Jump to content

Тражи се сурогат мајка за бебу неандерталца

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Voleo bih da vidim rezultat eksperimenta i ne bi me čudilo da neka naučnica i sama pristane na tu ulogu.

Ипак сматрам да је прикладније да то буде Шварценегер

Подели на овим сајтовима

Да. У почетку беше "супа"...  Зашто супа не би била то мноштво "клица"? "Клице могу све да буду направљене од истог материјала, али са различитим "информацијама" у себи. Те информације, а не супстанца, су оне које јасно раздвајају врсту од врсте. Бар ја то тако разумем, али нема везе. То је само моје мишљење.

А ко каже да није могло да буде мноштво клица? Могло је. Али није било. Можда и јесте било неколико једноћелијских организама, али свакако не по једна ”клица”за сваку врсту. Како знамо ово? Па погледај генетику и гомилу других чињеница. Те чињенице су у складу са предвиђањима теорије о заједничком пореклу врста, док никако нису у складу са теоријом о одвојеном развоју сваке врсте. Врсте су повезане заједничким прецима. И не постоји информација која јасно раздваја врсту од врсте. Напротив, чак ни сама врста није јасно дефинисани статички ентитет, већ динамички просек.

Подели на овим сајтовима

Ово би онда значило да постоје спољни фактори који директно утичу на промену генетске структуре, пошто тешко да може да се промени сама од себе?

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD

Подели на овим сајтовима

Koja supa pileca ili govedja, sa kndelama ili rezancima?

Ajd priznaj da su ti nedostajale ove evolucione teme :D greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Па чекај онда, мајка му стара, неко мене овде зеза!

Ја већ две године овде дерем грло како није ни мало логично да се нешто мења само од себе пуком случајношћу у низу од неких десет милиона генерација, без утицаја неких спољних фактора, а сви ми причају да сам будала јер ми случајност која траје пар милиона година није логична.

neko-ce-da-bude.jpg

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

prave oni u svojim laboratorijama vec svasta, ovo je samo spika da se vidi kako ce javnost da reaguje...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Па чекај онда, мајка му стара, неко мене овде зеза!

Ја већ две године овде дерем грло како није ни мало логично да се нешто мења само од себе пуком случајношћу у низу од неких десет милиона генерација, без утицаја неких спољних фактора, а сви ми причају да сам будала јер ми случајност која траје пар милиона година није логична.

Ja sam objasnjavala, al nisi slusao :D.

Подели на овим сајтовима

Zavrsetak stripa "Zvezdana prasina" iz jedne stare Stripoteke... nekako je prigodno temi... grin.gif

2vv25c6.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...