vinston Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 ?? ???? ?????????Prvo pravoslavna crkva nije jedina. Sticajem okolnosti si pravoslavac pa tako prichash. Drugo zashto je potrebno posecivati takav objekat ukrashen ikonama, freskama i ostalim stvarima da bi se ti osetio u ovom sluchaju hrishcaninom i da bi verovao? Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 ???? ?? ?? ?? ??????????? ????? ?????? ????? ??? ??????????? ??????? ????? ?? ??? ? ?????,???? ?? ?? ??? ? ????? ?? ???? ???? ?????????.uh kakvo pogreshno razmishljanje..??? ??????? ?? ?? ???? ?????? ? ????.??? "????????" ???????? ???? ???. ????? ????? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ????????... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Prvo pravoslavna crkva nije jedina. Sticajem okolnosti si pravoslavac pa tako prichash. Drugo zashto je potrebno posecivati takav objekat ukrashen ikonama, freskama i ostalim stvarima da bi se ti osetio u ovom sluchaju hrishcaninom i da bi verovao? ??????????? ????? ???? ??? - ???? ???????? ??????? - ??????? ?? ?? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?????? ????? ???????? ???????? ?? ?????? ? ????????? ?? ???! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Drugo zashto je potrebno posecivati takav objekat ukrashen ikonama, freskama i ostalim stvarima da bi se ti osetio u ovom sluchaju hrishcaninom i da bi verovao? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ??? ??? ???? ????? ?? ??? ?????? ?????. ???????, ???? ?? ??.?????????, ? ?????, ???? ?? ?????? ???????, ? ????????? ?? ??????? ?????? ????? ??? ???? ?????????, ??? ?????? ??????. ??? ??? ??. ??.??????? ?? ????? ??? ???? ??. ????????, ???? ?? ???? ? ?????????, ?? ?? ???? ? ????????? ?????? ???? ???? ?? ? ????????? ???? ??????????? ??????? ?????. ?? ??? `???? ???`, ?????, ?????? ?? ?? ????????? ?????? ?????? ????=??? ????????? ?????? ? ?????? `???????????`. ?? ????? ?? ?? ?????? ??????? ? ????????? ?????? ? ???? ?? ????? ???????????? ? ??????? ?? ??.?????????.??????, ????????? ?????????? ?? ????????????( ??? ? ?????????) ? ???? ?? ???? ??????? ??????, ??? ?? ?? ??? ????? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Prvo pravoslavna crkva nije jedina. Sticajem okolnosti si pravoslavac pa tako prichash. Drugo zashto je potrebno posecivati takav objekat ukrashen ikonama, freskama i ostalim stvarima da bi se ti osetio u ovom sluchaju hrishcaninom i da bi verovao? ??????????? ????? ???? ??? - ???? ???????? ??????? - ??????? ?? ?? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?????? ????? ???????? ???????? ?? ?????? ? ????????? ?? ???!dobro de, nemoj mi ochi sad iskopati jer je za mene objekat za tebe neshto vishe.Ja ako i odem u crkvu, a to je zaista retko, odem iz drugih pobuda. Hvala na objashnjenju Alefshin.Znachi hrishcanin je potpun samo ako ide u crkvu ?Shta se sa njim deshava kada umre, a nije potpun ? Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Таман посла да те ја грдим, само објашњавам. То није за мене нешто друго за све је исто, само ти то још не осећаш и не знаш. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 ???? ?? ?? ??? ?? ?????? ? ?? ????.osecam ja neshto drugo :cheesy2: Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 puno je vernih, malo verujućih, ponajmanje pravovernih dokle god u svojoj gordosti osuđujemo druge...neka se sami prionađemo gde smo.. ovaj narod je predugo bio otuđen i udaljen od crkve, poznajem mnoge koji se redovno pričešćuju, redovno idu na liturgiju ali ...gladnoga en bi nahranili ...žednoga ne bi napojili ...bolesnome lek ne bi dali što se tiče slava i "žurki" mislim da će sveštenici bolje objasniti, ali mnogo toga se od paganskih običaja održalo, od iznošenja hrane an groblje, do nošenja venaca i pravljenja žurki čak i an sahranama na groblje se koliko ja znam iznosi med, pogača i vino...mnogo toga su običaji koji su se pretvorili u pomodarstvo...i kada vinston akže da ej crkva objekat, na enki način je u pravu, crkva je ljudska građevina, Crkva je već nešto drugo, i činjenica je da se sabornost može postići samo na Liturgiji, ali kao što otac.Goran kaže, Bogu se možemo moliti svuda, na primer ja čak i kada bih htela da "pobegnem "od Njega, ne bih mogla, On je u meni oduvek, i pre nego što sam se rodila ...podigni kameen i pronaćićeš me, zaseci drvo i biću tu...sveprisutni Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ja Написано Јун 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 ????????? ?? ??? ???????? ???????? ??????? ?? ?????... ???, ???? ??????. ???? ?? ????? ?? ? ??? ?? ??????. ???????, ? ??? ?????? ?????? ?? ????????? ????. puno je vernih, malo veruju?ih, ponajmanje pravovernihdokle god u svojoj gordosti osu?ujemo druge...neka se sami priona?emo gde smo..ovaj narod je predugo bio otu?en i udaljen od crkve, poznajem mnoge koji se redovno pri?eš?uju, redovno idu na liturgiju ali...gladnoga en bi nahranili...žednoga ne bi napojili...bolesnome lek ne bi dali?? ????... ?? ???? ?? ???? ?????? ???????? ? ??? ?? ?? ?? ?? ? ???? ???? ??? ???? ?????? ????????? ???????.....??????? ?? ??? ????? ??????? ???????????, ?? ??? ??????????... ? ??? ?? ??????? ?????? ????? ??????, ??? ???? ??? ???? ???? ?? ???????...??,?????. ???? ?? ?? ?????. ? ???? ?? ????? ????, ?? ??? ?????? ???? ,??? ???? ???? ????... ? ??? ?????? ???? ????, ???? ?????? ?? ?????.????? ?? ??? ?????? ?? ???? ????,?? ???? ?? ?? ???? ?????????, ?? ?????????????... ????? ?? ? ???? ??? ?? ???? ?????? ????? ????, ???? ????.? ???? ??? ?? ? ?? ????? ?????.(??????? ?????? ????,???????..) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 ?? ???? ?????????Prvo pravoslavna crkva nije jedina. Sticajem okolnosti si pravoslavac pa tako prichash. Drugo zashto je potrebno posecivati takav objekat ukrashen ikonama, freskama i ostalim stvarima da bi se ti osetio u ovom sluchaju hrishcaninom i da bi verovao? ??? ?????? ?? ??????????? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ??? ???? ??????????? ?????????????? ????????? ??? ?? ?? ????? ???? ?? ????? ?????? ????? ?? ??????????? ??? ?? ??? ?? ?? ?? ????.?????????????? ???????? ??????????? ``????? ???????``???? ??????? ???? ??? ?? ? ????? ???????? ??????????? ? ??????????? ????????????? ?????????,???????,??? ??? ?? ??????? ?????:``???? ?? ????? ??? ????? ??????? ? ???? ??? ?? ??? ??.`` pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Нисам ни ја веровала кад су ми говорили, полако - осетићеш да постоји Бог. Треба Винстону да дамо времена, њега све занима и то је добро Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 ????? ?? ?? ???????? ??? ?? ?? ????????,?????? - ???????? ?? ??????? ???.????? ???????? ?? ???? ???????,???? ??? ?????? ? ?? ?? ????? ???? ?? ??????, ? ??? ????? ??????? ???? ? ????? ?????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 ?? ???? ?????????Prvo pravoslavna crkva nije jedina. Sticajem okolnosti si pravoslavac pa tako prichash. Drugo zashto je potrebno posecivati takav objekat ukrashen ikonama, freskama i ostalim stvarima da bi se ti osetio u ovom sluchaju hrishcaninom i da bi verovao? ??? ?????? ?? ??????????? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ??? ???? ??????????? ?????????????? ????????? ??? ?? ?? ????? ???? ?? ????? ?????? ????? ?? ??????????? ??? ?? ??? ?? ?? ?? ????.?????????????? ???????? ??????????? ``????? ???????``???? ??????? ???? ??? ?? ? ????? ???????? ??????????? ? ??????????? ????????????? ?????????,???????,??? ??? ?? ??????? ?????:``???? ?? ????? ??? ????? ??????? ? ???? ??? ?? ??? ??.``Nisi razumeo, govorio sam konkretno o crkvi, a postoje i druge crkve gde idu ljudi drugachije veroispovesti. A drugo, vidi se da si pravoslavac, nije to titula, vec verska pripadnost :(Uvek mi je bila interesantna religija.Usputno ja razmishljam Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Читај мало Свето Писмо па ћеш да видиш да ниси у праву.Црква је једна а то што јр тамо неко оформио некакву ``Цркву``то не може бити Црква. А гдје се то види да сам ``Православац``?Не знам ко ти је то рекао. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 4, 2009 Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 ????? ???? ????? ????? ?? ??? ?? ????? ?? ???? ? ?????.????? ?? ????? ? ?? ??? ?? ???? ???? ??????? ??????? ``?????``?? ?? ???? ???? ?????.Eh pokushavao u vishe navrata ali ne ide. Pa bila jedna pa su je podelili na istochnu i zapadnu, centralnu i josh jednu. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука