VizantijskoPlavo Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 zahvalna sam za danasnji dan, zahvalna sam sto su moja porodica i moji prijatelji zivi i zdravi. kad razmisljam koliko nas Bog voli, i koliko nas je samo puta postavio u odredjenu situaciju ili nam poslao neku osobu na nasem putu bas onda kada nam je to trebalo da bismo postali osobe kakve nas On zeli. nismo ni svesni koliko nam pomaze i koliko nas bezuslovno voli! Драшко and мирођија је реаговао/ла на ово 2 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Za danasnji elan,motivaciju i volju da napredujem.Ne znam odakle mi,nesto se u meni spontano prelomilo da se bas tako danas osjecam... algabacaju 170fs799081 srcee Снежана, JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Za danasnji elan,motivaciju i volju da napredujem.Ne znam odakle mi,nesto se u meni spontano prelomilo da se bas tako danas osjecam... algabacaju 170fs799081 srcee нака ти Господ помогне да што дуже останеш у таквом расположењу... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 na današnjem danu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 нака ти Господ помогне да што дуже останеш у таквом расположењу... Daće Gospod nadam se I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 na aritmiji drlove Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Za devetku.Priznajem manje sam zasluzila,ali eto posrecila su mi se pitanja.Hvala Bogu za to. Биљана, Oglo and Драшко је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Na sinovima koje nijesam baš mnogo ružio danas . Драшко and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 На дивним тренуцима у протекла два три дана, проведена са блиском рођаком, у разумевању и праштању... Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Захвалан сам што је Господ, прије неки дан, омекшао срце моје те сам признао да сам погријешио, особи према којој сам поступио како не треба, а та особа је то препознала и примила. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ја сам тренутно захвалан јер сам добио посао и упознао једну цуру. Наравно то није било данас али сам више дана захвалан због тога, и бићу захвалан због тога. Иван ♪♫, w.a.mozart, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Пре свега на помоћи коју сам добио од једне дивне форумашице (звучи ко урмашице ) Довукох се на парастос, за упокојене, нажалост бејах и лењ и уморан да дођем раније на Литургију укућани расположени, добро сам вежбао, топло је Хвала Богу! (сад видим , ово му дође "Хејстингс" порука хехе волим историју ) JESSY and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ја сам тренутно захвалан јер сам добио посао и упознао једну цуру. Наравно то није било данас али сам више дана захвалан због тога, и бићу захвалан због тога. Čestitam! Srećno! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Na mojim prijateljima. bighugbighug :group111: srcee Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука