zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 ”Ovo je jedna od najpoznatijih optičkih iluzija na svetu. U slobodnom prevodu, zove se “Supruga i tašta”, a često je zovu i “mlada i stara žena” ili “devojka i starica”. U zavisnosti od načina posmatranja, na ovoj iluziji mogu da se vide dve žene, stara i mlada.Postoje razna tumačenja, da ljudi koji su mlađi duhom najpre ugledaju devojku, a stariji staricu. Ili da staricu prvu primete pesimističniji, skeptičniji i oprezniji ljudi, a devojku optimisti i vedriji." keka and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ја сам квариигра, и дошла сам само да Вам скувам једну јаку, црну без шећера... "Волим те, али ти то никада нећу признати" З.С. evo baba gledaj iluziju, legendice.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 ”Ovo je jedna od najpoznatijih optičkih iluzija na svetu. U slobodnom prevodu, zove se “Supruga i tašta”, a često je zovu i “mlada i stara žena” ili “devojka i starica”. U zavisnosti od načina posmatranja, na ovoj iluziji mogu da se vide dve žene, stara i mlada.Postoje razna tumačenja, da ljudi koji su mlađi duhom najpre ugledaju devojku, a stariji staricu. Ili da staricu prvu primete pesimističniji, skeptičniji i oprezniji ljudi, a devojku optimisti i vedriji." једва угледах старицу...јуууууууууупи... zlata and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ti si nekada bila pesnik a danas odmaraš noge na mesecu, blago tebi. kao što rekoh...voim ga zbog reči... keka је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Злато, ово ти је много лепо,и стварно нешто другачије... .hvala. bliss jeeee JESSY and zlata је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Да вам се поверим. У младости сам некога јако волела drlove. Био је јако згодан,много духовит и насмејан. Идеално кажете. Да, то је тако. Била сам јако љубоморна јер су га друге девојке гледале када смо заједно. А он је видео само мене. И ја сам то знала али сам морала да кријем свој бес. Све док изненада нисам схватила да тако више не могу. Да то није права љубав кад осећам завист. Разишли смо се када су сви већ мислили да је венчање близу. Патила сам дуго,било је тешко. Њему сам учинила добро. Заслужује да га неко воли искрено, без љубоморе,зависти, вишег комплекса. Прошле су деценије и случајно се срели, у друштву породица. Било је сјајно.Смејали се до смејурије. Он троје деце, ја једно. Он са стомачићем,(бивши дифовац,витак...хехехе), сада кошаркашки тренер, убацио и сина, ћере му две,(личе на маму), само да не коментаришем... Али, ипак смо убацили мало оне погледе са стране, који одмеравају колико смо остали своји, они некадашњи, из младости... И била сам срећна што нисмо заједно. Зашто? Не знам, вероватно што смо се много волели не знајући да то поштујемо. Наша би породица свакако била другачија, можда и срећнија... Преко наших сећања прошле су деценије, много сунца,вејавица, ветрова,много неких река пришло је свом мору.Али опчињеност љубављу одвешће нас и до врата неба. Свако има своја врата, а једно је небо за све нас.Садашње,прошле,будуће...радујмо се док смо ту...јер бићемо и тамо...СВИ. slavabogu Срђан Ранђеловић, YOKA, zlata and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Слово о љубави одломак ... ''Заувек се памте онис којима се грлили нисмо,чије су нам усне остале непознате,којима смо само с пролећа, у сну,писали писмо.'' ... Десанка Максимовић zlata, nana, Silence and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 tema je odlicna ja hvatam zalet.... prikupljam hrabrost Срђан Ранђеловић, JESSY, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Знаш, било је много добро. Било је, боље него било шта. Било је, као нешто, што можемо да подигнемо, држимо, гледамо и онда се смејемо, због тога. Били смо на Месецу. Били смо у Месецу, имали смо га. Били смо у врту, били смо у бескрајном понору. Нигде нема таквог места. Било је дубоко, и светло, и високо. Примакло се тако близу лудила, смејали смо се безумно.... Tatjana Ramovic zlata, Срђан Ранђеловић and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Mene ne zanima kako zaradjujes za zivot. Ja zelim da znam za cim zudis i da li se usudjujes da sanjas o tome da ispunis ceznju svoga srca. Mene ne zanima koliko godina imas. Ja zelim da znam da li ces rizikovati da ispadnes budala zbog ljubavi, zbog snova ,zbog avanture koja se zove biti ziv . Mene ne zanima koje planete uticu na tvoj Mesec.Ja zelim da znam da li si dodirnuo srediste spostvene tuge, da li su te zivotna razocarenja otvorila ili si se skvrcio i zatvorio iz straha od daljeg bola! Zelim da znam mozes li sedeti sa bolom,sa bolim mojim ili svojim,ne meskoljeci se da ga prikrijes ili umanjis ili izbrises. Zelim da znam mozes li drugovati sa radoscu, sa radoscu mojom ili svojom. Mozes li se prepustiti divljem plesu i dopustiti da te zanos preplavi do samih vrhova prstiju i neupozoravati nas da budemo pazljivi, da budemo realisticni, niti da se setimo svih ljudskih ogranicenja. Mene ne zanima da li je prica koju mi kazujes iskrena .Ja zelim da znam mozes li razocarati druge da bi bio iskren prema samom sebi ; mozes li podneti optuzbu izdaje i ne izdati spostvenu dusu. Ja zelim da znam mozes li biti veran te stoga dostojan poverenja. Zelim da znam mozes li videti lepotu cak i ako nije lepa svaki dan. Zelim da znam mozes li ziveti sa promasajem, sa promasajem svojim i mojim, i jos uvek stajati na rubu jezera i srebrnasto jmesecini uzvikivati “To”! Mene ne zanima gde zivis ili koliko para imas. Ja zelim da znam mozes li se dici posle noci bola i ocaja, Iscrpljen, satrt do srzi, i uraditi ono sto se mora uraditi za decu. Mene ne zanima ko si ti ni kako si se obreo ovde. Ja zelim da znam hoces li stati u srediste ognja zajedno samnom i ne ustuknuti. Mene ne zanima gde si ili sta si ili sa kim studirao. Ja zelim da znam sta je to sto te drzi iznutra, u trenucima kada se sve ostalo rusi .Ja zelim da znam mozes li biti sam sa sobom; i da li zaista volis drustvo u kome se nadjes u trenucima praznine. zlata, мирођија, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 kako da ja čujem ozbiljno osobu koja po ceo dan gleda pink...kada ja slušam uglavnom kvalitetnu muziku... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 ista fora..samo malo drugačije...kako da shvatim osobu koja se oduševi sledećim statusom...šta briga mačku, šta o njoj misle miševi...mislim sestro jeste zakon ali za munze konza... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Злато, ово ти је много лепо,и стварно нешто другачије... .hvala. bliss jeeee Hvala draga moja.. мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 jedan zagrljaj za moje drage estete Mirođiju i Tatjanu Срђан Ранђеловић, мирођија and keka је реаговао/ла на ово 3 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 stadaradim poljupcic "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука