Jump to content

Спортска питалица!

Оцени ову тему

pokajnik83

Препоручена порука

Аааа.... bliss jeeee, иначе мислим да је највише комада (чак 13) дао Жист Фонтен, француз, али које године е то не знам.

Једно фудбалско,

На СП 1990. године у осмини финала играли су Бразил и Аргентина, е сад, ко је дао победоносни гол за гаучосе?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Maradona...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Maradona...

Mарадона је био асистент  0205_whistling

Мала помоћ, тај исти играч је дао изједначујући гол италијанима у полуфинале, а у финале против немаца није играо.

Подели на овим сајтовима

ту је Марадона играо одлично(а кад па није),скоро сваки контакт са лоптом је био фаул,нису му дали да дише човек,али асистирао је Каниђи у првом полувремену за 1-0

Подели на овим сајтовима

ту је Марадона играо одлично(а кад па није),скоро сваки контакт са лоптом је био фаул,нису му дали да дише човек,али асистирао је Каниђи у првом полувремену за 1-0

Клаудио Паул Канића, али није прво него груго полувреме,

Доместос, ожежи!!!!  joooj joooj joooj klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

80' минут пише на википедији http://en.wikipedia.org/wiki/Claudio_Caniggia...за мало сам омашио  joooj klapklap

мислио сам да поставим неко питање о спортском плесу,али не верујем да бих добио одговор  joooj

Ко је осмислио Џудо један од најбољих борилачких вештина који је уврштен и у олимпијски спорт  ?  joooj

Подели на овим сајтовима

Џудо је настао од јапанских самураја, они су користили технике да онеспособе противника.

може се рећи тако  joooj

ко би други одговорио    dada dada

друже пуцај,тј.удри ,ожежи  joooj klapklap klapklap  без Џудо-а  и Џиуџице  joooj

Подели на овим сајтовима

Случајно сам тренирао Џудо  0110_hahaha

Пошто сам данас у фазону Италија `90, идемо даље на ту тему,

Ко је најбољи голман тог светског првенства?

Мала помоћ, прву утакмицу против Камеруна није бранио јер је иначе био резервни голман, тек у другој утакмици са СССР-ом после повреде првог голмана је почео да брани и одвео своју репрезентацију далеко....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...