Jump to content

Bil Gejts: Imam dovoljno za hranu i odeću, ostatak ću dati najsiromašnijima na planeti

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Овакви људи јасно демонстрирају разлику између сребрељубца и привредника. 

Колико су такви богати људи заправо једна квалитетна сорта човека која заслужује сваку хвалу.

Тужно ми је да неки овде "не верују" и слично.... и понашају се као да знају ко је бил гејтс и осуђују га без трунке правих информација о њему.. 

ma svaka čast čoveku, svoje bogatsvo je pošteno zaradio i sad ga koristi za opšte dobro, šta reći

Имао је пар прљавих  и лукавих потеза. Искрено њему никад није било до богаства, он је имао другу визију. :) Бар он тако каже а делује ми искрено.

Визија је оно што ми данас имамо. Персонални рачунар на сваком столу које корситимо на различите креативне и конструктивне начине . :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

aman ljudi uozbiljite se! Ionako nam je opstanak nacije u pitanju, jos nam samo treba da krenemo sa ovim teorijama zavere protiv vakcinacije pa da i ovo malo decice unistimo bolescinama protiv kojih je odavno pronadjen lek!!! 

Ne znam da li su svesni roditelji koji ne vakcinisu decu kakvoj opasnosi izlazu i svoju decu i decu iz okruzenja?!  Koliko samo zivota su te vakcine spasile od kada su pronadjene do danas! Zar nam to nije dovoljan dokaz da medicina radi u korist i za dobrobit coveka?!

Nikola Tesla se nikada nije vakcinisao, i hranio se biljnom sirovom hranom...I nemoj tu da mi prosipas demagogiju.

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Nikola Tesla se nikada nije vakcinisao,i hranio se biljnom sirovom hranom...

Да, и за длаку избегао смрт од колере као младић. Дивна су то времена била, док нас нису развој модерне науке и медицине скроз уништили.

Морам да признам, све сам више одушевљен аргументима које мрзитељи напретка и цивилизације извлаче. :D

Подели на овим сајтовима

kolere sad nema, ako bi se i pojavila imali bi lek... niko nije mrzitelj napretka, cak naprotiv!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Да, и за длаку избегао смрт од колере као младић. Дивна су то времена била, док нас нису развој модерне науке и медицине скроз уништили.

Морам да признам, све сам више одушевљен аргументима које мрзитељи напретка и цивилизације извлаче. :D

Tako je, ziveo govornik. sFun_bat .mudro zboris, svaka ti je ka` Njegoseva. 

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Од како користим рачунар често се молим Богу за здравље и дуг живот Били Гетса и његове породице. Од првог коришћења Worda, Internet Explorera ....и њихових невероватних могућности и опција, ја сам искрено благодаран Богу за таквог човека. А то што је искрени филантроп чини га много бољим човеком него што смо ми (често завидни) хришћани.

on je samo jedan od mnogih koji su tu tehnologiju i industriju razvijali, personalni računar je nastao i pre nego što su za njega znali i Bil Gejts i Stiv Džobs, ali Džobs je prepoznao potencijal...

Подели на овим сајтовима

on je samo jedan od mnogih koji su tu tehnologiju i industriju razvijali, personalni računar je nastao i pre nego što su za njega znali i Bil Gejts i Stiv Džobs, ali Džobs je prepoznao potencijal...

Aлi je Билова  визија ово што имамо данас и он је свој бизнис развијао у том правцу.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bil gejts je zaslužan sa prvi OS koji je multiplatformski. Tj bez obzira na procesor i ostalek komponente  može da radi.

Pre toga je svaki proizvođač imao svoj OS. Čak su se OS-ovi od modela do modela kod istog proizviđača razlikovali. Tako da kada kupiš jedan račinar trebati vremena da se navikneš na njega i da se zna, kad kažem OS ne mislim na OS kao što su ovi današnji, tada je rad sa računarom bio podosta komplikovanije, elem da nastavim gde sam stao navikneš se na jedan i on ""ostari kupiš drugi, tada ponovo počinje proces privikacije, učenje komandi, šta se gde nalazi itd.

Dok naravno svi znate to danas nije slučaj.

Подели на овим сајтовима

• 7 years later...
Цитат

Bil Gejts: Imam dovoljno za hranu i odeću, ostatak ću dati najsiromašnijima na planeti

Мајкрософ је Бил Гејтсов исто онолико колико је Јура српски! Ништа он неће дати, него ће они који стоје иза њега да инвестирају у безумне пројекте за остварење својих неких болесних циљева.

Ако толико воли сиромашне, како мисли да ће човеченство остати на милијарду људи? Шта ће са преосталих 6 милијарди?

Ако толико воли сироашне зашто не купује природна семена, не отвара плантеже природих семена, него преко ГМО уништава природу и онемугућава људима да имају своје семе, него морају од њега да купују и онаквих као он?

Ако толико воли сиромашне зашто је узео монопол преко свог оперативног система над скоро сваким комјутером на свету - смећем званоим Виндовс?

Бил Гејтс је програмирао Виндовс 3.11 као што сам ја секретар Централног комитета КП Кине.

Подели на овим сајтовима

Na Bila Gejtsa su kivni duzi niz godina i gledaju kako da ga obore.

E sad, culi ste za ove 5 g "satelitcice" koji lete nad Srbijom i salju 5 g mrezu i seju jos po n3sto. E pa vlasnik te firme je jedan veo crnjen covek koji zeli 2024 da ode na mesec i tamo napravi gradove.

Posto njega velicaju, da nije mozda Tramp napao njega da bi unistio konkurenciju i prosirio out to bogatom coveku sa sateliti?

A Bil getis ima udela u ovom haosu, svi ti mocni ljudi imaju pretenziju ka manipulaciji i kontrole zemlje i ljudi. E sad bitno je kako ko to ispoljava.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...