šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Хвала за бомбоњеру bliss jeeee, него тачан ли је одговор? bliss jeeee ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Хвала за бомбоњеру bliss jeeee, него тачан ли је одговор? bliss jeeee Да није, не би било бомбоњере. algabacaju Опет ти рођаче, постављаш питање. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Аааа.... bliss jeeee, иначе мислим да је највише комада (чак 13) дао Жист Фонтен, француз, али које године е то не знам. Једно фудбалско, На СП 1990. године у осмини финала играли су Бразил и Аргентина, е сад, ко је дао победоносни гол за гаучосе? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Батистута Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Батистута Тада није играо за репрезентацију 0205_whistling ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Сетио сам се да је Батистута чини ми се први гол за репрезентацију дао извођењем пенала, па реко да пробам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Maradona... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Maradona... Mарадона је био асистент 0205_whistling Мала помоћ, тај исти играч је дао изједначујући гол италијанима у полуфинале, а у финале против немаца није играо. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 ту је Марадона играо одлично(а кад па није),скоро сваки контакт са лоптом је био фаул,нису му дали да дише човек,али асистирао је Каниђи у првом полувремену за 1-0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 ту је Марадона играо одлично(а кад па није),скоро сваки контакт са лоптом је био фаул,нису му дали да дише човек,али асистирао је Каниђи у првом полувремену за 1-0 Клаудио Паул Канића, али није прво него груго полувреме, Доместос, ожежи!!!! joooj klapklap klapklap ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 80' минут пише на википедији http://en.wikipedia.org/wiki/Claudio_Caniggia...за мало сам омашио klapklap мислио сам да поставим неко питање о спортском плесу,али не верујем да бих добио одговор Ко је осмислио Џудо један од најбољих борилачких вештина који је уврштен и у олимпијски спорт ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Џудо је настао од јапанских самураја, они су користили технике да онеспособе противника. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Џудо је настао од јапанских самураја, они су користили технике да онеспособе противника.може се рећи тако ко би други одговорио dada dada друже пуцај,тј.удри ,ожежи klapklap klapklap без Џудо-а и Џиуџице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Случајно сам тренирао Џудо 0110_hahaha Пошто сам данас у фазону Италија `90, идемо даље на ту тему, Ко је најбољи голман тог светског првенства? Мала помоћ, прву утакмицу против Камеруна није бранио јер је иначе био резервни голман, тек у другој утакмици са СССР-ом после повреде првог голмана је почео да брани и одвео своју репрезентацију далеко.... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Можда Немачки голман Бодо Илгнер,они су освојили те године куп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука