JESSY Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 I mogu da lazem,,,da nije mi nista..da mi je svejedno...i da nikome ne kazem,,da mi nedostaješ...A znam cuvat cu te gde teniko ne vidi..mogu da se smejem ,,dok sve dublje tonem..Kad te nemam ,cini mi se,,kao i da ne zivim..Nedostaje mi ono nesto nase,,i imam osecaj kao da je..neki zid između nas..i oduvek pokusavam da ga srusim,,ali ne ne ide..i znam cuvat cu te tamo..gde sam i naucila..u svom srcu i svojoj dusi ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 ''..Ima u dusi mojoj oziljak koji samo u snu boli. I ne znam od kog bola on je ostao,i da li je to bilo jutro ili suton kad se urezao u moju dusu... Takva je nasa dusa. Ispunjena uspomenama koje nas rastuze,nasmeju,zabole. Ponekad namerno diramo te stare oziljke iako znamo da nas ceka neprospavana noc. Pa onda kroz prozore gledamo u neko tudje nebo i uzalud trazimo one zvezde ka kojima smo nekad davno upirali ceznjive poglede i samo njima odavali tajne .. uzdahnemo od nekog slatkog bola sto nam kroz srce mine... Od svega ostase samo uspomene od kojih se pobeci ne moze.Cak i kada bi znali put sto vodi u zaborav,mi nebi posli njime.Vec se uvek istom stazom vracamo sto vodi do mora uspomena.I uronimo u te talase koji nas miluju,nose,vuku u dubine....I plovimo,plovimo ka onim nekim dalekim,nedostiznim obalama sto nas svake noci zovu i mame I onda se odjednom probudimo jer se uplasimo da cemo potonuti u tom uskovitlanom moru uspomena.. '' Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Jessy, za tebe... LJUBAV BELUTKA Zagledao se u lepu U obalu plavooku U lakomislenu beskrajnost U beonjaču se njenu Sav premetnuo Jedino ga ona razume Zagrljaj njen jedini ima Oblik njegove želje Mutave i bezdane Senke je njene sve U sebi zarobio Slepo je zaljubljen I nikakve druge lepotr Osim one koju voli I koja će mu doći glave Ne vidi. Vasko Popa Silence and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Jessy, za tebe... хвала..... Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Tolike rane me peku i kao od stakla,Snovi su slomljeni pali u ponore paklaZamahujem sekirom, tvoj život će sada da stane,A meni će novi dan tvojom krvlju okupan da svaneZnaj da će mene to više no tebe da boli,te oči snene samo polako zauvek zatvorii kada zaspiš u mome krilu svetlost će prekriti tama,više te nikad videti neću i ostaću samaPoslednji poljubac poklanjam tebi u čelo,bledo i hladno je sada tvoje teloMožda se sretnemo jednom na onome svetugde sam pogrešila, razmišljam, dok te lagano spuštam u reku. by Goatmare Јесењин је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Sećaš li se noći kada ću ti doći,Pogledi u jami, u kovčegu smo samiKao da je tama nestala u namaDa te nema više, na epitafu pišeGroblje je noćas prazno bez tebe dragaGroblje je noćas prazno bez tebe dušo.Sve je tako tiho, nigde nema nikog,Tvoja je parcela samo mene htelaKad bi samo mogla da ustaneš iz grobaNedostaje mi mnogo kad bio sam sa tobomGroblje je prazno bez tebe draga,Dođi mi noćaš i budi blagaNe dozvoli da ostanem ovde samNeću izdržati dugo ovako,Jer ja bez tebe umirem polakoDao bih život svoj da te još jednom ugledamGroblje je noćas prazno bez tebe dragaGroblje je noćas prazno bez tebePrazno bez tebe by Goatmare Јесењин је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Успаваним корацима витлао је новембар преко валова планете. У незнању, небо је очекивало познате очи да ушију своје малаксале зенице по сивилу васионе... Не препознајем више бол, а боли ме све јаче и све јаче разлоге тражи да образе крвљу испише... Кроз трептај душа пада. Величанствена нигдина сања косе њене саткане од кашмира, од идиле вечности што се спаја у додиру, у пољупцу светова нераздвојних... Имаш ли још увек усне пред којима ангели клече? Хајде, заблистај као Херувим и освоји свемир лепотом својом која клизи по искрама шапата Господњег... Драшко, Срђан Ранђеловић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Nas genijalni Petar Kralj,slava mu i hvala za ovu divnu recitaciju. Срђан Ранђеловић, -Владимир-, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Smrt je kao grom. Znaš da postoji, čitao si o njoj, čestoi razmišljao, neodređeno, bez kraja i zaključka. Ponekadje i pomeneš u razgovoru i u pisanju, uvek mudro i mirno kaoda sve znaš o njoj. A kad se desi ovako da udari u tvojojnajbližoj blizini i neočeki^'ano pogodi nekog koga voliši sa čijim postojanjem si vezao svoja najlepša zadovoljstva,onda tek vidiš da ne znaš i da nikad nisi pravo znao šta je tosmrt, i da si govorio ili pisao napamet, površno i prazno.Mislio si da znaš šta je to smrt zato što si umeo danapišeš nekoliko poetičnih reci o turskim grobljima, a sadvidiš da to nema prave veze ni sa životom ni sa smrću. Znakovi pored puta, I.Andriç ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Постоје два пута; један је живота, а један смрти,а велика је разлика између тих двају путева.Ово је дакле пут живота: прво,љуби Бога који те је створио, другољуби ближњега свога као самога себе;и ништа што не желиш да се теби догодини ти другоме не чини. „По томе ће сви познати да сте моји ученици“, говори Господ својим ученицима, „ако будете имали љубав међу собом“ (Јн.13:35). Ако се човекова љубав не усаврши Христовом љубављу?● Она се претвара у обичну љубомору, претвара се у пркос, па и у мржњу. Људи се у овом свету хвале љубављу према човеку, према стварима и, уопште свим врстама љубави. Али, љубав према Господу је света љубав, савршена љубав, божанска љубав. То је једина права љубав у овом свету! Нема могућности да се сагради кућа почевши одозго, него треба започети градњу од темеља и наставити је према врху. Темељ је наш ближњи, ми морамо да га придобијемо и да почињемо од њега; на њему се темеље све заповести Христове. Поступај према ближњима онако како би ти желео да они поступају према теби. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука