Jump to content

Bolja je zloća muška nego dobrota ženska??

Gerhard

Препоручена порука

Na žalost takođe ovako nešto kod ekstremnih ljudi služi kao opravdanje za omalovažavanje žene,pa čak i kao opravdanje za agresiju prema njoj ,jer " iz žene treba isterati zlo,jer sagrešila još s početka,uzevši jabuku".

Dzaba sve ... Nema popravke ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ali nikako ne znači da ta netrpeljivost kod muškaraca ne postoji, rekoh da je razlika u načinu pokazivanja a to ne znači da su žene više zle od muškaraca, to samo znači da su sklonije emotivnijem nastupu.

Razlika je i u kolicini, ucestalosti itd.

Подели на овим сајтовима

Na žalost takođe ovako nešto kod ekstremnih ljudi služi kao opravdanje za omalovažavanje žene,pa čak i kao opravdanje za agresiju prema njoj ,jer " iz žene treba isterati zlo,jer sagrešila još s početka,uzevši jabuku". Dzaba sve ... Nema popravke ....

Ne razumem i dalje u čemu nema popravke?Ako tako negativno gledaš na žene, ne bila ti ja u koži.Au, Tašo svaka tebi čast ženo :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Razlika je i u kolicini, ucestalosti itd.

Ali to opet nije NIKAKAV dokaz da su žene više zle.I znaš šta?Mrzi me više da se ćeram s tobom :D Rekoh šta mislim,a ne bih da preterujem.Evo tebi pesmica.Ako me razumeš :D

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

У потпуности подржавам ово. Кад год сам направио неку глупост, иза свега је стајала зла жена која ме је на то натерала, а ја нисам могао да се одупрем, посебно онда кад сам наиван и добар, а то је често.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

У потпуности подржавам ово. Кад год сам направио неку глупост, иза свега је стајала зла жена која ме је на то натерала, а ја нисам могао да се одупрем, посебно онда кад сам наиван и добар, а то је често.

31689632.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kako tumačiti ovaj biblijski stavak?

"Bolja je zloća muška nego dobrota ženska; od žene potiče sramota i ruglo". Knjiga Sirahova 42,14.

Zar ovo nije očigledna karakterizacija žene kao "niže vrste" u odnosu na muškarca???

Сирахе легендо...47b20s0.gif   gigglesmile.gif    128fs318181.gif

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мени је проблем да тумачим неки стих извађен из целине.

Хеј, а јесте ли чули да иза успешног мушкарца стоји супер жена? Изгледа да од нас зависитее... bliss jeeee :10900: :10900: :229229229:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Pazi ovo:

Svekrva maltretira snajku ... milion prica a gde imas da svekar maltretira snajku?

Tasta kinji zeta koliko hoces primera ... a gde imas da tast kinji zeta?

Jetrve se ujedaju, zaove, sve redom jedna drugoj nesto pakoste... a gde imas da se zet i tast nesto ne trpe? Ili muzevi od dve sestre? Kod muskaraca nema te zlobe i netrpeljivosti koja je kod zena uobicajena . I danas kao i u vreme kada su pisali ove starozavetne mudrolije. Muskarci razumeju jedan drugog, vide sta je zivot, sta ih je snaslo pa gledaju da olaksaju sebi malo pa barem se medjusobno ne gloze koliko zene.

Подели на овим сајтовима

@,

Не вуци за језик. Колико пута се десило да свекар блудничи са снахом?

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Pazi ovo:

Svekrva maltretira snajku ... milion prica a gde imas da svekar maltretira snajku?

Tasta kinji zeta koliko hoces primera ... a gde imas da tast kinji zeta?

Jetrve se ujedaju, zaove, sve redom jedna drugoj nesto pakoste... a gde imas da se zet i tast nesto ne trpe? Ili muzevi od dve sestre? Kod muskaraca nema te zlobe i netrpeljivosti koja je kod zena uobicajena . I danas kao i u vreme kada su pisali ove starozavetne mudrolije. Muskarci razumeju jedan drugog, vide sta je zivot, sta ih je snaslo pa gledaju da olaksaju sebi malo pa barem se medjusobno ne gloze koliko zene.

Pffffffffffffffff, iznenadio bi se....

Подели на овим сајтовима

Ja bih rado napravio glupost ako bi to moja omiljena koleginica trazila od mene :)

Ту ти сад дође она изрека о мишу и колко је платио да се ухвати у коло, а колко би дао само да може дизађе. Жене само невољу доносе мушкарцима и све лоше што мушкарци раде последица је лоше жене.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...