Jump to content

Северна Корејa се припрема за рат

Препоручена порука

Tebra, te dijagrame odnesi u WC. Ameri su imalo oko 13 000 nuklearki a Rusi 5-6 000.

Ti sve znash najbolje, indetichno kao i Vojsilav Seselj. Ponekad mi se cini kao da njega citam, samo si lepsi.

Pa ako se kako ti kažeš vokusiraju na osvajanje a ovi na uništavanje. Zašto bi neko ko planira da osvoji nešto razvijao hidrogensku pombu, koja ima snagu ekvivalentnu 56 Mt TNT-a, dok bomba bačena na Hirošimu "svega" 13 Kt. 4000 puta jača

Inace vecina bombi koju Amerika ima ne bi mogla da unisti podruchje pola vracara naprimer.... kilometar kvadratni do dva...  Te bombe bachene na japana su nesto najjache od nuklearnog naoruzanja sto postoji danas... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 498
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ovo su dobro poznate činjenice, te tvoje "istine" su tvoj problem, meni glava nije u t(v)om šarenom mehuru... 

A ti i ne znaš mnogo o premetu razgovora, nego po defaultu jer je "Amerika veliko zlo" napamet izbacuješ podatke.

Au, ona bi prešla možda dvadesetak kilometara.   :)

Neka probaju da stvarno lansiraju na njih uostalom, pa ćemo videti šta će da se zbiva.

Ne "na njih" vec da izvrse probu rakete. Da testiraju jednu .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa ako se kako ti kažeš vokusiraju na osvajanje a ovi na uništavanje. Zašto bi neko ko planira da osvoji nešto razvijao hidrogensku pombu, koja ima snagu ekvivalentnu 56 Mt TNT-a, dok bomba bačena na Hirošimu "svega" 13 Kt. 4000 puta jača

Pitaj Amere, oni su ih pravili i upotrebljavali. Ostali nisu.

Подели на овим сајтовима

Mlađo, tačno je Šešelj iz Haga (tamo ima internet) uzeo sliku nekog svog nasumičnog prijatelja, i sada ovde bilbija kod nas pod pseudonimom "Željko Bilbija" tj. "Crveni Baron".

Dosadno čoveku, tj. свБском сину... 

Ajde, Šeki, reci da si nas zezao, nije više fora.

Подели на овим сајтовима

Ti sve znash najbolje, indetichno kao i Vojsilav Seselj. Ponekad mi se cini kao da njega citam, samo si lepsi.

Inace vecina bombi koju Amerika ima ne bi mogla da unisti podruchje pola vracara naprimer.... kilometar kvadratni do dva...  Te bombe bachene na japana su nesto najjache od nuklearnog naoruzanja sto postoji danas... 

Ma mi Srpski nacionalisti smo takvi. Podatke drzimo u glavi.

Подели на овим сајтовима

Mlađo, tačno je Šešelj iz Haga (tamo ima internet) uzeo sliku nekog svog nasumičnog prijatelja, i sada ovde bilbija kod nas pod pseudonimom "Željko Bilbija" tj. "Crveni Baron".

Dosadno čoveku, tj. свБском сину... 

Neces ti cuti da Seselj kaze srBski.

Подели на овим сајтовима

.smeha.

Znaci pocinjem da se brinem za tebe ....

.smeha.

Подели на овим сајтовима

Ma mi Srpski nacionalisti smo takvi. Podatke drzimo u glavi.

Za mene ti nisi srpski nacionalista za mene si ti neprijatelj srpskog naroda. 

Znaci pocinjem da se brinem za tebe ....

Ne znam sta se brines, vecina nuklearki je tolike snage da moze radius jednog kilometra da unisti eventualno do kilometar i po sa zagadjanjeima posle. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Za mene ti nisi srpski nacionalista za mene si ti neprijatelj srpskog naroda. 

Ne znam sta se brines, vecina nuklearki je tolike snage da moze radius jednog kilometra da unisti eventualno do kilometar i po sa zagadjanjeima posle. 

Ej bre, admini, ovo treba da ide u Razbibrigu ....

.smeha.

Подели на овим сајтовима

Pa sto onda dizu toliku dzevu oko S. Koreje ili Irana? Pa te bombe mu dodju k'o malo jace granate ...

.smeha.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...