keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ne znaju voljeni ono što znaju oni koji vole. E, moj ja, sve znam, a umreću glup. Goran Tadic "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Zelje mi se bas i ne ispunjavaju. Negde je zapelo. Mozda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to zelje, steta bi bilo da propadnu. Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 -Da mu možeš reć’ bilo šta šta bi mu rekla? -Oči. Rekla bi mu da ima najljepše oči na svijetu. Sjaje kad su sretne, kada su zaljubljene, kada se iznenadi pa se rašire, onako slatko-pseći. Rekla bi mu i da je zagrljiv. Ne znam da li je zagrljiv zapravo riječ, ako nije trebala bi biti. Gledaš ga i imaš potrebu da ga zagrliš. Čvrsto i djetinjasto.To bi mu rekla… "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Снежана and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Оскар Давичо > КАЖЕМ СМРТ - А ЉУБИМКажем - смрт, а љубим усном као предео.Смрт ћути, ја звоним од старости будуће.Под тобом ја видим град млад, узавреои наше смејање с окна сваке куће.О, никада такве страсти било није ко пољем те ноћи на ивици гроба.Ја нисам љубио никада силнијету росу и тебе но у оно добакад су нам сврдлали меци и вртлози, бол што је из рана лоптио на све,кад је брат проходо на дрвеној нози,кад су нам везали и очи и сне.Тишином? Не. Песмом срце моје врије. Љубав је кћер чији је син имао синада одагна страву из земље Србијеи љуби девојке у куцај малина.Дим за жар, мир за бол, мук за реч - ја нећу. Ја пуцам да љубим твоја вита ребра.И рањен ја тражим, ко слобода - срећу,ко дан - тај смех под прокислим кровом неба.Радуј се, о радуј, радујте се сви пркосу што цвета на оштрици море,топломе зрну што под женским ребром зри,морима што оком девојке говоре.Рекнем ли - смрт, љубим ко усном - предео. Рекнем ли - крај - звоним од страсти будуће.Под тобом ја видим град млад, узавреои наше смејање с окна сваке куће. keka and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Снежана and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 TVOJE OČI By emma Na kraju dana kada sam ravna ploča bez ikakvih osjetila osim osjeta bola tada pozdravim tvoju sliku. Tvoje oči postaju moj mir one su jezero samo im ja poznajem dubine i u njima usnem kao anđeo na oblacima. Na kraju… Kada je svijet besmislen tvoje me oči pozdrave sa svim bolom i pitanjima sve je u redu samo ti poznaješ moj san. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nRszT_44ehA није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Mrtva ljubav By Andjela Bezim od surovosti sveta, skrivajuci lice od zivotnog zara. Umrla je nocas uz jesenje kise, umrla je majko moja ljubav stara. Crni oblaci kovceg mu skovase, posmrtni valcer plesale su kise,a vetar je nocas svestenik bio,majko sad sam sama njega nema vise. Nocas je zora bila u crnini,nocas je uveo poslednji cvet,ugasila se njegova isra uverenja,od nocas majko mrzim ceo svet. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AClHrVZObWg&list=RD02E5B4f_Db5cU Снежана and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука