domestos Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Опрости брате ,али мислим да Шангај треба да потврди прво на дате одговоре,мада би требало колико сам приметио на питањима назад,по један одговор да се даје. можда грешим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Овако, ја сам тренирао џудо и овако сам научио ако су мене лагали онда сам и ја Вас излагао... Е сад нека независна комисија нека потврди коначни одговор... Human Weapon EP 05 Judo: Samurai Legacy [1/5] ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Опрости брате ,али мислим да Шангај треба да потврди прво на дате одговоре,мада би требало колико сам приметио на питањима назад,по један одговор да се даје. можда грешим Шангај треба да потврди! НЕ МОЖЕ НИКО ДА ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ЗА ПИТАЊЕМ! ЗНАЧИ, КАДА НЕКО ОДГОВОРИ ТРЕБА ПРВО ДА СЕ САЧЕКА ПОТВРДА О ТАЧНОСТИ ОДГОВОРА ОД ОНОГ КО ЈЕ ПОСТАВИО ПИТАЊЕ, ПА ТЕК ОНДА ДРУГИ ПОГАЂА ИЛИ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ОНАЈ КО ЈЕ ПОГОДИО (ДАО ТАЧАН ОДГОВОР). И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Опрости брате ,али мислим да Шангај треба да потврди прво на дате одговоре,мада би требало колико сам приметио на питањима назад,по један одговор да се даје. можда грешим Шангај треба да потврди! НЕ МОЖЕ НИКО ДА ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ЗА ПИТАЊЕМ! ЗНАЧИ, КАДА НЕКО ОДГОВОРИ ТРЕБА ПРВО ДА СЕ САЧЕКА ПОТВРДА О ТАЧНОСТИ ОДГОВОРА ОД ОНОГ КО ЈЕ ПОСТАВИО ПИТАЊЕ, ПА ТЕК ОНДА ДРУГИ ПОГАЂА ИЛИ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ОНАЈ КО ЈЕ ПОГОДИО (ДАО ТАЧАН ОДГОВОР). Пошто је независна комисија једногласно донела одлуку.... Можда Немачки голман Бодо Илгнер,они су освојили те године куп. Није klapklap ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Да није онај Аргентинац, мсм да се зове Серхио или Серхијо? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Чекамо потврду Шангаја... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Да није онај Аргентинац, мсм да се зове Серхио или Серхијо? 0205_whistling Серђо Гојкоечеа или Серхио, тај је!!! :star: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Цвеле поставља питање... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Серђо Гојкоечеа или Серхио, тај је!!!To sam ja odgovorio prvi a neko mi je obrisao odgovor. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 НЕ МОЖЕ НИКО ДА ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ЗА ПИТАЊЕМ! ЗНАЧИ, КАДА НЕКО ОДГОВОРИ ТРЕБА ПРВО ДА СЕ САЧЕКА ПОТВРДА О ТАЧНОСТИ ОДГОВОРА ОД ОНОГ КО ЈЕ ПОСТАВИО ПИТАЊЕ, ПА ТЕК ОНДА ДРУГИ ПОГАЂА ИЛИ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ОНАЈ КО ЈЕ ПОГОДИО (ДАО ТАЧАН ОДГОВОР). Ево зашто брате Пајко. Без љутње! 0442_feel И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 0442_feelAaaaaaa, ska probljem onda. 4chsmu1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Цвеле поставља питање... Који је званично најтрофејнији фудбалки клуб на свету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Реал Мадрид ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Реал Мадрид 70A.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Онда нека је Јувентус! Чекај бре!!! Имам ли ја прваво опет да погаћам? Или опет да заседа независна комисија!!! 70A.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука