Gerhard Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ne znam kakve veze ti ljudi imaju sa srbovanjem, ali izgleda da sam otkrio jos jedan simptom amerikanofilije - pricanje nebuloza. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ne znam kakve veze ti ljudi imaju sa srbovanjem, ali izgleda da sam otkrio jos jedan simptom amerikanofilije - pricanje nebuloza. To moze da vidi svako ko procita bilo koji tvoj post na forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Amerikanofilija je veoma opasno stanje... čini da se sve neugodne činjenice odbace i sagovornik počne napadati ad hominem. Drugi simptomi su: napadanje zle Rusije, proglašavanje Putina komunjarom i kgb-ubicom, poimanje eksploatacije nerazvijenih zemalja kao "oslobađanja i borbe za prava čovjeka", patriJotizacija onih koji ne žele da budu američko roblje i slično. Nacionalboljsevizam je veoma opasno stanje.. cini da se sve neugodne cinjenice odbace i sagovornik pocne napadati ad hominem. Drugi simpoti su: napdanje zle Amerike, proglasavanje Obame liberalnim fasistom, poimanje svih totalitarnih rezima nacional-komunjisticke orijetacije kao slobodoljubive i humane avangarde koja radi za dobrobit citavog covecanstva, relativizacija ili cak negiranje zrtava doticnih totalitarnih rezima, prezir pram nauci i prosvetiteljstvu uopste. Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Slažem se, samo ne znam kakve to veze ima sa tobom,osim ako se nisi pronašao? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Био сам ја више пута и ништа необично нисам приметио, а висио сам с Немцима и у Србији и у САД (у САД смо заправо ми и Немци потпуно исти, кад се поредимо са Америма). Ваљда се слични људи привлаче, па ти где год да си налећеш на којекакве опсенаре, мрзитеље, стаљинисте итд. I kako ti se cine? Vole strance ... narocito Srbe ... zaboravili su propagandu od pre 20 godina? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 A sada sam video , ti u stvari nisi bio u nemackoj da se druzis sa nemcima vec u SAD ... to je druga prica. idi ti malo u Minhen pa se predstavo kao Srbin ...Nece tebi niko nista uraditi ali ces primetiti promenu ponasanja koja se u prvim trenutcima tesko prikrije... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 ne verujem da je ta mrznja po gestapo nacional osnovi, nego je to verovatno zato sto su Srbi poznate lopine, mozda i najvece lopuze na planeti... a opet ne moze da se uopstava, ako cemo ipak precizno da uopstavamo onda mozemo da kazemo da su vlada Nemacke i vlada Amerike srbomrzitelji, sto i jeste tacno jer se klanjaju mamonu i furaju obeliske, to je linija poroda aspidinog koja je tu jos od pocetka i vlada planetom Zemljom Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 ne verujem da je ta mrznja po gestapo nacional osnovi, nego je to verovatno zato sto su Srbi poznate lopine, mozda i najvece lopuze na planeti... a opet ne moze da se uopstava, ako cemo ipak precizno da uopstavamo onda mozemo da kazemo da su vlada Nemacke i vlada Amerike srbomrzitelji, sto i jeste tacno jer se klanjaju mamonu i furaju obeliske, to je linija poroda aspidinog koja je tu jos od pocetka i vlada planetom Zemljom Pa za vlade se moze reci to, a i za drugo si u pravu, jesmo lopine i brukamo se na svakom koraku, mada ima tu jos necega ... A da ne valjamo, to stoji . DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 mislim pazi, ko na filmu, pljackasi dijamanata koji se nazivaju pik panter hahahaha, a jel se secas onog slucaja kad su helihopterom sleteli na krov banke, tu je pilot bio Srbin ja mislim 0110_hahaha a jos su gastarbajteri dobri, glede kolko lopina ima u Srbiji, neverovatno nesto i bez konkurencije u multiverzumu Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Slažem se, samo ne znam kakve to veze ima sa tobom,osim ako se nisi pronašao? A to se "kod vas" tako radi? To je jedini razlog zbog koga se nekom replicira? Nadam nije to po sredi. snoozer_11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Samo mi nesto nije jasno, kako ne shvatate da mora neko da nas ne voli kad smo ucinili toliko zlocina. Ovako glup, ogranicen narod i ne zasluzuje postovanje, pa mislim ko od nas voli egoiste koji misle da su najbolji... Ti ljudi o kojima pricate ne zanima Srbija i Srbi, za nju cuju samo kratko na televiziji i kakva vest bude tako ce da nas prihvate. Niko ne sme da nas mrzi, ali zato mi smemo sve. Takvo je stanje, svako mora da se izbori za postovanje stranca, a bilo bi lepo da ovi koji zive u inostranstvu poprave taj ugled, a ne da se samo zale, a vecu odgovornost imaju od svih nas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Дирљива је брига целог света (поготово Јужне Кореје и Сједињених Држава) за милионе гладних и мучених у Северној Кореји. Таман их је исто брига колико је било брига савезнике за логораше у концентрационим камповима за време Наци Немачке. Могли су све те логоре да нападну 2-3 године раније и да тиме спасу милионе живота јевреја, и осталих непожељних, али не. Они су чекали 1945 и тотални слом Немачке, да би се после као ишчуђавали над свим оним што су пронашли у логорима. Као да нису знали. За разлику од ослобађања Северне Кореје и ослобађања логораша, такозвани "савезници" нису дуго чекали да ослободе неке који и нису баш толико лоши, али ето њима је баш се нешто ћефнуло, јер им одговара земља пуна блага. Кувајт, Србија, Афганистан, Ирак, Либија... Одакле вама информације о Северној Кореји? Из медија? Како је беше говорио Гебелс? Јевреји су криви за све. Да, да. Хаџипешићева... Све информације које се о Северној Кореји могу чути долазе из Сеула, Вашингтона и евентуално Пекинга. Зашто нико не обраћа пажњу на оно што прича Пјонгјанг? Зато што је лепо увек имати у глави неког зликовца који прети светском миру. Овај пут је дежурни кривац председник Ким Џонг Ун, и придружио се својим претходницима Хитлеру, Милошевићу, Хусеину, Гадафију... Да би се чула и друга страна, а све за љубав истине коју тако олако схватамо, погледајте мало и званични сајт Северне Кореје. СЕВЕРНА КОРЕЈА Manolis је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 A sada sam video , ti u stvari nisi bio u nemackoj da se druzis sa nemcima vec u SAD ... to je druga prica. idi ti malo u Minhen pa se predstavo kao Srbin ...Nece tebi niko nista uraditi ali ces primetiti promenu ponasanja koja se u prvim trenutcima tesko prikrije... Dok je u Srbiji sasvim drugacija stvar... svi su dobrodosli i prihvaceni ... i cigani i crnci i hrvati... a o siptarima, da i ne pricamo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ево неких факата које нико не оспорава, па ви видите да ли је већа демократија у Северној Кореји или негде друго... -------------------- ДНР Кореја има 22.912.177 становника, од тога више од 95% су корејске националности. Одређени број становника су Кинези и Јапанци. Прираст становништва је око 1%. Очекивана дужина живота новорођенчета је за дечаке 68 година, а за девојчице 74 године. Просечна очекивана дужина живота износи 71,37 година. У ДНР Кореји свака жена рађа по 2,15 деце. Просечна старост становништва износи 31 годину. Највише је људи у годинама између 15 и 64, укупно 67,9%, затим деца до 14 година - којих је 24,2%. Најмање је старих који чине свега 7,9% популације. Још нема званичних случајева сиде. РелигијаКорејанци су и у ДНР (Северној) Кореји већином будисти и конфучијанци; затим ту је нешто католика и православаца; као и синкретичка религија Рајског пута. Владу ДНР Кореје оптужују за прогон верских заједница. To je делимично тачно јер се врши забрана рада свих иностраних верских мисија и ширење верских секти док су званичне верске заједнице финансиране од стране државе. Ким Ил Сунг је рекао за свештенике: Задатак свештеника је да се моле за мир и напредак Демократске Народне Републике Кореје. Зато у Северној Кореји није било Културне револуције нити уништавања верских објеката. Светилишта су у одличном стању. Уставом је гарантована верска слобода свих грађана. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Дирљива је брига целог света (поготово Јужне Кореје и Сједињених Држава) за милионе гладних и мучених у Северној Кореји. Таман их је исто брига колико је било брига савезнике за логораше у концентрационим камповима за време Наци Немачке. Могли су све те логоре да нападну 2-3 године раније и да тиме спасу милионе живота јевреја, и осталих непожељних, али не. Они су чекали 1945 и тотални слом Немачке, да би се после као ишчуђавали над свим оним што су пронашли у логорима. Као да нису знали. За разлику од ослобађања Северне Кореје и ослобађања логораша, такозвани "савезници" нису дуго чекали да ослободе неке који и нису баш толико лоши, али ето њима је баш се нешто ћефнуло, јер им одговара земља пуна блага. Кувајт, Србија, Афганистан, Ирак, Либија... Одакле вама информације о Северној Кореји? Из медија? Како је беше говорио Гебелс? Јевреји су криви за све. Да, да. Хаџипешићева... Све информације које се о Северној Кореји могу чути долазе из Сеула, Вашингтона и евентуално Пекинга. Зашто нико не обраћа пажњу на оно што прича Пјонгјанг? Зато што је лепо увек имати у глави неког зликовца који прети светском миру. Овај пут је дежурни кривац председник Ким Џонг Ун, и придружио се својим претходницима Хитлеру, Милошевићу, Хусеину, Гадафију... Да би се чула и друга страна, а све за љубав истине коју тако олако схватамо, погледајте мало и званични сајт Северне Кореје. СЕВЕРНА КОРЕЈА E pa, ako na NJIHOVOM sajtu pise da su ONI mnogo fini ja onda mislim da niko ne moze da ima ikakv kontra argument... rapsrava je zavrsena. U medjuvremenu preporucujem dokumentarac o S. Koreji (iz prve ruke, novinar ga je radio dok je zaista bio tamo), mada hrvatski je novinar a znamo kakvi su hrvati pa moze to eventualno da baci senku sumnje na verodostojnost i motive ove price, ali svakako treba baciti pogled... http://www.youtube.com/watch?v=SdnQYOAn5_A пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука