Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

AAAAAAAAAA!!! Ubiću se. Ovaj za eutanaziju je EXTRA.  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Samo da napomenem, evo sada i javno. Antoneta, ovo je čista laž i provokacija. Ja sam baš danas za mog benjamina (zvanog Jusuf) kupio finu novu saksiju (Kubanski stil - terakot) i gnojivo za intenzivnu zelenu boju (Sprint - 500g). Tako da sutra slijedi presađivanje u novu saksiju.

Što se tiče održavanja lišća, konobarica u pabu mi je rekla da je najbolje da ga premažem pivom, što smo se obojica i složili. Znači, pola pijem - pola Jusufu dajem.  1000000001010

Šalim se, taj cvijet za mene ima veoma posebno značenje. Ono, ćuti on sebi, ćutim ja sebi, ali baš nekada zna da učini da se osjećam dobro. Malo sam ga zapustio u poslednje vrijeme, ali od sutra će da blista - časna riječ.

0110_hahaha

Ma ja se samo salim... prava istina je da samo Jusuf zna sta je to spartansko vaspitanje.... hehehhe 0110_hahaha

Ipak, moram da priznam da te izvlaci terakot saksija, sasvim neocekivani znak paznje za tvog malezijskog popravljaca atmosfere... hehe, kao pravi Mali Princ, da, da... 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

poster-kreacioniyam.jpg

facenew22222222

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Samo malo da se sredi... 1312_womens

poster-svestodise.jpg

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

poster-iznadistokaizapad.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...