Jump to content

Прва темељна неистина креационизма? (видео)

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ja sam ti odgovorila na prethodnoj strani u više postova, al to što ti imaš problem sa logikom, to već nije moj problem. 

Biće da ti imaš problem sa prirodnim zakonima koji onemogućavaju oživljavanja.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Gerhard koji nije trol, nego vi nabacujete vasu viziju realnosti, lepo vas je pitao kako nauka objasnjava vaskrsenje, a vi mlatite okolo naokolo, jos vidim preti se nekim opomenama zato sto nije u skladu sa sopstvenim egom

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ali,eto, recimo genetska entropija je činjenica koja onemogućava evoluciju u smislu progresa.

Ok, samo objasni šta tačno podrazumevaš pod tim i uzročno-posledične veze prikaži i prihvatamo (kao anti-tezu, ne kao nešto tačno, naravno).

Sve propada vremenom i ide iz reda ka neredu. To je zakon, nije hipoteza. Usljed akumulacije mutacija u genomu, sve ide nizbrdo. Stoga je nemoguće da slijepi besciljni proces kao što je evolucija proizvede naprednija bića.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

lepo vas je pitao kako nauka objasnjava vaskrsenje

Ja mu lepo odgovorih da se nauka ne bavi ovim.Ne znam šta više nije jasno? 

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Gerhard koji nije trol, nego vi nabacujete vasu viziju realnosti, lepo vas je pitao kako nauka objasnjava vaskrsenje, a vi mlatite okolo naokolo, jos vidim preti se nekim opomenama zato sto nije u skladu sa sopstvenim egom

Vidim ti si vec usao u svoju uobicajenu fazu realnosti. :D  pivo  pivo  pivo

Подели на овим сајтовима

kakve veze ima sto se ne bavi, poenta je da se vaskrsenje desilo, a nauka ne moze to da objasni, isti princip moze da bude i sa stvaranjem

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Biće da ti imaš problem sa prirodnim zakonima koji onemogućavaju oživljavanja.

greengrin Jel ti mene malo z?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Sve propada vremenom i ide iz reda ka neredu. To je zakon, nije hipoteza. Usljed akumulacije mutacija u genomu, sve ide nizbrdo. Stoga je nemoguće da slijepi besciljni proces kao što je evolucija proizvede naprednija bića.

Lepo samo sto evolucija nigde ne predvidja da ce bica biti naprednija, ma sta taj pojam znacio, nego samo prilagodjenija. A to nije isto.

Подели на овим сајтовима

kakve veze ima sto se ne bavi, poenta je da se vaskrsenje desilo, a nauka ne moze to da objasni, isti princip moze da bude i sa stvaranjem

Ne može da objasni jer se ona bavi previđanjem i činjenicama ( opipljivim) koje postoje.Vaskrenje nije domen nauke i ona niti se trudi niti pokušava da ga objasni, niti ima odgovor na to.I šta sad s tim?Znači nauka je generalno neupotrebljivo sumnjiva kategorija jer nemmože da objasni vaskrsenje kojim se i ne bavi?

Подели на овим сајтовима

Ja mu lepo odgovorih da se nauka ne bavi ovim.Ne znam šta više nije jasno? 

Ne postoji nijedna činjenica u prirodi koja ukazuje na to da je oživljavanje tijela moguće.

Подели на овим сајтовима

A onaj moj tekst o metafizickom i metodoloms naturalizmu preskacete i ako sma ga postavljao milion puta i drzao u potpisu a tamo je sve to lepo objasnjeno.

Подели на овим сајтовима

Ne postoji nijedna činjenica u prirodi koja ukazuje na to da je oživljavanje tijela moguće.

I šta sad sa tim?Ajoj ti nas SVE ovde odreda zezaš.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...