keka Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Znaci koje ostavljamo iza sebe neće izbeći sudbinu svega što je ljudsko - prolaznost i zaborav. Možda će ostati uopšte nezapaženi? Možda ih niko neće razumeti? Pa ipak, oni su potrebni, kao što je prirodno i potrebno da se mi ljudi jedan drugom saopštavamo i otkrivamo. Ako nas ti kratki i nejasni znaci i ne spasu od lutanja i iskušenja i pomoći nam bar time što će nas uveriti da ni u čemu što nam se dešava nismo sami, ni prvi ni jedini. Ivo Andrić Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 "Hoću da napunim oči tvojom slikom, da ništa više u njih ne stane." Silence , JESSY and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Ljubav koja se kosi sa svakom logikom je ponekad najlogičnija stvar na svetu.♥ JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 Spavaj mi, spavaj moj golubespavaj i sanjaj da sam kraj tebeSpavaj mi, spavaj ne budi senegdje daleko za nas molim seNek' zlatan mjesec zlati tvoje snenek' te jastuk ljubi, ljubi za meneSpavaj mi, spavaj i ne boj sesve sto je lijepo u srcu ostaje keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2013 Пријави Подели Написано Мај 8, 2013 keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 9, 2013 Пријави Подели Написано Мај 9, 2013 Sudbina me je postavila na ovu stazu, za drugu ne znam, i koračaću po njoj dok u meni ima snage. Treba tako, to je moj zadatak i moja životna svrha...Ne pitam da li je pravedna... moja je. Meša Selimović https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMbWKXOkk3Kj_se7R1vqoF3KYszfdAr3G9FBFrtF8teq_w8saT JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 @@JESSY, Биљана, JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Добро вече, ево и мене мало Нису оне тешке теме за мене, довољно разглабам у предузећу...........само да вас поздравим Кад буде лепо време, идемо сви на сладолед и нес кафу на Аду! УРААААААААААА!!!!!!!!!!!!! grouphug1 JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Добро вече, ево и мене мало Нису оне тешке теме за мене, довољно разглабам у предузећу...........само да вас поздравим Кад буде лепо време, идемо сви на сладолед и нес кафу на Аду! УРААААААААААА!!!!!!!!!!!!! grouphug1 браво Драле.....!!! добро нам дошао..... ајде пиши нам нешто лепо.... капућино и сладолед.....мммммм.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 ЗА СВЕ МОЈЕ ПРИЈАТЕЉЕ..... keka and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука