Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

nakrstu.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

nakrstu.jpg

Koja gromada od postera !!!!!! Lajkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

;) Tipicno za Berdjaeva. U Novom Sadu sam uzeo knjigu sa njegovim esejima ... covek je car !

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

ovo su sve trial verzije... bez sredjene pozadine,fonta,hi-res fotke... svega toga ima u full verziji koju možete naručiti privatnom porukom.... MENI 4869

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Full verzija samo za 0,99$ ahahahahhahhaha :)))))

Подели на овим сајтовима

nakrstu.jpg

ЈАКО! Али мени треба појашњење.Молим те Моци,објасни ми овај цитат. :)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Mogao je Hristos da uopste ne oseti stradanje, bol na krstu, jer je Bog, ali je ipak stao protiv tog svog boga (malo ccvige.

Подели на овим сајтовима

Hvala,Jovančo.Shvatila.Jako i prelepo. algabacaju

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

ja to shvatam pre svega kao jevandjeljske reči...

Јер Бог тако завоље свијет да је Сина својега Једнороднога дао, да сваки који вјерује у њега не погине, него да има живот вјечни

takodje,ovaj stih mi govori da nas je Bog ljubavlju svojom uzdigao do sebe u svojoj apsolutnoj slobodi,niko mu to nije nametnuo a pre svega vidimo da je sve to jedna neopisiva DRAMA... drama u kojoj On samog sebe predaje-za život sveta

to ti je takodje LUDA LJUBAV BOŽIJA (ima knjiga od Evdokimova koja ima ovaj naslov) Bog nas toliko voli da ga ni smrt ne može rastaviti od nas... silazi u NEBIĆE i izvlači nas u VASKRSENJE... itd.

što kaže Dostojevski... ONAJ KOGA VOLIŠ VIŠE OD SEBE

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Takva ljubav ne može da se smesti u ljudski um,niti u ljudsko srce.Ne bi mogao da je čovek "podnese" zbog sopstvene ograničenosti Mi ograničavamo Božiju ljubav iz svoje nemoći.A ona niti ima početak,niti ima kraj ...i uvek je ista,stalna i nepromenjiva.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...