Ignjatije Написано Март 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Zar ti Vlado ne gledaš nepogrešivi CNN ? Tamo u S. Koreji jedu jedni druge za obrok, umiru od gladu, niži su za 10 cm od gradjana J. Koreje gde vlada demokratija. I šta je rešenje za sve probleme ? Dovesti prozapadne demokrate na vlast i živeti u blagostanju.... kao Bugari, Rumuni, Grci i Srbi. Mislim da svako na kompu ima Google Earth, pa neka se "prošeta" S. Korejom i pogleda gradove, obradive površine, pejsaže, hramove... Treba Toma da poseti Djordja Una i da ga opravoslavi, a Vučić da sklopi sporazum o vojnoj saradnji, pa posle nekoliko šljivovica da nam prodaju barem dve atomke. Jednu za probu da svi vide da imamo, a drugu za pretnju ako nas neko dira. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Дирљива је брига целог света (поготово Јужне Кореје и Сједињених Држава) за милионе гладних и мучених у Северној Кореји. Таман их је исто брига колико је било брига савезнике за логораше у концентрационим камповима за време Наци Немачке. Могли су све те логоре да нападну 2-3 године раније и да тиме спасу милионе живота јевреја, и осталих непожељних, али не. Они су чекали 1945 и тотални слом Немачке, да би се после као ишчуђавали над свим оним што су пронашли у логорима. Као да нису знали. Neverovatno! Može li ispod ovoga i ovakvoga? bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Za fanove SK - evo kako prolaze oni koji bi da pobegnu preko granice u Kinu: https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Са званичног сајта Северне Кореје: "It was President Kim Il Sung who successfully pioneered the victorious modern history of Korea. He was born on April 15, Juche 1 (1912) in Mangyongdae, Pyongyang. The birth of the President was a great stroke of luck for the Korean nation an event unprecedented in the history of the nation. From then on, a new chapter was opened in the Korean history and the new origin of the Juche era. It represented the beginning of the era of Juche". fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Nadam se da će uskoro biti slom te monstruozne tvorevine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Јел неко стварно верује да земља изгладнелих, деморалисаних, и угњетених људи, која једино од оружја што има јесте пар нуклеарних бојевих глава, може да озбиљно науди било коме? Јел могуће да неко стварно верује у то да они могу да добаце до Вашингтона, овакви какви су? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Јел неко стварно верује да земља изгладнелих, деморалисаних, и угњетених људи, која једино од оружја што има јесте пар нуклеарних бојевих глава, може да озбиљно науди било коме? Јел могуће да неко стварно верује у то да они могу да добаце до Вашингтона, овакви какви су? Ma to nema šanse, ali do Seula da li mogu da dobace je već pitanje. Nego sad nešto čituckam ove komentare, i shvatam koliko su ovi ovdašnji u suštini i zaslužili sve što se izdogađalo... Bio je to potpuno prirodan razvoj događaja - taj ceo sunovrat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Neverovatno! Može li ispod ovoga i ovakvoga? . Kakva su to pitanja ? Svakako da moze . Ovo je samo uvod u temu , razrada teme obecava da nebo nije granica neverovatnim budalastinama koje zastupaju poklonici velikog vodje poznatog I kao firer Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ma to nema šanse, ali do Seula da li mogu da dobace je već pitanje. Не могу ни до Сеула, не могу ни своје границе да пређу, јер су у тоталном хаосу. Једном су пробали и добили по носу. Али су зато, попут ванземаљаца, добра ствар за мазање очију и ширење панике. То је оно што те не уче на Википедији, а што су наши стари још давно знали и сублимирали у једној пословици "Највише се коња украде док се Цигани бију." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Crno belo praznoslovlje je uvek na delu. Svet gledan ispod kišobrana ili iza naočara za Sunce. Nije poenta u ispravnosti predsednika Una ili u veličini dela koje Severna Koreja pokazuje i prkosi celome svetu. Šta se dešava u Severnoj Koreji to baš niko, ama baš niko ne dobija pravu informaciju. Oni koji znaju, pričaju šta im je volja. Čak i na zvaničnim sajtovima raznih organizacija koje se bave "istinom i mirom u svetu" piše: "pretpostavlja se da ..." Može biti, ne mora da znači. Poenta celog ovakvog obraćanje jeste da se ne svrstava ni na čiju stranu, a ponajmanje na stranu dobro poznatog i velikog neprijatelja, Sjedinjenih Država. Vi kao da ste zaboravili da je pre desetak godina Srbija bila ono što je Severna Koreja danas, i da su iste laži servirane, samo da su akteri bili sa drugim imenima. Prikazujete razne snimke, kao da su oni svedočanstvo. Može biti i da jesu. Ne znam. Možda je i snimak pobijenih Albanaca u Račku bio svedočanstvo? Uh... Jeste.. Jedno veliko svedočanstvo koje je poslužilo kao dokaz zverstvima Srba i koje je izazvalo pravedan gnev "Milosrdnog Anđela". Sasa Kolbas, DYNABLASTER and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Не могу ни до Сеула, не могу ни своје границе да пређу, јер су у тоталном хаосу. Једном су пробали и добили по носу. Али су зато, попут ванземаљаца, добра ствар за мазање очију и ширење панике. То је оно што те не уче на Википедији, а што су наши стари још давно знали и сублимирали у једној пословици "Највише се коња украде док се Цигани бију." A Korejanci baš pomažu - ne prestaju da prete i laju na Veliku Zlu Ameriku. Ako je već tačno da ta priča samo služi za širenje panike, tako sigurno neće "pokazati istinu". Ali to izgleda nije baš istina... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Prikazujete razne snimke, kao da su oni svedočanstvo. Može biti i da jesu. Ne znam. Možda je i snimak pobijenih Albanaca u Račku bio svedočanstvo? Uh... Jeste.. Jedno veliko svedočanstvo koje je poslužilo kao dokaz zverstvima Srba i koje je izazvalo pravedan gnev "Milosrdnog Anđela". A odakle tebi da se operacija zvala "Milosrdni Anđeo"? Jedna od najvećih izmišljotina ovdašnje novije istorije... Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 A Korejanci baš pomažu - ne prestaju da prete i laju na Veliku Zlu Ameriku. Ako je već tačno da ta priča samo služi za širenje panike, tako sigurno neće "pokazati istinu". Ali to izgleda nije baš istina... А ја сам бранио Северну Кореју или причао да су они добри или тако нешто? Ајд мало смањи параноју и читај шта сам писао, не верујем да сам било где икада рекао ишта позитивно о севернокорејском режиму. Ја сам овде причао о онима који виде лудака на улици и користе његову болест... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 А ја сам бранио Северну Кореју или причао да су они добри или тако нешто? Ајд мало смањи параноју и читај шта сам писао, не верујем да сам било где икада рекао ишта позитивно о севернокорејском режиму. Ја сам овде причао о онима који виде лудака на улици и користе његову болест... A gde sam ja rekao da ih braniš? Ne znam, jako su ozbiljne stvari u pitanju, problem je takoreći nuklearnih proporcija, a ludak je agresivan i ima nož u ruci, pa ti gledaj na stvar kako hoćeš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 A gde sam ja rekao da ih braniš? Ne znam, jako su ozbiljne stvari u pitanju, problem je takoreći nuklearnih proporcija, a ludak je agresivan i ima nož u ruci, pa ti gledaj na stvar kako hoćeš. Смешне су то приче. Да само пробају да изађу из оквира својих граница, или да некоме науде, нестао би цео тај режим. А тај режим не воде лудаци, него врло прорачунати и паметни ликови, који се праве лудацима да би цела игра, у којој добијају сви сем народа, имала свој смисао. То ти је она Шекспирова "Чини ми се да у овом лудилу има система". Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука