Рилски Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Нигде трунке свести (бар не показане) да методе примењене ПРЕ убиства (и које су наводно довеле до излечења многих) нити су хришћанске, нити су добре. Нигде објашњења како је могуће да Перановић добије да води центар после скандала у Црној Реци и после изричитог захтева Синода да буде рашчињен. Нигде трунке објашњења како то да је канонски примљен у шабачку Епархију после случаја Црна Река и неизвршеног рашчињења. Дакле, нигде трунке свести да Перановић није човек за тај посао ... Свака ти је на апсолутно исправном месту брате Танићу.. Посебан ГАФ у оном несувислом саопштењу из епархије Шабачке..(да ми је само да знам ко су ликови коју су га саставили... ) је овај део ..на бруку и срамоту свих верника СПЦ а посебно верујућих из Шабачке Епархије... Цитирам : '' Ми смо изишли у сусрет њиховом апелу и основали Центар. Да смо одбили да дамо благослов за рад овога Центра, били бисмо, вероватно, изложени критикама и оптужбама да Црква ништа не ради, да не разуме време, да не брине о своме народу, да је неактивна, да је конзервативна, да није као Црква у Европи, и тако даље... Епископ шабачки Лаврентије Ко што видимо ове речи потписује г.г. Лаврентије... Интертесује ме на коју то ''Цркву у Европи'' мисли.. и каква је ово врста расуђивања коју овде надлежни шабачки Архијереј пројављује... кад каже ''Да смо одбили да дамо благослов критиковали би нас ... а ево и сад нас критикују'' ... Мало је рећи да је ово бесмислено и потпуно страно зрелом православном духу који се темељи на много дубљим и стаменитијим референцама него што су ЈАДНЕ и КУКУМАВАЧКЕ фразе типа ''Шта ће рећи јавност, шта ће рећи народ, а шта европа... Катастрофална изјава... N.Petrovic, Boba and Јанко је реаговао/ла на ово 3 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Како? Нигде трунке свести (бар не показане) да методе примењене ПРЕ убиства (и које су наводно довеле до излечења многих) нити су хришћанске, нити су добре. Нигде објашњења како је могуће да Перановић добије да води центар после скандала у Црној Реци (боле ме прсти више од куцања ове фразе) и после изричитог захтева Синода да буде рашчињен. Нигде трунке објашњења како то да је канонски примљен у шабачку Епархију после случаја Црна Река и неизвршеног рашчињења. Дакле, нигде трунке свести да Перановић није човек за тај посао - не, проблем није Перановићево насиље, проблем је друштво које није спремно за такве центре. parazit Politika sp. se uvukla u sve pore drustva Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Očigledno da ne ide u glavu. Мени не иде у главу како неки и дан данас индиректно бране Д.П. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Мало је рећи да је ово бесмислено и потпуно страно зрелом православном духу који се темељи на много дубљим и стаменитијим референцама него што су ЈАДНЕ и КУКУМАВАЧКЕ фразе типа ''Шта ће рећи јавност, шта ће рећи народ, а шта европа... Катастрофална изјава... Naravno da je pogresna izjava. I da se ne treba osvrtati na sud javnosti i kod nas i sire vec nastaviti sa radom u ovom centru za lecenje narkomana. Peranovic, ubica, ce bitio procesuiran a centar treba da nastavi sa radom jer jedna tragicna epizoda kao ova ne treba da nas spreci u pokusajima da se pomogne tim nesretnim ovisnicima. A javnost? Ko te pita za javnost, to je potpuno tacno brate Rilski. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Episkop Lavrentije je star i bolestan čovek,mnogo puta je tražio da bude penzionisan ,nisu mu dali. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Naravno da je pogresna izjava. I da se ne treba osvrtati na sud javnosti i kod nas i sire vec nastaviti sa radom u ovom centru za lecenje narkomana. Peranovic, ubica, ce bitio procesuiran a centar treba da nastavi sa radom jer jedna tragicna epizoda kao ova ne treba da nas spreci u pokusajima da se pomogne tim nesretnim ovisnicima. Чекај, а батињање? Претпостављам да си подразумевао да је пракса батињања недопустива надаље. А шта са овим ликовима што су навикли да свакодневно туку штићенике, овај несретник Кеба, како се већ зове, и екипа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 А шта са овим ликовима што су навикли да свакодневно туку штићенике, овај несретник Кеба, како се већ зове, и екипа? Како шта? Па ништа, бата Ђура ће да им опрости што их је тукао ... Даница ће да скува кафицу... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Pa to bi trebalo srediti, promeniti onoi sto ne valja a ostaviti ono sto valja. I ne odeci i zdravo tkivo sa bolesnim. Ipak, bilo je tu pedesetak ljudi koji su se lecili. Nije to malo. A svi su oni danas na dohvat narkotika i starog drustva. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Па јесте Жељко, али чини ми се да је основа тог центра, темељ, нажалост, иживљавање. И чини ми се да они без тога не би умели, а вероватно ни хтели (што због убеђења да другачије не може, што због навучености на лемање). Требало би све из почетка. А ако се већ креће из почетка онда је боље да преузме неко други. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Porfirije osudio svaku nasilnu metodu lečenja Društvo, 12:41, 14.08.2012. Autor: Beta Eksplicitan stav SPC je da su metode nasilja apsolutno neprihvatljive za bilo kakvo lečenje bilo koje bolesti, rekao je episkop Porfirije Naš temelj i okvir je isključivo ljubav (Foto:RTV) NOVI SAD - Jegarski episkop Srpska pravoslavne crkve (SPC) Porfirije osudio je danas svaku nasilnu metodu u lečenju bolesti zavisnosti. Porfirije je na konferenciji za novinare u crkvenoj komuni za lečenje bolesti zavisnosti "Zemlja živih" na Čeneju kraj Novog Sada rekao da je eksplicitan stav SPC da su metode nasilja apsolutno neprihvatljive za bilo kakvo lečenje bilo koje bolesti. "O tome mogu da posvedoče svi momci koji su u našoj komuni kao i svi koji su u drugim kućama. Naš temelj i okvir je isključivo ljubav", rekao je Porfirije pod čijim okriljem radi ova komuna. On je dodao da je u komuni sve transparentno, da nema nikakve mistifikacije i da sve funkcioniše na tom principu. Član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Milan Đukić posetio je danas centar za rehabilitaciju zavisnika "Zemlja živih". Nakon obilaska ovog centra predviđena je poseta Rehabilitacionom centru "Raskršće" na Čeneju i Centru "Duga" u Novom Sadu. KURIR Crveni Baron and Boba је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Па јесте Жељко, али чини ми се да је основа тог центра, темељ, нажалост, иживљавање. И чини ми се да они без тога не би умели, а вероватно ни хтели (што због убеђења да другачије не може, што због навучености на лемање). Требало би све из почетка. А ако се већ креће из почетка онда је боље да преузме неко други. Pa neko drugi bi morao posto Peranovic ide u zatvor. A pitanje je sta ce biti sa ovih pedestek koji su vec bili na lecenju? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Pa neko drugi bi morao posto Peranovic ide u zatvor. A pitanje je sta ce biti sa ovih pedestek koji su vec bili na lecenju? Nista, Peranovic ide na robiju logor raspustiti, a ove ljude osloboditi i neka nadju negde drugde gde ce da se lece! Ubuduce kad se spominje taj centar; lecenje obavezno staviti pod znake navoda! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 A pitanje je sta ce biti sa ovih pedestek koji su vec bili na lecenju? Па за почетак нико их неће тући више. Нису то последњих педесетак наркомана на свету па да се сад толико баш око њих питамо. Колико ли их само има ван лечилишта. Не знам, неко ће да се снађе у неки други камп да иде, неко неће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Па за почетак нико их неће тући више. Нису то последњих педесетак наркомана на свету па да се сад толико баш око њих питамо. Колико ли их само има ван лечилишта. Не знам, неко ће да се снађе у неки други камп да иде, неко неће. И има других хришћанских ентара. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Па за почетак нико их неће тући више. Нису то последњих педесетак наркомана на свету па да се сад толико баш око њих питамо. Колико ли их само има ван лечилишта. Не знам, неко ће да се снађе у неки други камп да иде, неко неће. A sto ih opet ne bi tukli ako opstane centar, ko ima brani? To su im glavni metodi terapije bili! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука