Jump to content

Због чега не иде у љубави?

Препоручена порука

Гдје налазите те што их волите и што вас воле, да и ја прошетам тамо?

evo ovde ;) nas forum je pun ljubavi....

ovde volimo da volimo i da nas vole :D 

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

.... зато што нисмо спремни на жртву.

А и људи се боје пораза.

Ако и оду, док су живи и здрави, добро је.

Подели на овим сајтовима

или ако се плаше да не буду повређени...

Подели на овим сајтовима

У љубави не може бити пораза. Ако мислиш на то шта ако те особа коју волиш остави, ако си имао искрену љубав према тој особи она (љубав) не престаје без обзира где се вољена особа налазила. Као што неко рече битно је да ти волиш, а не да ли тебе воле. А да то понекад може да заболи може...

Вијероватно си читао пву посланицу св. апостола Павла Коринћанима глава 13. Химна љубави.

Подели на овим сајтовима

Прво да се унапред извиним свим нежним, суптилним и романтичним душама. За мене је љубав тежак рударски посао. Некада се испрљаш, некада си уморан од копања, некада ти дође да вољено биће звекнеш оним крампом по сред челенке, некада нема ваздуха, некада ти се сва земља сручи на главу. И тако... ставиш шлем, упалиш фењерче и копај даље...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ima jedna lijepa misao..."Kad napustis ego i zelje ega,dopustas necem Vecem da te vodi." E ja vjerujem da kada svoje srce i svoju dusu okrijepimo vjerom i ljubavlju prema Hristu da on tada posalje prave ljude na nas put koji manifestuju ljubav na pravi nacin.Jer voljeti Hrista svim srcem svojim,svom dusom svojom i svim umom svojim znaci i voljeti ljude,voljeti zivot,voljeti sebe tako da se nikad ne zalis i cangrizas,vec da zagrlis jako ono sto ti je Bog dao i zahvalnoscu pokazes koliko znas da volis.Ljubav dolazi kad ode strah i kada pokazemo povjerenje Gospodu da nas vodi kroz zivot.

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Jasno i neopozivo sam videla da je sve suprotno od
onoga što sam verovala. Moj nacin razmišljanja bio je u
suprotnosti sa svime što je zaista bilo i sa onim kako ja mislim
da bi trebalo da bude. „Moj muž bi trebalo da bude
iskreniji.“ „Deca bi trebalo više da me poštuju.“ Shvatila
sam da sam, umesto da vidim šta se dogaFa, postavljala
svoje uslove tome što se dogaFa – kao da imam sposobnost
da propisujem stvarnost.
Postalo mi je jasno da je istina potpuno suprotna. Moj
muž ne treba da bude iskreniji – zato što on to nije. Moja
deca ne treba više da me poštuju – zato što to ne cine. Smesta
sam postala zaljubljena u stvarnost: zapazila sam da se
tako osecam prirodnije i spokojnije.

Bajron Keti

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kada su osećanja u pitanju, žene su često podložne samoobmani i postaju zarobljenice sistema koji su same stvorile

Greške koje žene prave u ljubavi potiču iz uloga koje su same sebi nametnule u okviru porodice, emotivne veze ili prilikom razvijanja sopstvene ličnosti. Te uloge nisu loše same po sebi, ali su zbog čestog izvođenja na pozornici svakodnevnog života postale pogrešne.

Đ.Nardone

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Прво да се унапред извиним свим нежним, суптилним и романтичним душама. За мене је љубав тежак рударски посао. Некада се испрљаш, некада си уморан од копања, некада ти дође да вољено биће звекнеш оним крампом по сред челенке, некада нема ваздуха, некада ти се сва земља сручи на главу. И тако... ставиш шлем, упалиш фењерче и копај даље...

Baba svaka ti je na mestu, odmah se uoci iskustvo .... a ne k'o ova deca u zanosu  4chsmu1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

. a ne k'o ova deca u zanosu 4chsmu1

Ташо, а где је оно - вера , љубав, нада.....:)    srcee

у љубав мораш да верујеш и да јој се надаш.... 301

( јављам се иако не припадам овој групи деце..... :bla: )

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ili pustiti da ode iz ljubavi 

Zak Prever

"

TAMNIČAREVA PESMA

Kuda lepi tamničaru

Sa tim ključem poprskanim krvlju

Idem da oslobodim onu koju volim

Ako još ima vremena

A nju sam zatvorio

I nežno i svirepo

Na najskrovitijem mestu svojih želja

Na najdubljem mestu svojih nemira

U laži budućnosti

U gluposti zaklinjanja

Hoću da je oslobodim

Jer hoću da je slobodna

Po cenu i da me zaboravi

Po cenu i da ode

Pa čak i da se vrati

I da me još voli

Ili da zavoli drugog

A ako joj se taj dopadne

Pa ona ode

I ja ostanem sam

Sačuvaću samo

Sačuvaću večno

Na svojim dlanovima

Do poslednjeg daha

Blagost njenih dojki izvajanih ljubavlju.

"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...