Jump to content

Једно питање

Оцени ову тему

Препоручена порука

??? ???????? ???????? ???? ??? ??? ???????. ?? ????? ??? ?? ????????? ????? ????? ?????. ????? ?? ???? ? ???? ???? ????? ???? ??????? ??? ???? ????. ????? ?????? ?? ?????. ??????? ?????????, ???????? ? ?????? ??? ?? ?????? ????? ???????...   

????? ????? ???????? ???? ??? ?? ??? ?? ????? ?? ?? ?????? ??????????.?????? ????? ??????? ?????????,????? ?? ??? ???? ?????????? ?? ?? ??????? ????????
Подели на овим сајтовима

• Одговори 376
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Не,ја се извињавам Винстону и заиста ми је жао ако сам га увриједио али ми није била намјера.

Само нека пази за кога говори да је Православан јер је одмах направио грешку  ;)

Подели на овим сајтовима

????? ???? ????? ????? ?? ??? ?? ????? ?? ???? ? ?????.????? ?? ????? ? ?? ??? ?? ???? ???? ??????? ??????? ``?????``?? ?? ???? ???? ?????.

Eh pokushavao u vishe navrata ali ne ide. Pa bila jedna pa su je podelili na istochnu i zapadnu, centralnu i josh jednu.
????????? ?? ?? ??? ??? ?? ?? ???????? ?????????...????? ?? ????? ?????? ??. ??????? ???????? ???????????? (????? ?? ???? ???????) ??? ????. ??? ??????? ???????? ?????? ????? ????????? ????? ?? ?????????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

???? ????!!!!    >brokoli >brokoli >brokoli??????? ?? ???????? ????? ?? ?? ???????, ?? ?? ?????? ? ???? ?? ???? ?????? ???? ?? ????? ?? ???? ? ?? ?????? ?? ?? ???????. ?????? ???? ????????????. ????????, ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ? ?????... ?? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ????? ? ????? ? ????????... ????? ?? ???? ??? ????? ??? ???? ??????? ??? ????...

I ja sam iz frakcije Vinston i Co. Jako mi je teshko da sebe odredim tachno i korektno i da kazem da sam ateist ili vernik.Mislim da je vecina ljudi nesto izmedju. Eto,za sebe znam da je tako, a i Vinston je tako nekako.Mene vishe nista ne moze da promeni u svom ubedjenju, zato je besmisleno da mi bilo ko daje savetesta treba da citam nebi li doshla k sebi.Vinston je puno mladji od mene, ali ce i on uvek tako misliti.Ja iskljucivost jednostavno ne podnosim i klonim se takvih ljudi.Neko reche da je Hriscanstvo = Pravoslavlje.Zasto,kako?Po cemu je religiozni covek iz Madrida ili Londona,Berlina manje religiozan od nekog iz Kurshumlijeili Moskve? Ili Hriscanin II reda?
Подели на овим сајтовима

Po cemu je religiozni covek iz Madrida ili Londona,Berlina manje religiozan od nekog iz Kurshumlijeili Moskve? Ili Hriscanin II reda?

????????? ?? ?????? ?? ?????. ? ???? ?? ?? ????? ????? ???? ???? "???????????" ????? ??????? ???? ?? ?????? ??? ???? ????? ????, ?????????????. ??, ??????, ???? ???!!!
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

valjda se nekrstenima po prirodnom zakonu sudina Strasnom Sudu ...

tio sam cuo, samo jos da mi objasnite sta je tacno prirodni zakon ...

??????? ???????

??????????

????? ??????? ?? ?????? ? ????????? ??????

1. ????? ???????? ? ???????? ?? ???? ???? ?????? ??????? ? ?????? ?????? ?????? ?? ?? ??????. ?? ??? ???????? ??? ???????? ?????????? ?????????, ???????? ????? ????????, ? ??? ???????? ???? ???????, ????? ?????? ????????:

2. ???? ??, ???????? ???, ????? ?? ? ?????? ????? ?????? ?? ??????? ??????? ???????? ?????? ?????? ??? ??????? ??? ??? ?? ?? ?? ??? ???????, ? ??????? ??? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ??? ????? ????????. ?????? ??? ????? ????? ????? ?? ????? ????? ????????? ???? ?? ????? ???????, ?? ?? ? ??? ?? ??????? ???????? ??????, ? ?????? ??? ?????????? ??? ????????? ?????. ???? ?? ?????, ????? ?? ? ??????? ?? ??????? ??? ? ???? ???? ????? ??????????? ??????? ???????

3. ???????: ???? ???? ??? ? ?? ???????.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/Nomologija/Nikolaj0301.htm

Подели на овим сајтовима

Po cemu je religiozni covek iz Madrida ili Londona,Berlina manje religiozan od nekog iz Kurshumlijeili Moskve? Ili Hriscanin II reda?

????????? ?? ?????? ?? ?????. ? ???? ?? ?? ????? ????? ???? ???? "???????????" ????? ??????? ???? ?? ?????? ??? ???? ????? ????, ?????????????. ??, ??????, ???? ???!!!
? ???? ??? ?? ????? ?????? ?????, ??? ?? ??????...?? ?? ??? ? ???? ?? ????????? ????? ???? "?? ????? ??????" ? ?? ???????, ???? ??? ???????.???? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????????????!???? ?????????? ? ???????? ????? ??????? ???????, ?? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ????? ????????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Mene vishe nista ne moze da promeni u svom ubedjenju, zato je besmisleno da mi bilo ko daje savetesta treba da citam nebi li doshla k sebi.Vinston je puno mladji od mene, ali ce i on uvek tako misliti.

??? ?? ???? ?????? ?? ??????, ??? ?? ???? ????????? ???? ???? ??? ?? ??????? ???? ???? ????????? ?????? ????? ????? ??? ?? ????? ???? ????.?????? ?? ??? ??? ???? ???????? ???????.??? ?? ???????? ????????? ?? ?? ????? ???????? ???? "?? ???? ?? ? ?????".? ??? ?? ?? ?? ?? ?? ??????? ??? ??, ?? ?? ????? ?????? ?????.???? ?? ?? ?? ?? ????,???? ?? ?? ??????? ??????? ? ?????? ?? ??? ???? ??? ???? ???? ? ????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

? ???? ??? ?? ????? ?????? ?????, ??? ?? ??????...?? ?? ??? ? ???? ?? ????????? ????? ???? "?? ????? ??????" ? ?? ???????, ???? ??? ???????.???? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????????????!???? ?????????? ? ???????? ????? ??????? ???????, ?? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ????? ????????.
??????, ????? ??, ?????? ?? ? ???????? ????. ???? ???? ????? ???? ????? ? ??????? ???? ????? ???? ? ?????????????. ? ???? ???????????? ??? ???????????. ?? ?? ????? ?????????...
Подели на овим сајтовима

Неке вере и националности имају неке лоше одлике које су често заступљене...

сад не знам са чим си ти дошао у додир па тако причаш...

У сваком случају, како си то написао,

испало је да се односи на некога са форума.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Po cemu je religiozni covek iz Madrida ili Londona,Berlina manje religiozan od nekog iz Kurshumlije

ili Moskve? Ili Hriscanin II reda?

? ???? ??? ?? ????? ?????? ?????, ??? ?? ??????...

?? ?? ??? ? ???? ?? ????????? ????? ???? "?? ????? ??????" ? ?? ???????, ???? ??? ???????.???? ???? ?? ?????? ???? ???? ???????

??????!

???? ?????????? ? ???????? ????? ??????? ???????, ?? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ????? ????????.

Ti kazesh da si i sama bila "s druge strane" sto je za mene prihvatljivo, ali u nastavku kazesh da je

biti ateista nesto najgore. Gde je tu tolerancija? Zasto bi jedan ateist bio nesto strashno,najgore?

Valjda bi trebalo zakonom da im propishemo zutu traku sa slovom A?

Zar ne vidish kako si radikalna?

Подели на овим сајтовима

* Slab ateizam, takođe poznat kao implicitni ili negativni ateizam, je stanje nepostojanja verovanja u božanstvo.

* Čvrst ateizam, poznat kao eksplicitni ili pozitivni ateizam, je verovanje da božanstvo ne postoji.

iskustvo me naučilo da nikada ne upotrebljavam reč nikad

Jedino što je sigurno je da ne znamo šta ćemo u datoj situaciji učiniti, samo MISLIMO da znamo no dok se čovek ne nađe u situaciju NE ZNA 8)

"brljala "sam po indisjkoj filosofiji, čitala Kuran,budizam, jedno vreme bila zaluđenik Tibetanske knjige mrtvih, o pročitala sam i celog Kastanedu, i opet evo me tu gde sam

na osnovu par "branitelja pravoslavlja" ne možemo generalizovati celo pravoslavlje, na kraju karjeva to rade sve religije, jer sve tvrde da je njihov put jedini ispravan put

Zašto se daju saveti za čitanje knjiga?

Pa naprimer poznajem mnogo ljudi koji su se "zaglavili" u Lestvici

Morate razumeti da se neki ljudi boje svoga maloverja umesto da ga prihvate, oni su i najviše ostrašćeni, njihova sujeta je prevelika, takvi su Ziloti, takav je Opus Dei, s tom razlikom što, koliko ja znam, Zilote SPC nikada nije prihvatio a katolička crkva jeste Opus Dei pa sad en zan kaako da se izvuče iz tog đavoljeg saveza.

Moja drugarica je ateista ali ne propušta serijal Agape, pročitala je Molitve an jezeru, vrlo često joj dam neku knjigu da pročita, poslednje je pročitala је Касијана, дивна  прича препоручујем

и сад више не знам шта хтедох рећи....ништа идемо даље

Слобода избора и слободна воља :cheesy3:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...