bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Е? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 _ Е _ Е _ _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Делегат? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Није тачно! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Следећи... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 PETERAC možda? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 не не.. даље... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Анти палма дај одговор, тема је пала у заборав! Видиш да нико не зна! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Да ли знате која репрезентација је освојила европско првенство у кошарци 1949. године? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Да није СССР? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Одговор нажалост није тачан. Пробај поново. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 По правили неко други сада погађа... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Зар заиста нико не зна? Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Чехословачка И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Није Чехословачка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Финска? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука