Jump to content

Biti u vezi/braku sa "nevjerujucim"?!

Препоручена порука

• 1 year later...

Ja bih bio u vezi sa neverujucom ali u braku ne. Ne bih zpravo bio u braku nisakim osim u crkvenom braku sa verujucom. Ako ndjem verujucu koja je na mojoj frekvenciji naravno.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A ako se dvoje upoznaju na okupljanju Ateista Srbije?

o tome cemo na nekoj drugoj temi....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја бих радије био са неком девојком која са изјашњава као атеиста, него са оном која је верник само на речима, а понашањем... Да не псујем сада.

Никада ми није било битно да ли неко верује или не, било ми је битно каква је као особа, како се понаша, да ли се слажемо у осталим стварима и слично. Много је добрих и поштених, без обзира да ли верује или не?

Само са једном женском особом сам и причао о Богу и вери, која се изјашњава као верник, али је по понашању... Има више "рецки" него сви које познајем и не мисли да стане, јер јој је то позитивно и супер, а рекао бих и једини циљ у животу.

Подели на овим сајтовима

Само са једном женском особом сам и причао о Богу и вери, која се изјашњава као верник, али је по понашању... Има више "рецки" него сви које познајем и не мисли да стане, јер јој је то позитивно и супер, а рекао бих и једини циљ у животу.

Сад ће да ти на ПП траже број телефона... :)

Подели на овим сајтовима

Сад ће да ти на ПП траже број телефона... :)

Имају га већ многи :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја бих радије био са неком девојком која са изјашњава као атеиста, него са оном која је верник само на речима, а понашањем... Да не псујем сада.

Никада ми није било битно да ли неко верује или не, било ми је битно каква је као особа, како се понаша, да ли се слажемо у осталим стварима и слично. Много је добрих и поштених, без обзира да ли верује или не?

Amin brother.... mnogi iza vere kriju svoj nemoral i pravdaju sami sebe.

Ja sam gresan do pasa, ali to priznajem.. i kad mi neko ukazae na moj greh ja ga priznam....

Sto nism cesto vidjao kod drugih ljudi generlano, pa i devojaka...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A ako se dvoje upoznaju na okupljanju Ateista Srbije?

To znaci da su oboje demonizovani i moze im pomoci samo intezivno citanje Biblije i prelazak na sirovu hranu. Eventualno duhovni oporavak moze da se ubrza ako

se naruci karton tinktura za detoksifikaciju koje su trenutno na akciji. :)

Подели на овим сајтовима

Опа! Нећу даље да питам, ово је ипак фини и преподобни форум. :)

Не мислим са форума да га имају многи, него овако :)

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Сви смо ми грешни. Имао сам ја падове и то баш, баш. Нисам поносан на њих и кајем се, а баш зато што се кајем, не понављам исте грешке које сам правио.

Подели на овим сајтовима

Ja bih bio u vezi sa neverujucom ali u braku ne. Ne bih zpravo bio u braku nisakim osim u crkvenom braku sa verujucom. Ako ndjem verujucu koja je na mojoj frekvenciji naravno.

taki sam ti i ja ,isti ti  :D

Подели на овим сајтовима

Гледала сам неке парове око себе, искрено мислим да их сам Господ држи заједно. Мале су шансе да један брак нема никакве потресе, било споља, било изнутра. Оно изнутра је теже превазићи, кад су ти снаге на минимуму, бориш се на икс поља, треба ти неко са сличним погледом на свет, да вам је исти циљ, а не неко кога ћеш нервирати или ко тебе провоцира својим ставовима, или те обесхрабрује. Сад треба знати која је мера, у смислу колико се ти ослањаш на Бога, а колико на човека (што је мени лично тренутно најпроблематичније).

Или дође болест, а већ сте почели да стварате породицу и изградили какав-такав дом. Нико други не држи ту породицу до Бога. Један тада мора вући и за себе и за другог и за децу. Опет снагу за све то једино може да да Он. Уствари, данас сам схватила да ти сам не можеш бринути ни о коме, већ да можеш дати мнооого, али не и надоместити све, тад већ лудиш... У Њега ако положиш наде, Он те изненади и све твоје страхове предухитри на начин који ти никад не би пао на памет, нити би помислио да ће се баш такво решење наћи. Ти можеш (и мораш) да стражиш и будеш спреман док год има снаге у теби радиш на неком односу...

На крају - мислим да је јако тешко, али не и да је немогуће.

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...