keka Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Гдје налазите те што их волите и што вас воле, да и ја прошетам тамо? evo ovde nas forum je pun ljubavi.... ovde volimo da volimo i da nas vole Rašo, Mилена КШ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 .... зато што нисмо спремни на жртву. Mironosica and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 .... зато што нисмо спремни на жртву. А и људи се боје пораза. Ако и оду, док су живи и здрави, добро је. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 или ако се плаше да не буду повређени... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 У љубави не може бити пораза. Ако мислиш на то шта ако те особа коју волиш остави, ако си имао искрену љубав према тој особи она (љубав) не престаје без обзира где се вољена особа налазила. Као што неко рече битно је да ти волиш, а не да ли тебе воле. А да то понекад може да заболи може... Вијероватно си читао пву посланицу св. апостола Павла Коринћанима глава 13. Химна љубави. keka, Mironosica, ПЧЕЛИЦА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Neda Andjelic Radan Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Da bi ljubav išla u dobrom pravcu treba sloga i uvjek da popuštamo u nekim stvarima jedni drugim i momak curi i cura momku ,muž ženi i žena mužu ................ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Прво да се унапред извиним свим нежним, суптилним и романтичним душама. За мене је љубав тежак рударски посао. Некада се испрљаш, некада си уморан од копања, некада ти дође да вољено биће звекнеш оним крампом по сред челенке, некада нема ваздуха, некада ти се сва земља сручи на главу. И тако... ставиш шлем, упалиш фењерче и копај даље... Таша and keka је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Ima jedna lijepa misao..."Kad napustis ego i zelje ega,dopustas necem Vecem da te vodi." E ja vjerujem da kada svoje srce i svoju dusu okrijepimo vjerom i ljubavlju prema Hristu da on tada posalje prave ljude na nas put koji manifestuju ljubav na pravi nacin.Jer voljeti Hrista svim srcem svojim,svom dusom svojom i svim umom svojim znaci i voljeti ljude,voljeti zivot,voljeti sebe tako da se nikad ne zalis i cangrizas,vec da zagrlis jako ono sto ti je Bog dao i zahvalnoscu pokazes koliko znas da volis.Ljubav dolazi kad ode strah i kada pokazemo povjerenje Gospodu da nas vodi kroz zivot. JESSY је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Jasno i neopozivo sam videla da je sve suprotno odonoga što sam verovala. Moj nacin razmišljanja bio je usuprotnosti sa svime što je zaista bilo i sa onim kako ja mislimda bi trebalo da bude. „Moj muž bi trebalo da budeiskreniji.“ „Deca bi trebalo više da me poštuju.“ Shvatilasam da sam, umesto da vidim šta se dogaFa, postavljalasvoje uslove tome što se dogaFa – kao da imam sposobnostda propisujem stvarnost.Postalo mi je jasno da je istina potpuno suprotna. Mojmuž ne treba da bude iskreniji – zato što on to nije. Mojadeca ne treba više da me poštuju – zato što to ne cine. Smestasam postala zaljubljena u stvarnost: zapazila sam da setako osecam prirodnije i spokojnije. Bajron Keti ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Kada su osećanja u pitanju, žene su često podložne samoobmani i postaju zarobljenice sistema koji su same stvorile Greške koje žene prave u ljubavi potiču iz uloga koje su same sebi nametnule u okviru porodice, emotivne veze ili prilikom razvijanja sopstvene ličnosti. Te uloge nisu loše same po sebi, ali su zbog čestog izvođenja na pozornici svakodnevnog života postale pogrešne. Đ.Nardone ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Прво да се унапред извиним свим нежним, суптилним и романтичним душама. За мене је љубав тежак рударски посао. Некада се испрљаш, некада си уморан од копања, некада ти дође да вољено биће звекнеш оним крампом по сред челенке, некада нема ваздуха, некада ти се сва земља сручи на главу. И тако... ставиш шлем, упалиш фењерче и копај даље... Baba svaka ti je na mestu, odmah se uoci iskustvo .... a ne k'o ova deca u zanosu 4chsmu1 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 . a ne k'o ova deca u zanosu 4chsmu1 Ташо, а где је оно - вера , љубав, нада..... srcee у љубав мораш да верујеш и да јој се надаш.... 301 ( јављам се иако не припадам овој групи деце..... :bla: ) Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 итекако http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
badenac Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 ili pustiti da ode iz ljubavi Zak Prever " TAMNIČAREVA PESMA Kuda lepi tamničaru Sa tim ključem poprskanim krvlju Idem da oslobodim onu koju volim Ako još ima vremena A nju sam zatvorio I nežno i svirepo Na najskrovitijem mestu svojih želja Na najdubljem mestu svojih nemira U laži budućnosti U gluposti zaklinjanja Hoću da je oslobodim Jer hoću da je slobodna Po cenu i da me zaboravi Po cenu i da ode Pa čak i da se vrati I da me još voli Ili da zavoli drugog A ako joj se taj dopadne Pa ona ode I ja ostanem sam Sačuvaću samo Sačuvaću večno Na svojim dlanovima Do poslednjeg daha Blagost njenih dojki izvajanih ljubavlju. " Dragana I., keka, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Dečice mala i velika, evo odgovora ... "starim ja ...." Salim se malo, naravski Срђан Ранђеловић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука