i oni koji su u rasejanju kao ja, da nam stvore uslove za povratak, da nam daju autonomiju i policiju, da nam vrate imovinu i obnove ono sto su rusili eksplozivom, da nam vrate radna mjesta sa kojih je narod brutalno izbacen i ostalo, da nam obnove hiljadu crkava koje su minirali sirom krajine, eto tako bi se najbolej pomoglo srbima u hrvatskoj, a ovako sto ces ti da spustas glavu u srbiji da bude lakse onima tamo u zagrebu ne da ces im tako pomoci vec radis direktno protiv njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 ako uzmes procenat srba od stanovnistva u srbiji i ako pogeldas rezultate izbora onda ces da vidis da je vecini srba bila blsika seseljeva ideologija dok mu nisu razvalili stranku, sad da ne mora natrag i da je zdrav opet bi bili slicni rezultati, nemamo mi sta da lobiramo an zapadu mi smo za zapad rusi, mi smo za njih druga civilizacija mozemo da se prodajemo na silu, al nas niko i ne treba ni na veresiju to je najcrnje od svega, prodajemo se a ne znamo ni za sta, koga god oni zatraze mi izrucujemo, svaki uslov ispunjavamo a usloviam kraja nema, jel i drugi tako rade, isporucuje li francuska svoje dfrzavljane u hag, recimo neka tamo radnica u hagu je optuzena za nepostovanje suda i treba da joj se sudi ali francuska nece da je isporuciu taj tribunal jer stoji iza svojih gradjana, mi smo dno dna, trenutno jadnije drzave od srbije u evropi nema, ta taktika lobiranaj nas vodi direktno u nestanak, niakd gore bilo nije a seselja nema vise od decenije u srbiji, niej problem u seselju, nego na drugom mjestu, mi smo pod okupacijom. Тачно, углавно се са већином написаног слажем, сем за ово разваљивање Шешељеве странке... Ми немамо ту свест који имају Французи и Хрвати, они су одувек своје чували...а не можемо баш скроз без Запада, иако су мени Руси ближи и по крви и свему другоме...., а уместо мудрости, стратегије полетесмо у **** Европе! (реч у звездицама неће бити објављена да ме не би бановале бивше колеге не иде ) прим.прев. kordun је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Zvanicni Beograd je vec resavao i sudbinu Srba u Republici Srpskoj i vidimo takodje rezultat .. Slobodni Srbi , niuko im ne lomi cirilicne trable niti pada na pamet bilo kome da sklanja srpske barjake koji se vijore po celoj Republici Srpskoj ... ne zaboravljajte nikada to kada pricate o rezultatima beogradskih vlasti .. Srbija treba nesto da nauci od republike srpske. Благовесник, kordun and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Srbija treba nesto da nauci od republike srpske. za srbiju je jedini spas da se pripoji republici srpskoj Istochnik and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 A kako konkretno resiti sotuaciju Srba u hrvatskoj? Pomagati im finansijski, moralno, prijavljivati svaki slucaj maltretiranja srba pred medjunarodnom zajednicom, finansijski pomagati eventualne tuzbe pred hrvatskim i medjunarodnim sudovima itd . A ne cutati i gurati probleme pod tebih. I naravno isto tako postupati i u slucaju kosmetskih Srba. E to ne mozemo ni u kakvom slucaju jer nas onda nece nikada primiti u EU. Necemo valjda dozvoliti da sto hiljada ljudi na kosovu i u hrvatskoj zaustavi nas na nasem putu do ekonomskog i svakog drugog prosperiteta. Ti bi branio srbe i srpske nacionalne interese? E pa ne moze tako. kordun and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 za srbiju je jedini spas da se pripoji republici srpskoj Upravo to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Jel ti tvrdis da je zvanicni beograd resio da zapocne rat u hrvatskoj? Не. Тврдим да их је оставио на цедилу. Па нису ни рампу на граници хтели избеглицама да подигну док се човек није убио пред њом! Zvanicni Beograd je vec resavao i sudbinu Srba u Republici Srpskoj i vidimo takodje rezultat .. Slobodni Srbi , niuko im ne lomi cirilicne trable niti pada na pamet bilo kome da sklanja srpske barjake koji se vijore po celoj Republici Srpskoj ... ne zaboravljajte nikada to kada pricate o rezultatima beogradskih vlasti .. A kako konkretno resiti sotuaciju Srba u hrvatskoj? Pomagati im finansijski, moralno, prijavljivati svaki slucaj maltretiranja srba pred medjunarodnom zajednicom, finansijski pomagati eventualne tuzbe pred hrvatskim i medjunarodnim sudovima itd . A ne cutati i gurati probleme pod tebih. I naravno isto tako postupati i u slucaju kosmetskih Srba. То што је Р. Српска сачувана, не значи да РСК није изгубљена и остваљена на цедилу. Са осталим се слажем потпуно, само што то све јесу дипломатске методе. tako sto bi drzava srbija vodila racuna o svojim nacionalnim interesima i vrsila veliki pritisak na svaki zlocin nezavisne drzave hrvatske prema srbima ne samo koji tamo ne zive nego i oni koji su u rasejanju kao ja, da nam stvore uslove za povratak, da nam daju autonomiju i policiju, da nam vrate imovinu i obnove ono sto su rusili eksplozivom, da nam vrate radna mjesta sa kojih je narod brutalno izbacen i ostalo, da nam obnove hiljadu crkava koje su minirali sirom krajine, eto tako bi se najbolej pomoglo srbima u hrvatskoj, a ovako sto ces ti da spustas glavu u srbiji da bude lakse onima tamo u zagrebu ne da ces im tako pomoci vec radis direktno protiv njih Слажем се, као што рекох то су дипломатске методе. Паљење заставе и лепљење етикете "усташа" на све стране ем није дипломатски ем није корисно. Само нас компромитује у очима међ. заједнице. Плутон and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 za srbiju je jedini spas da se pripoji republici srpskoj Jednu rupu bez dna smo jedva odstranili a sad treba da se pripajamo jos jednoj. daleko bilo. Boli me uvo za granice ja sam zainteresovan da meni i mojoj deci bude dobro. NISTA drugo... To sto radi Seselj ima za proizvod nove sukobe i ratove. Ja cu radije da podvijem rep i da pobegnem ko Bilbija nego sto ce moje dete IKADA da ratuje u bilo cijoj uniformi. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 То што је Р. Српска сачувана, не значи да РСК није изгубљена и остваљена на цедилу. Са осталим се слажем потпуно, само што то све јесу дипломатске методе. Ne znam kojiko je diplomatski pomagati finansijski i politicki i pravno ugrozenu manjinu u nekoj drzavi ....To bi neki nazvali "mesanjem u unutrasnja pitanja" a ne diplomatijom ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука