Баба Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Voleo bih da vidim rezultat eksperimenta i ne bi me čudilo da neka naučnica i sama pristane na tu ulogu. Ипак сматрам да је прикладније да то буде Шварценегер Иван 123, Ignjatije, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Да. У почетку беше "супа"... Зашто супа не би била то мноштво "клица"? "Клице могу све да буду направљене од истог материјала, али са различитим "информацијама" у себи. Те информације, а не супстанца, су оне које јасно раздвајају врсту од врсте. Бар ја то тако разумем, али нема везе. То је само моје мишљење. А ко каже да није могло да буде мноштво клица? Могло је. Али није било. Можда и јесте било неколико једноћелијских организама, али свакако не по једна ”клица”за сваку врсту. Како знамо ово? Па погледај генетику и гомилу других чињеница. Те чињенице су у складу са предвиђањима теорије о заједничком пореклу врста, док никако нису у складу са теоријом о одвојеном развоју сваке врсте. Врсте су повезане заједничким прецима. И не постоји информација која јасно раздваја врсту од врсте. Напротив, чак ни сама врста није јасно дефинисани статички ентитет, већ динамички просек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Meet Luca (Last Universal Common Ancestor) http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ово би онда значило да постоје спољни фактори који директно утичу на промену генетске структуре, пошто тешко да може да се промени сама од себе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 a zamisli ispadne neki genijalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ово би онда значило да постоје спољни фактори који директно утичу на промену генетске структуре, пошто тешко да може да се промени сама од себе? http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ameri su planirali da naprave klonove, odlične i hladne vojnike za rat i ubijanje. Ovo je sve lepše od lepšeg. Ko zna šta sada miksuju i unakazuju neke od gena ljudi....ipak nisam kompetentan da pričam o ovome al mi ne miriše na dobro crossrc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Да. У почетку беше "супа". Koja supa pileca ili govedja, sa kndelama ili rezancima? Баба and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Koja supa pileca ili govedja, sa kndelama ili rezancima? Ajd priznaj da su ti nedostajale ove evolucione teme greengrin greengrin greengrin RYLAH and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD Па чекај онда, мајка му стара, неко мене овде зеза! Ја већ две године овде дерем грло како није ни мало логично да се нешто мења само од себе пуком случајношћу у низу од неких десет милиона генерација, без утицаја неких спољних фактора, а сви ми причају да сам будала јер ми случајност која траје пар милиона година није логична. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 prave oni u svojim laboratorijama vec svasta, ovo je samo spika da se vidi kako ce javnost da reaguje... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Kako ide ono? Najveća je komedija kada ti otac objašnjava da si nastao od majmuna sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol greengrin Иван 123, nedeljko and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ajd priznaj da su ti nedostajale ove evolucione teme greengrin greengrin greengrin Nisu meni nedostaju paklene teme greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Па чекај онда, мајка му стара, неко мене овде зеза! Ја већ две године овде дерем грло како није ни мало логично да се нешто мења само од себе пуком случајношћу у низу од неких десет милиона генерација, без утицаја неких спољних фактора, а сви ми причају да сам будала јер ми случајност која траје пар милиона година није логична. Ja sam objasnjavala, al nisi slusao . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Zavrsetak stripa "Zvezdana prasina" iz jedne stare Stripoteke... nekako je prigodno temi... Иван 123, DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука