Гости Guest - . . .- Написано Јануар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Шта ви мислите? На који начин покренути страницу која ће привући велики број људи и на интересантан начин мисионарити на фејсбуку? Некако су ми све те странице постале исте. Готово да нема нечега што је различито и што се издваја. Част изузецима. Чак, мислим да се не приступа довољно озбиљно и довољно одговорно, а опет са друге стране креативно. Кажем, сем појединих... на пример pravoslavni motivacioni posteri... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 mislim da je to praktično nemoguća misija jer pravoslavcima generalno fbook služi da lajkuju... poneko nešto i pročita tako da su očekivanja nas koji neštio kao pravimo i pokušavamo prilično nerealna jer inače i van crkve, ljudi na fbook mnogo češće idu radi igrica i ortodoksnih gluposti (ženske, smešne slike, golotinja itd.) nego radi kreativne diskusije... 1 u 5000 se nadje s kojim možeš da prozboriš otvoreno... ostatak čine oni koji kobajagi brane crkvu brukajući je... potrebno je imati zdrav stav za bilo kakvu diskusiju baš danas razmišljam nešto o tome http://www.motivacioni.info/index.php/topic,291.msg3273.html#msg3273 Поинтер је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Опет, постоје појединци који се некако одвоје и направе мало бољу причу. Има један Американац (православни), видео сам негде његов профил али сада не могу да се сетим како се зваше. Оно што може добро да буде на фејсбуку јесу хуманитарне акције и брза помоћ за некога. Имао сам прилике и сам да будем организатор многих акција које се успешно заврше управо захваљујући фејсбуку. Иначе, слажем се готово са свим што си изнео у поруци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Мени је занима и прича колико свештеници учествују у стварању креативног садржаја на интеренту... Знам за пар свештеника и ако активно пратим интернет. Можда ви знате више? P.S. Да неко претходну мисао не сматра прозивком, не дај Боже... просто, размишљам гласно и тихо... па некаа не знам шта да мислим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Не разумем зашто би фејсбук био право место за неке дискусије? Чини ми се да такве мреже нису ни замишљене да буду стециште неких озбиљних размена мисли (част изузецима), ако ни због чега другог оно због немогућности адекватне контроле и изјава. А онда су ту и разлози које је колега w.a.mozart навео. Моје мишљење је да такве друштвене мреже треба да имају само улогу путоказа према форумима на којима људи могу много опширније и адекватније да учествују. Драгана Милошевић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Не разумем зашто би фејсбук био право место за неке дискусије? Чини ми се да такве мреже нису ни замишљене да буду стециште неких озбиљних размена мисли (част изузецима), ако ни због чега другог оно због немогућности адекватне контроле и изјава. А онда су ту и разлози које је колега w.a.mozart навео. Моје мишљење је да такве друштвене мреже треба да имају само улогу путоказа према форумима на којима људи могу много опширније и адекватније да учествују. Ја и нисам имао намеру да говорим о "озбиљним дискусијама на фејсбуку". Он заиста није за то. Уосталом, тамо има довољно таквих да не може да се дискусија контролише као што је то могуће на форуму. Говорим о интересантним концепцијама које на фејсбуку могу да привуку људе (на крају да их и доведу на неко мало озбиљније место). Кажем да их готово нема. Све су некако исте сем пар страница. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ја и нисам имао намеру да говорим о "озбиљним дискусијама на фејсбуку". Он заиста није за то. Уосталом, тамо има довољно таквих да не може да се дискусија контролише као што је то могуће на форуму. Говорим о интересантним концепцијама које на фејсбуку могу да привуку људе (на крају да их и доведу на неко мало озбиљније место). Кажем да их готово нема. Све су некако исте сем пар страница. Аха. Мисундерстенднуо сам. Па, прва ствар је дефинисати ограничења која сама друштвена мрежа намеће у оквиру свог функционисања. Затим је потребно дефинисати циљне групе. Неће исте ствари привући 15-годишњаке и 35-огодишњаке. Требало би издвојити теме везане за веру које су блиске ширем аудиторијуму, затим би требало преко одређених јавних личности које су упознате са питањима вере представити веру као нешто нормално и чак, како би клинци рекли, "ин". Ако још тако кажу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Знам за пар свештеника и ако активно пратим интернет. tu otprilike spisak završava bliss jeeee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 tu otprilike spisak završava bliss jeeee А зашто је то тако? Зар само пар свештеника (или десетак) користи нет? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 @, Лајковала неколико страница и сви статуси исти ко да копирају. Мало ми тога преко главе. Има један свештеник из Спужа коме свака част. Не знам некако превише духовног садржаја у току дана ме удаљи од молитве. Некако ме засити? Благо га мене! .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Има један свештеник из Спужа коме свака част. Да, један од ретких... знам га, члан је Поука. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Он је у стању да уз пуно хумор укаже, помогне, изнесе став. Јој, а тек постери. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Putnik Namernik Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Мишљења сам да се нешто може око тога урадити. Неко време сам водио сајт моје парохије и пратио колико је који део страница посећиван. Део странице је био посвећен текстовима...тај део је био један од најпосвећенијих...Сада сам упитан да опет помогнем при вођењу странице...намеравам да нешта уникатно напишем. Мислио сам да пишем нешта кратко али интересантно дужине једног новинског чланка уз визуални ефекат попут јутуб снимка, слике и слично. То бих учинио на српском и на енглеском језику...Рецимо на енглеском ћу написати нешта о особи или теми која би заинтересовала то говорно подручје. На пример написаћу о Серафиму Роузу неке кратке белешке уз пар слика и јутјуб снимак његовог говора, као и линк ка више података ономе ко то будео да више чита о њему па тако за свакога по нешта. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Babuder Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Ова страница је нова али има запажен раст чланова. За два месеца 700 људи. Нису само поуке, већ и обавештења о јефтиним поклоничким путовањима. https://www.facebook.com/pages/%D0%A5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%88%D1%9B%D0%B5/249150278565952 Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pisac Pisac Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Ja се слажем са констатациом да има изузетака, јер има лјуди који су спремни да веома озбиљно дискутују о разним темама! Зато би искористио ову прилику да позовем све оне који желе да дискутују и покрену теме које се тичу православлја, да се придруже facebook групи Пјесников форум! Дођите да дискутујемо заједно свему Што се тиче Господа и Цркве његове! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука