Jump to content

Nemuslimanke nosile hidžab na jedan dan

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa o tome i pišem. To su psihički poremećaji. Takav će napasti i pokrivenu i nepokrivenu.

Pokrivanje ništa ne riješava, samo ugnjetava žene na +40 i više ljeti.

Pitam se zašto svi muslimani muskarci ne nose thobu, jer ovako i oni mozda nekoga dovode u napast, ženu, a možda i muškarca

Па уствари то покривање на +40 и јесте јеако корисно ради заштите од високе температуре, то би практички требала бити и једина сврха тог покривања. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па уствари то покривање на +40 и јесте јеако корисно ради заштите од високе температуре, то би практички требала бити и једина сврха тог покривања. 

Radije  ja uzmem kremu sa faktorom 50+ nego se zamotavati. Ne podnosim ništa po ljeti na sebi a kamoli hidjab. Probala jednom i više nikad. Samo obično ispod hidjaba i burki žene imaju jos odjeće. Pa mi reci kako to štiti od tempearture..štiti da, a s druge strane doživi toplotni udar..

Jedini razlog za nosenje nidjaba hidjaba burki itd je dominacija muskaraca i njihova kontrola nad zenama i nista drugo.To se vjerom nema veze. Crkva i dzamija su drugo i tu treba biti odjeven kako priliči. Ni danas da Isus dođe ne bi vjerojatno bio u haljama, sigurna sam da bi nosio traperice kao i mi:)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ne znam ko je ova dama, mozda je i bilo ranije postavljeno...Njen razlog za prelazak je sto nije bila srecna... :laugh: Cuj, nije imala krila  :krstix:

Gedala sam to..ma to je isto neka dijagnoza

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Pa o tome i pišem. To su psihički poremećaji. Takav će napasti i pokrivenu i nepokrivenu.

Pokrivanje ništa ne riješava, samo ugnjetava žene na +40 i više ljeti.

Pitam se zašto svi muslimani muskarci ne nose thobu, jer ovako i oni mozda nekoga dovode u napast, ženu, a možda i muškarca

Radije  ja uzmem kremu sa faktorom 50+ nego se zamotavati. Ne podnosim ništa po ljeti na sebi a kamoli hidjab. Probala jednom i više nikad. Samo obično ispod hidjaba i burki žene imaju jos odjeće. Pa mi reci kako to štiti od tempearture..štiti da, a s druge strane doživi toplotni udar..

Jedini razlog za nosenje nidjaba hidjaba burki itd je dominacija muskaraca i njihova kontrola nad zenama i nista drugo.To se vjerom nema veze. Crkva i dzamija su drugo i tu treba biti odjeven kako priliči. Ni danas da Isus dođe ne bi vjerojatno bio u haljama, sigurna sam da bi nosio traperice kao i mi:)

Vjerovatno bi bio di džej...Ma dajte!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Evo bosanac tata je pored mene i ovo čita. Samo klima glavom i viče: Allah Allah smutljivice..hahhahaha greengrin

Ali eto dozvolio mi je da dođem k tebi u Bosnu i da obućem nidjab..slikati ćeš me i staviti ćemo na forum ovdje..heheheh greengrin  greengrin  greengrin

• Волим 1

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Evo bosanac tata je pored mene i ovo čita. Samo klima glavom i viče: Allah Allah smutljivice..hahhahaha greengrin

Ali eto dozvolio mi je da dođem k tebi u Bosnu i da obućem nidjab..slikati ćeš me i staviti ćemo na forum ovdje..heheheh greengrin  greengrin  greengrin

Poselami oca, pozdravom osobe koja poštuje starije, i koja poštuje ljude vjere zato što me moja vjera tome uči. Molim Boga da iskušenja naroda Sirije što prije ostanu. Mi znamo šta znači biti izbjeglica-muhadžir, i osječamo vašu bol. A ako se odlučite ovamo doći bit ćete nam najdraži gosti. 

Подели на овим сајтовима

A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan.

Подели на овим сајтовима

I naravno kad ovamo kreneš nemoj tu pušku nositi.Ovamo se prijateljstva stvaraju a ne vode se ratovi.

.smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.

Joj zemo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan.

greengrin e baš hoću

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...