Jump to content

Једно питање

Оцени ову тему

Препоручена порука

?????? рече:

??????? ?? ????? ???? ??????? ???????? ???. ? ???????,

??? ? ????????? ?????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ???????...

eh zar je bitno koje si veroispovesti da bi doshla i pokushla u naletu nemoci da uradish poslednje shto ti je ostalo u zivotu?

Svashta chovek moze da uradi kada mu je zivot visi o koncu...

Verujem u pozitivne misli koje sam sebi mozesh da shaljesh i da se donekle izlechish, tj. ublazish bolest. Sve je to u ljudskoj psihi, chovek se i razboli zbog bolesne psihe... Ne kazem da je nuzno u svakoj situaciji..

Svakako se slazem da je neophodno usavrshavanje...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 376
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

u cemu?u slanju pozitivnih misli samom sebi?kako se to salje?preko brze poste?i sto bi sebi slao pozitivne misli-zvuci pomalo pacenicki......i sebicno....ja pa ja...... ;)0503_music 0503_music

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

u cemu?u slanju pozitivnih misli samom sebi?kako se to salje?preko brze poste?i sto bi sebi slao pozitivne misli-zvuci pomalo pacenicki......i sebicno....ja pa ja......

jednog dana kada budesh malo zashao u ljudski um i psihu, shvati cesh o chemu pricham.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

evo vec shvatam...........kada o psisi govorimo.....a shvatam i da ne znas da pises oblike buducnosti.... ;)

"shvatices" se pise SPOJENO     0503_music 0503_music 0503_music

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

vinston рече:

Prvo Beograd grad nije ni jedno ni drugo od toga shto si napisao, samo da razjasnimo na pochetku.

Nemoj sad da mi kachish razne atribute da sam vam davao.

Naravno da se ne krstim kada palim svecu, zashto bih to radio? pa nisam ja vernik da to radim, udjem u manastir, crkvu kao turista i razgledam enterijer, jer me fasciniraju predivne slike na plafonima. Inache palim svecu onako, hajde da gori, shto da ne. To mi je isto, kao kada prospem malo alkohola za pokoj dushe.

Beograd koji ja svakodnevno poznajem je bez umerenosti, smirenja, previse buke i do kasno u noc, droge i ogovaranja na svakom koraku, napaljenim klinkama koje vise ne nose torbe u skole vec nesesere za sminku i mobilni, klinci ko izgledaju kao idoli nacizma sa TV-a, golotinja, plastika i kvarc na svakom koraku sa skandalom i natalnom kartom pod rukom. nigde kulture, vec sunda, umetnosti, vec kica, pravilnog i lepog govora, vec retorike i sine mitre logike.

jedino normalno ponasanje vidjam negde potpuno drugde - sto dalje od "urbane civilizacije" ...

nisam ti zakacio, vec je tako ispalo po tvojim komentarima B)

za svaki slucaj, ako te ikad bude potaklo da se ipak prekrstis, vazno je da znas da se to cini sa palcem, kaziprstom i srednjim prstom spojenim, a ostala dva pridruzenim i polozenim na dlan 1314_womens

Постављена слика

pocinje se od dodira cela sa tri spojena prsta uz molitveni izgovor "u ime Oca", pa stomak "i Sina", DESNO rame "i Svetoga Duha", i na kraju LEVO rame "Amin."

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

evo vec shvatam...........kada o psisi govorimo.....a shvatam i da ne znas da pises oblike buducnosti.... 0405_feel

"shvatices" se pise SPOJENO     0442_feel 0442_feel 0442_feel

aj pojasni i meni ja sam plavuša https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0405_feel' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

vinston рече:
  W.A.Mozart рече:

u cemu?u slanju pozitivnih misli samom sebi?kako se to salje?preko brze poste?i sto bi sebi slao pozitivne misli-zvuci pomalo pacenicki......i sebicno....ja pa ja......

jednog dana kada budesh malo zashao u ljudski um i psihu, shvati cesh o chemu pricham.

ja mislila ti shvatio ovo 0405_feel

samo navuci ?izme i obuci zaštitno odelo kad za?eš 0405_feel

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Meda рече:
  vinston рече:

Prvo Beograd grad nije ni jedno ni drugo od toga shto si napisao, samo da razjasnimo na pochetku.

Nemoj sad da mi kachish razne atribute da sam vam davao.

Naravno da se ne krstim kada palim svecu, zashto bih to radio? pa nisam ja vernik da to radim, udjem u manastir, crkvu kao turista i razgledam enterijer, jer me fasciniraju predivne slike na plafonima. Inache palim svecu onako, hajde da gori, shto da ne. To mi je isto, kao kada prospem malo alkohola za pokoj dushe.

Beograd koji ja svakodnevno poznajem je bez umerenosti, smirenja, previse buke i do kasno u noc, droge i ogovaranja na svakom koraku, napaljenim klinkama koje vise ne nose torbe u skole vec nesesere za sminku i mobilni, klinci ko izgledaju kao idoli nacizma sa TV-a, golotinja, plastika i kvarc na svakom koraku sa skandalom i natalnom kartom pod rukom. nigde kulture, vec sunda, umetnosti, vec kica, pravilnog i lepog govora, vec retorike i sine mitre logike.

jedino normalno ponasanje vidjam negde potpuno drugde - sto dalje od "urbane civilizacije" ...

nisam ti zakacio, vec je tako ispalo po tvojim komentarima 0405_feel

Hvala medo na pojashnjenju, ali toliko glup nisam. Nauchih josh u osnovnoj shkoli sa koje i na koju stranu idu ujedinjeni Otac, Sin i Sveti duh.

Ipak idem na malo drugachija mesta gde ima Kuture, da ne nabrajam na shta sve vec idem. Elem, slazem se sa tobom u vezi tih stvari, ja se gnusham, kada vidim klinkice, maksimalno iskvarcovane, sa shtiklama do kukova, izblajkahe, sa tri grama mozga u glavi, klince nadrogirane koji bauljaju ulicama, i mnogo mi smeta glasna muzika, shto je kod mene za vikend uobichajeno. ALi ja sam odluchio da zivim ovde i svidja mi se ma kakav da je grad. Ljudi treba da se menjaju, ali s obzirom na vreme ne vidim da ce se to desiti. E sad to je jedna vrsta ljudi koji shetaju gradom i oni nekako vishe upadaju u ochi od drugih ljudi, jer su oni zeljni isticanja i reklamiranja. Jer su to videli na "glupoj" televiziji, a roditelji suvishe zauzeti svojim karijerama da bi posvetili malo paznje svojoj deci, pa ih umesto ljubavi hrane novcem.

Ipak se primecuju i oni normalni ljudi, ne mozesh sve da generalizujesh. Ti si normalan iako si u manjini prisutan si 0405_feel

Подели на овим сајтовима

???????? рече:
  vinston рече:
  W.A.Mozart рече:

samo navuci ?izme i obuci zaštitno odelo kad za?eš 0405_feel

zaista Lazarice, mislim da je bilo dovoljno...

Подели на овим сајтовима

vinston рече:
  ???????? рече:
  vinston рече:
  W.A.Mozart рече:

samo navuci ?izme i obuci zaštitno odelo kad za?eš 0442_feel

zaista Lazarice, mislim da je bilo dovoljno...

i ja isto 0405_feel

tamo gde ima kulture da li to zna?i da ovde nema kulture, ili je u crkvi nema

na šta sve idem  misliš GDE sve ideš

meda je pametan i u manjini je, svi ostali su u ve?ini i...šta su?

no u pravu si, dosta je, meni je moje vreme zaista dragoceno 0442_feel

Подели на овим сајтовима

vinston рече:
  ?????? рече:

eh zar je bitno koje si veroispovesti da bi doshla i pokushla u naletu nemoci da uradish poslednje shto ti je ostalo u zivotu?

Verujem u pozitivne misli koje sam sebi mozesh da shaljesh i da se donekle izlechish, tj. ublazish bolest. Sve je to u ljudskoj psihi, chovek se i razboli zbog bolesne psihe... Ne kazem da je nuzno u svakoj situaciji..

?? ?? ? ?????, ???? ????? ???? ?? ?????????????,

????? ?? ?? ??????? ? ?????? ?????.

??????? ? ????? ? ????,

?? ?? ??????? ??????.

????????? ????? ??????? ?? ????? ????? ??? ????? ????? ?????? ??? ????,

??? ??? ?? ????????? ?????? ? ??????,

?? ?? ???? ???? ? ????? ????????...

??? ????? ???????? ?? ??????? ????:

???? ?? ??? ? ???? ????????? ?? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ??. ????????.

??? ?? ?? ?????? "???????" ?? ?? ????? ??? ?????? ??????

???? ?????????,

?????? ???? ????!

?? ?? ?? ????? ?????? ????? ??? ????? ? ????????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? рече:
  vinston рече:
  ?????? рече:

????????? ????? ??????? ?? ????? ????? ??? ????? ????? ?????? ??? ????,

??? ??? ?? ????????? ?????? ? ??????,

?? ?? ???? ???? ? ????? ????????...

Jeste zato i ljudi odlaze da se mole upravo zbog toga shto nisu dovoljno chvrsti.

Svako bira svoj put kako bi bio zdrav, nije bitno vazno je samo da se sachuva zdrvalje jer bez toga nemamo nishta...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...