Jump to content

Да ли је ово мишљење Александра Вучића о Цркви?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Sama zajednica SPC je kriva sto nema neko mini telo koje bi se bavilo zastitom i cistotom Crkve od ljudi koji godinama rade pri SPC. Ovo nisu kriminalci koji su na dojavu dosli da pljackaju vec ljudi koji godinama sistematski unistavaju ugled i cistotu Crkve.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja не верујем шта овде читам. Дискусију о Александру Вучићу и његовом односу према цркви? Да ли треба да вас подсетим дај е АВ политичар? ДА су политичари данас пресликано оно што се у библији назива цариник? Да ли треба да вас подсетим да је АВ политичар од каријере? Човек који у свом животу није радио ништа друго него што је живео од политике? Да ли треба да подсетим да је мењао своју политику и оданост за 180 степени?

Да ли треба да подсетим да је окренуо леђа човеку који му је био идол и који га је увео у тај свет (Шешељу).

Чињеница, већина политичара је тамо због лове и власт. Већина политичара који раде нешто раде то због лове и власти. Мислим да АВ припада тој већини. Самим тим, ни он сам не зна више шта прича а шта не прича шта му је уваљено а шта није. Његова мишљења се мењају онако како му користи.

Тако да ово имало везе са њим или је лажирана изјава, апсолутно је ирелеватно из пар разлога. Првог никад неће да знамо, друго немамо ништа од тога и да знамо и треће увек може да слаже пут из таквих ситуација.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...