cloudking Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Siptare ne prodje nikad , oni vaspitavaju svoju decu da mrze sve sto nije siptarsko , Srbe posebno . A to da su kukavice, jesu , siptari su hrabri samo kad ih je 10 na jednog , kad napadaju iz zasede i sa ledja . meni je zaista mnogo zao sto ti i ne primecujes da ovakvim svojim postom sebe svrstavas medju njih... a mnogo ima takvih kao ti i to ume da stvara ozbijne probleme drustvu... svakom drustvu, ne "nasem" ili "njihovom" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 ПРИЈАВЉЕНО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 meni je zaista mnogo zao sto ti i ne primecujes da ovakvim svojim postom sebe svrstavas medju njih... a mnogo ima takvih kao ti i to ume da stvara ozbijne probleme drustvu... svakom drustvu, ne "nasem" ili "njihovom" Ајде бре срам те било, је ли Ђорђе Мартиновић сам себе повредио? Или је Богдан Букумирић сам пуцао у себе док се купао крај реке? Или су у жутим кућама сами себи Срби вадили органе? Доста бре васпитавања преко српских лешева. Да ли је неки Шиптар доживео ово у Србији? И немојте сда да пријављујете овај пост као непримерен. Јесам ли рекла неистину? И ово још да кажем. Посетила сам неколико пута Тирану. И имам пријатеље Албанце из Тиране, људе који су се школовали у Италији,Њујорку,Лондону. Они са страхом причају о Албанцима са Косова. Доносе им примитивизам и дивљаштво. Нимало нису популарни Шиптари тамо. Албанија и Албанци, обичан свет су љубазни и гостопримљиви људи.Већинско становништво Тиране су хришћани, католици већином и православни. Али то неком не одговара и тежи да насели што више муслимана.У овом случају су Шиптари добродошли. Толико о љубави са Шиптарима. Много воде мора Ибром да протече да поверујемо у добронамерност њихове геноцидне клике која је на власти. zuti car, Mилена КШ, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Да се разумемо, и једном кад се тако нешто деси, много је, само мислим да се из приче увек изузима оно што никако не би смело да се изузме, фактор људксе нестручности, и све се трпа у те појаве које реално постоје, али су маргиналне. Ovo je vec utesno! Prosto ne znam sta je gore, sto ima toliko glupavog sveta ili zlog naroda... Tek je njihova simbioza uzasavajuce efikasna i zilava. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Икић Орловић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Одрађено! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Учинила. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Мени је један Албанац са Косова предавао симулацију материјала. Генијалан човек, широко образован и сјајан научник, не неки примитивни дивљак. Затим, несрећни Беким Фехмиу, један од наших најбољих глумаца свих времена. Био је Албанац са Косова, али нешто нисам приметио да је био примитивац, дивљак, кољач... Е сад, они су имали и имају мајке, очеве, браћу, сестре, ако ме разумете. Генерализације и доливање уља на ватру је последње што нам треба, нарочито од одраслих људи. Ако су ова деца већ пролупала дибидус, барем би одрасли требало да буду мало трезвенији. Мржња на мржњу само значи дуплу мржњу. DankaM, drvce and sqny је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Nema ta stranica baš mnogo veze ni sa Hrvatima a ni sa Albancima, te slike tamo hrvatske i albanske su samo zato stavljene da prikriju ono glavno. Znam tačno ko stoji iza toga, ta osoba nam je baš od ljeta prošle godine počela s tom svojom propagandnom kampanjom na FB za odvojanje Vojvodine iz Srbije po našim grupama, čak je i nekakve grupe osnivala i u njih nas stavljala pa potom preimenovavala na sasvim nešto drugo. To je jedna mlada 23 godišnja mađarska fašistkinja sumnjivog morala, kad bi se za valjanje po tuđim krevetima s nepoznatim mladićima dobivala olimpijska medalja ona bi je dobila odmah zlatnu. Iza toga stoji samo ona s možda par svojih istomišljenika. naravno da smo je najurili iz svih naših FB grupa a tamo na toj stranici si je onda nastavila s tom daljom, propagandom. Prepoznao sam je po istim tim nekim slikama koje je davala tamo kod nas i na ovoj ovdje, inače je koliko znam iz Subotice rodom. мирођија, Снежана, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 prijavio sam ove bolesnike, ali ko da je to jedina stranica, njima nije problem da naprave 100 takvih stranica. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Псалам 123.Песма степеница. (МТ: Псалам 124) ДА ГОСПОД не беше с нама, нека каже Израиљ; да Господ не беше с намакада устадоше људи на нас, онда би нас живе прогутали када се разгњеви јарост њихова на нас; онда би нас вода потопила, поток би прошла душа наша; онда би душа наша прошла воду бездану. Благословен Господ, Који нас не дадеза лов зубима њиховим. Душа наша као птица избави се од замке ловачке; замка се сакруши, и ми се избависмо. Помоћ је наша у Име Господа, Створитеља неба и земље. Јадранка-Дервента, Ignjatije, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 A vi sto ste prijavili na koju od ovih opcija ste kliknuli I just don't like it It's harassing me or someone I know I think it shouldn't be on Facebook It's spam or a scam I want to report a post, not the entire Page It's duplicated or miscategorized Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Мени је један Албанац са Косова предавао симулацију материјала. Генијалан човек, широко образован и сјајан научник, не неки примитивни дивљак. Затим, несрећни Беким Фехмиу, један од наших најбољих глумаца свих времена. Био је Албанац са Косова, али нешто нисам приметио да је био примитивац, дивљак, кољач... Е сад, они су имали и имају мајке, очеве, браћу, сестре, ако ме разумете. Генерализације и доливање уља на ватру је последње што нам треба, нарочито од одраслих људи. Ако су ова деца већ пролупала дибидус, барем би одрасли требало да буду мало трезвенији. Мржња на мржњу само значи дуплу мржњу. Молим вас немојте мени да подмећете мржњу и нетолеранцију. Мој комшија је Албанац из Дебра.Живи ту од 1948.г. Да ли је доживео од својих комшија то што доживљавају Срби и српски манастири од својих комшија. са својим комшијама Албанцима,Хрватима, Чесима,Јеврејима већ годинама живим у миру и слози као са ближом родбином. И сви се ми разумемо довољнно да би знали да нато алијанса подмеће раздор на Балкану. Али, само се Србија распарчава и дели. Нико ми не може замерити што причам о чињеницама. Желела бих да сви наросо балкана живе мирно и просперитетно, и цео свет којим управља рука Божија. Али доста ми је душебрижника који брину о добрим Ђиптарима док се затире све што је српско. ПС. Молим вас извините на грешкама у куцању, јако журим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 I want to report a post, not the entire Page ovo i onda izabrao "govor mržnje" Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 I think it shouldn't be on Facebook Ja sam isao na ovu opciju pa sam onda izabrao gvor mrznje i uputio poruku administratorima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 A vi sto ste prijavili na koju od ovih opcija ste kliknuli I just don't like it It's harassing me or someone I know I think it shouldn't be on Facebook It's spam or a scam I want to report a post, not the entire Page It's duplicated or miscategorized Ја сам на ову трећу. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука