JESSY Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Јесењин је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 YOKA and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Потрошио сам све речи о теби, правих се да попио сам памет света сву нек' јој неко други место мене каже http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc YOKA, Јесењин and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Мало расположен, те да напишем неки стих, дуго нијесам (како беше иде... ).... Снови су пролазили поред мене. Ноћ је стезала као омча и покаткад мирисала на неко непознато цвеће. Готово нечујно, прикрадала се излизана метафора смрти кроз дрхтаје срца. Прикрадала се силина ништаства која је у очима сливала час тупе, час оштре ударе неконтролисане пакости... Време, тај отров што носи деценије океана узалудних погледа према вечности, време је клизило кроз често крцкање жишка, кроз лакирани паркет, кроз молитву отиснуту у празнину собе... Сањао сам је и сањаћу је докле год имам чиме да сањам! А мрак... мрак је распаљивао ветар по њеној коси сатканој од светлости месечеве, што се рађала у искрама Божјих мисли; мрак ју је враћао у моје прсте, у бол који не малаксава, који лекове не зна и груди ломи по нотама прошлости... JESSY, Биљана, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Мало расположен, те да напишем неки стих, дуго нијесам само ти сврати и напиши по нешто.... Јесењин је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Ђеси ти си Ђеније. Да те нема, морали би те измислити. Стварно супер ствари постављаш, свака част и хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Ђеси ти си Ђеније. Да те нема, морали би те измислити. Стварно супер ствари постављаш, свака част и хвала. морам да се захвалим на лепим речима....али само да не чује онај нечастиви па ме нападне ...да се случајно не уобразим... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 морам да се захвалим на лепим речима....али само да не чује онај нечастиви па ме нападне ...да се случајно не уобразим... Имао сам и то у виду. Ал ето сматрам да си зрелија од мене и да нећеш подлегнути искушењу. Само напред тако. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 “Nema više dana, ni noći, ni stvari;Gde ne vidim tebe, tvoj usamljeni likI pogled što mirno, ni za čim ne mari. Svako jutro, veče, tišina i krikDonose mi tajnu koju nosiš ti;I dok nebo, zemlja, sam tičiji klik Pričaju o nadi što ti krije tama,Javljaju se misli gde si uvek ti;Misli, i još borba s nebom i željama.“Vladislav Petković- Dis ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 7, 2013 Пријави Подели Написано Март 7, 2013 Čovjek je sa sinom hodao šumom. Odjednom, dječak se udari o kamen i zavika: "Joooj!"Iznenada, začu glas koji je dolazio s planine: "Joooj!" Znatiželja ga obuze pa viknu: "Ko si ti?"Ali, odgovor koji dobi bješe: "Ko si ti?"Ovo ga naljuti, pa ponovo viknu: "Kukavice!"Glas odgovori: "Kukavice!" Dječak pogleda oca i upita ga: "Tata, šta se ovo dešava?""Sine", reče otac, "obrati pažnju."Tada otac viknu: "Divim ti se!"Glas odgovori: "Divim ti se!" Otac ponovo uzviknu: "Predivan si!"Glas reče: "Predivan si!" Dječak je stajao iznenađen, ali još uvijek ne shvatajući šta se dešava. Otac mu objasni: "Ljudi ovo zovu 'eho'. Ali, to je zapravo "život".Život ti uvijek vraća ono što ti daješ.Život je ogledalo tvojih djela.Želiš li više ljubavi, daj više ljubavi.Želiš li više dobra, podari više dobra.Želiš li razumijevanje i poštovanje, trudi se da razumiješ i poštuješ druge.Ako želiš da ljudi budu strpljivi sa tobom i da te poštuju, tada i ti budi strpljiv sa ljudima i poštuj ih.Ovo pravilo odnosi se na svaki aspekt života.Život ti uvijek vraća ono što daješ.Tok tvoga života nije slučajnost, život je ogledalo tvojih djela." ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука