-Владимир- Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 А и ја сам неки намћор изгледа. Онда сам и ја намћор, ни ја их не подносим.Никад нисам схватао поенту кловнова. Мислим, неко стави црвен нос и и неку перику и мени треба да је смешно по дифолту. Не знам,можда их треба употребљавати у комбинацији са опојним средствима или алкохолом, овако на суво слабо делују. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 А и Ципелиће нисам готивио. Реално, много глуп цртани вазда био. Сећам се колко сам се смарао што пред спавање немам неки нормалан цртани да гледам, него о неким иструлелим ципелама. Или сам ја ипак толики намћор? :rolleyes: .smeha. RYLAH and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Не знам кад су настали ал се сећам оног филма по роману Стивена Кинга ваљда, о кловновима и неким дечацима што су остали сами код куће Баш је спуки winter "IT" односно "ТО". Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 А и Ципелиће нисам готивио. Реално, много глуп цртани вазда био. Сећам се колко сам се смарао што пред спавање немам неки нормалан цртани да гледам, него о неким иструлелим ципелама. Или сам ја ипак толики намћор? Их, срце мало намћорасто, да ти нисам ја давно изгубљена бака ? Елем, не да не волим кловнове, ни циркусе, него сам отишла и корак даље, увек сам навијала за Тома и за мачка Силвестера што хоће да изеде оног крембилног Твитија, шта више и Чарли Чаплин ми је некако бљак. Бастер Китон је закон ! Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Их, срце мало намћорасто, да ти нисам ја давно изгубљена бака ? Елем, не да не волим кловнове, ни циркусе, него сам отишла и корак даље, увек сам навијала за Тома и за мачка Силвестера што хоће да изеде оног крембилног Твитија, шта више и Чарли Чаплин ми је некако бљак. Бастер Китон је закон ! Све ок Баба, ал претера га са Чаплином, човек био уметник! Свака час Китону. али стари добри Чарли беше закон кловнове нисам исто готивио, ни циркус, "ципелиће" сам такођа прескакао Попај ми је ултра досадан, кад смо код цртаћа "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Их, срце мало намћорасто, да ти нисам ја давно изгубљена бака ? Елем, не да не волим кловнове, ни циркусе, него сам отишла и корак даље, увек сам навијала за Тома и за мачка Силвестера што хоће да изеде оног крембилног Твитија, шта више и Чарли Чаплин ми је некако бљак. Бастер Китон је закон ! Јеа, скроз. И не капирам што су сви они шатро позитивни ликови у цртаћима толико иритантни и тотални фегети (сетимо се Химена - педерчина на куб; набилдовани метро који носи крзнене гаће, шета се полуго и не такне оне лепе и згодне младе жене око себе), тако да је најприроднија ствар да се деца пре сроде са негативцем, који је одрађен као човек, природнији лик некако. И мени Чаплин иритантан, ал генерално слабо гледам неме филмове, више сам за Пајтоновце, Црног Гују, ТЛН, и сличне цинике. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Шта је то "ТЛН"? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Топ листа надреалиста Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 AAAAAAA хркљуш "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Попај ми је ултра досадан, кад смо код цртаћа Не дирај ми Попаја , он је најсасвим, потпуно сасвим најбољи даса. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Александар Радовановић" data-cid="791972" data-time="1358936465"><p> Јеа, скроз.<br /> <br /> И не капирам што су сви они шатро позитивни ликови у цртаћима толико иритантни и тотални фегети (сетимо се Химена - педерчина на куб; набилдовани метро који носи крзнене гаће, шета се полуго и не такне оне лепе и згодне младе жене око себе), тако да је најприроднија ствар да се деца пре сроде са негативцем, који је одрађен као човек, природнији лик некако.<br /> <br /> И мени Чаплин иритантан, ал генерално слабо гледам неме филмове, више сам за Пајтоновце, Црног Гују, ТЛН, и сличне цинике.</p></blockquote> Млади човече, имате срдачан поздрав од госпоџе Хаџи - Пешићеве ! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Muzicki intermeco za nas "rodjene namrgodjene" http://www.youtube.com/watch?v=n7hk7-XMXGU RYLAH and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука