trapa Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ja vec treci put otvaram. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ja vec treci put otvaram. :smiley: nista bolja nisam 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Битно је признати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ispalo je bolje nego što sam mislio... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0205_whistling klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ???, ????????? 0442_feel ???? ??? ?? ????????. aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ЉУБАВ У Хришћанству,tema sa istog pf od kraja maja ove godine 217 pregleda a ova tema za 2 dana 237.... eto kakvi smo mi 0409_feel 1312_womens 1312_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 prase od soje zvuči ukusno... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 i kao adam i eva,nakon pada...krenusmo u potragu za klopom... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ????? ? ???????????,tema sa istog pf od kraja maja ove godine 217 pregleda a ova tema za 2 dana 237.... eto kakvi smo mi 0409_feel ????? ??? ?? ??.? ???? ???????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 i kao adam i eva,nakon pada...krenusmo u potragu za klopom... 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Одличан пример православног виралног маркетинга Свака част Моци, баш сам хтео да актуелизујем ову ртему ( и ако је написана одавно и неке поруке нису активне) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2012 vaistinu viralni Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 није што је Mozz у питању, али...that`s it! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука