Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

AAAAAAAAAA!!! Ubiću se. Ovaj za eutanaziju je EXTRA.  greengrin 4chsmu1 smej.gif smej.gif

Samo da napomenem, evo sada i javno. Antoneta, ovo je čista laž i provokacija. Ja sam baš danas za mog benjamina (zvanog Jusuf) kupio finu novu saksiju (Kubanski stil - terakot) i gnojivo za intenzivnu zelenu boju (Sprint - 500g). Tako da sutra slijedi presađivanje u novu saksiju.

Što se tiče održavanja lišća, konobarica u pabu mi je rekla da je najbolje da ga premažem pivom, što smo se obojica i složili. Znači, pola pijem - pola Jusufu dajem.  0442_feel

Šalim se, taj cvijet za mene ima veoma posebno značenje. Ono, ćuti on sebi, ćutim ja sebi, ali baš nekada zna da učini da se osjećam dobro. Malo sam ga zapustio u poslednje vrijeme, ali od sutra će da blista - časna riječ.

0442_feel

Подели на овим сајтовима

motivtrpeza.jpg

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: :bla:

Подели на овим сајтовима

klinac

Одокен сада у општину .. држим нека предавања на тему : Толеранција и транзиција у земљама демократије и права!

0205_whistling

hajde da ih rasturis tamo 0205_whistling

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...