Justin Waters Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Pa o tome i pišem. To su psihički poremećaji. Takav će napasti i pokrivenu i nepokrivenu. Pokrivanje ništa ne riješava, samo ugnjetava žene na +40 i više ljeti. Pitam se zašto svi muslimani muskarci ne nose thobu, jer ovako i oni mozda nekoga dovode u napast, ženu, a možda i muškarca Па уствари то покривање на +40 и јесте јеако корисно ради заштите од високе температуре, то би практички требала бити и једина сврха тог покривања. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Па уствари то покривање на +40 и јесте јеако корисно ради заштите од високе температуре, то би практички требала бити и једина сврха тог покривања. Radije ja uzmem kremu sa faktorom 50+ nego se zamotavati. Ne podnosim ništa po ljeti na sebi a kamoli hidjab. Probala jednom i više nikad. Samo obično ispod hidjaba i burki žene imaju jos odjeće. Pa mi reci kako to štiti od tempearture..štiti da, a s druge strane doživi toplotni udar.. Jedini razlog za nosenje nidjaba hidjaba burki itd je dominacija muskaraca i njihova kontrola nad zenama i nista drugo.To se vjerom nema veze. Crkva i dzamija su drugo i tu treba biti odjeven kako priliči. Ni danas da Isus dođe ne bi vjerojatno bio u haljama, sigurna sam da bi nosio traperice kao i mi:) ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Ne znam ko je ova dama, mozda je i bilo ranije postavljeno...Njen razlog za prelazak je sto nije bila srecna... :laugh: Cuj, nije imala krila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Ne znam ko je ova dama, mozda je i bilo ranije postavljeno...Njen razlog za prelazak je sto nije bila srecna... :laugh: Cuj, nije imala krila Gedala sam to..ma to je isto neka dijagnoza ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Gedala sam to..ma to je isto neka dijagnoza Sve neki doktori i dijagnoze uspostavljaju.Tobe jarabbi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Nista ti to nije ... obuci dimije ... To ti znaš po sebi.Jesi li to oblačio dimije? sHa_sarcasticlol I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Pa o tome i pišem. To su psihički poremećaji. Takav će napasti i pokrivenu i nepokrivenu. Pokrivanje ništa ne riješava, samo ugnjetava žene na +40 i više ljeti. Pitam se zašto svi muslimani muskarci ne nose thobu, jer ovako i oni mozda nekoga dovode u napast, ženu, a možda i muškarca Radije ja uzmem kremu sa faktorom 50+ nego se zamotavati. Ne podnosim ništa po ljeti na sebi a kamoli hidjab. Probala jednom i više nikad. Samo obično ispod hidjaba i burki žene imaju jos odjeće. Pa mi reci kako to štiti od tempearture..štiti da, a s druge strane doživi toplotni udar.. Jedini razlog za nosenje nidjaba hidjaba burki itd je dominacija muskaraca i njihova kontrola nad zenama i nista drugo.To se vjerom nema veze. Crkva i dzamija su drugo i tu treba biti odjeven kako priliči. Ni danas da Isus dođe ne bi vjerojatno bio u haljama, sigurna sam da bi nosio traperice kao i mi:) Vjerovatno bi bio di džej...Ma dajte! Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Evo bosanac tata je pored mene i ovo čita. Samo klima glavom i viče: Allah Allah smutljivice..hahhahaha greengrin Ali eto dozvolio mi je da dođem k tebi u Bosnu i da obućem nidjab..slikati ćeš me i staviti ćemo na forum ovdje..heheheh greengrin greengrin greengrin bosanac је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Evo bosanac tata je pored mene i ovo čita. Samo klima glavom i viče: Allah Allah smutljivice..hahhahaha greengrin Ali eto dozvolio mi je da dođem k tebi u Bosnu i da obućem nidjab..slikati ćeš me i staviti ćemo na forum ovdje..heheheh greengrin greengrin greengrin Poselami oca, pozdravom osobe koja poštuje starije, i koja poštuje ljude vjere zato što me moja vjera tome uči. Molim Boga da iskušenja naroda Sirije što prije ostanu. Mi znamo šta znači biti izbjeglica-muhadžir, i osječamo vašu bol. A ako se odlučite ovamo doći bit ćete nam najdraži gosti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 I naravno kad ovamo kreneš nemoj tu pušku nositi.Ovamo se prijateljstva stvaraju a ne vode se ratovi.Bosansko srce je preveliko ko god srce svoje Bosni daje Bosna ga voli i ona mu je mati. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan. Istochnik, Mono and Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 3 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 I naravno kad ovamo kreneš nemoj tu pušku nositi.Ovamo se prijateljstva stvaraju a ne vode se ratovi. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Joj zemo ... Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan. greengrin e baš hoću ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука