Ђорђе Р Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Kako се одмах Зокс пребацује на другог. Вређаш човека називаш га убицом, звери итд. Сад је курир добар за навођење, а некад није... Молим администрацију да санкционише понашање зебедеа. Нека, показује нам диван пример христових речи, не судите, да вам не буде суђено. "Нека вам речи буде благе, а докази јаки" (Патријарх Павле). Просто диван представник свештенослужитеља. Његове речи су пуне љубави и утехе у овим тешким временима. Петре, шта је то с тобом, теби човек никако не може удовољити... petarpan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Interesantno; postaviop sam ovo jer ste vec prvi dan poleteli da postavite tekst iz Kurira sa njegovom majkom. I onda je krenulo likovanje; eto ni majka ga ne voli, vidite kakvi su to ljudi.... Zaboravlja se najbitnija stvar; ovaj covek je u srcu Srbije osnovao konc kamp odakle ljudi nisu mogli da pobegnu, prebijao ih je na mrtvo ime; i onda na kraju cak i ubio coveka. Inace kurir je objavio i uplatnice na Bajkerovo ime. nego opet molim administratore da nam daju link ka temi iz 2009 kada se lopata prvi put pojavila; da vidimo ko je i sta pisao. Sve je to jasno i ocigledno podlozno kritici, i taj kamp i ostalo, niko to ne spori, ali ne razumem taj silni gnev kod tebe. Temu sam trazio i juce i danas, i ne mogu da je nadjem, ne znam u kom pdf je bila postavljena... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Колико се сећам нико није крив док се не докаже супротно. Престани да га зовеш било којим другим именом него отац Бранислав или ако ти мило протојереј ставрофор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ćini mi se da on više nije sveštenik ... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ćini mi se da on više nije sveštenik ... Лоше ти се чини... По ком основу то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 - Zbog osnovane sumnje da je sveštenik Branislav Peranović počinio ubistvo, episkop šabački ga stavlja pod privremenu zabranu sveštenodejstva do okončanja krivičnog postupka - saopštila je Eparhija. http://www.glassrpske.com/novosti/srbija/Peranovic-tek-danas-privremeno-rascinjen/lat/88489.html “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 - Zbog osnovane sumnje da je sveštenik Branislav Peranović počinio ubistvo, episkop šabački ga stavlja pod privremenu zabranu sveštenodejstva do okončanja krivičnog postupka - saopštila je Eparhija. http://www.glassrpsk.../lat/88489.html Очигледно да ниси довољно информисана, забрана свештенослужења значи да не може тренутно да служи. И као администратор могла би да опоменеш зебедеа за вређање свештеника спц. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Znaš kako Petrepanu, ja ga nazivam po prezimenu.Čovek koji je ubio drugog čoveka ne može se nazivati ocem i sveštenikom, a ja licemer neću da budem bar koliko je u mojoj moći. Gde i kako ga je vređao? Što ga je nazvao ubicom? Pa to i jeste. A ti nastavi da braniš ubicu, tako nam i treba kad su se sve vrednosti izokrenule naopačke.Branimo batinjanja, ubistva,maltretiranja,oduzimanja sloboda, samo zato što je neko bio sveštenik.Sramota! Walter, nishizawa and Evgenik је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Звер Бајкер итд... Не мораш да будеш лицемерна, и за тебе је он свештеник исто то хтела или не. Док се не докаже супротно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 1.Pa pogledaj šta su u ovom slučaju ( a ko zna u kojim još ) batine donele-smrt.Jel to vredno batinjana?Oduzet je život čoveku, ono najdragocenije što mu je Bog dao.Život i sa tim životom da radi šta mu je milo, da ga upropasti ili ga oboži.Ni Bog ne oduzima tu slobodu, a ko smo mi da to radimo?I nemoj molim te samo da je taj narkoman već bio mrtav upotrebljavajući drogu i maltretirajući one koji su ga voleli.To nije opravdanje za ubistvo.Jednostavno nije! 2. Ne ne mogu biti izlečeni u suštini, jer i narkomani i alkoholičari posle lečenja ne znaju kad je dosta.Vrlo lako uvek, mogu opet da posegnu samo za jednom dozom ili jednom čašocom, koja se u brzo pretvara u 50 doza i 50 čašica.Budimo malo realni.Čak i ako nikad više ne posegne za drogom ili alkoholom on nije izlečen. Наравно да не треба тући људе. Али методи присиле постоје у сваком центру за одвикавање, тј суспендовање слободе зависника. Ако човек хоће да уради нешто лоше својом вољом, наравно да га је потребно спречити. Рецимо твоје дете, ако хоће да се дрогира, дал би му рекла: Бог ти је дао Живот, и са тим животом ради шта ти је воља, или га упропасти, или га обожи? Наравно да не би. Нико не каже да су његови центри савршено функционисали, сви су само критиковали, ал не знам да је неко отишао тамо и понудио своју помоћ, и алтернативу. Чак ни један владика. По мени, требали си ове владике што сада осуђују и нападају, да оду у центар, проведу месец дана тамо, и унапреде његов рад. Њихово решење се свело само на то, пошаљите зависнике на улицу, центар не може да ради, зато што штети нашем угледу. Као да је више стало до угледа, него до живих људи, и како им помоћи. Постоје села у околини Шапца где има преко 80% младих људи који су наркомани. Огроман број људи је умрло од дроге. И то су углавном добри људи, у својој суштини, ал су се родили у погрешно време, на погрешном месту. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Za mene nije više sveštenik ... dok ne vidim promenu, preumljenje.Neko ko je više od 50 puta mlatio čoveka za mene više ne može da bude sveštenik, a mislim da i Crkva tako smatra.Onaj ko je počinio ubistvo jednostavno ne može više da obavlja sveštenički poziv. Bajker je bio, a da li je bio zver baš, videćemo ... ja lično ne volim tu reč da upotrebljavam. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Za mene nije više sveštenik ... dok ne vidim promenu, preumljenje.Neko ko je više od 50 puta mlatio čoveka za mene više ne može da bude sveštenik, a mislim da i Crkva tako smatra.Onaj ko je počinio ubistvo jednostavno ne može više da obavlja sveštenički poziv. Bajker je bio, a da li je bio zver baš, videćemo ... ja lično ne volim tu reč da upotrebljavam. Опа значи ти си црквени суд па одлучујеш ко је свештеник. То што имаш свој став не може да се односи и на став целог форума, тј администрације форума. Ако се теби његове методе не свиђају опет твој проблем, бар је успео да спасе неког тим методама. Бајкер јесте, али има титулу и свештеник је па га тако и ословљавај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Наравно да не треба тући људе. Али методи присиле постоје у сваком центру за одвикавање, тј суспендовање слободе зависника. Ако човек хоће да уради нешто лоше својом вољом, наравно да га је потребно спречити. Рецимо твоје дете, ако хоће да се дрогира, дал би му рекла: Бог ти је дао Живот, и са тим животом ради шта ти је воља, или га упропасти, или га обожи? Наравно да не би. Нико не каже да су његови центри савршено функционисали, сви су само критиковали, ал не знам да је неко отишао тамо и понудио своју помоћ, и алтернативу. Чак ни један владика. По мени, требали си ове владике што сада осуђују и нападају, да оду у центар, проведу месец дана тамо, и унапреде његов рад. Њихово решење се свело само на то, пошаљите зависнике на улицу, центар не може да ради, зато што штети нашем угледу. Као да је више стало до угледа, него до живих људи, и како им помоћи. Постоје села у околини Шапца где има преко 80% младих људи који су наркомани. Огроман број људи је умрло од дроге. И то су углавном добри људи, у својој суштини, ал су се родили у погрешно време, на погрешном месту. Meni nemoj da pričaš o narkomaniji i alkoholizmu i da mi držiš predavanja o istom a naročito te fore da je moje dete recimo narkoman... Nemaš pojma koliko imam iskustva sa istim, pa nikog mlatila nisam niti mu oduzimala slobodu. Bivši sveštenik Peranović je ubica.Nadam se da će da shvati šta je radio i uradio, sebe radi, a onda i drugih radi.Svaki pokušaj opravdavanja ubistva a da mu nije život nije ugrožen, je bezobrazluk. A i svi vi koji bi batinama da lečite, razmislite dobro da li je Bog to radio kad se ovaplotio i bio s nama kao Bogočovek. Da li je jurišao motikom na alkoholičare, bolesne i gubave... Još jednom, sramota! Walter and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Опа значи ти си црквени суд па одлучујеш ко је свештеник. То што имаш свој став не може да се односи и на став целог форума, тј администрације форума. Ако се теби његове методе не свиђају опет твој проблем, бар је успео да спасе неког тим методама. Бајкер јесте, али има титулу и свештеник је па га тако и ословљавај. Neću tako da ga oslovljavam. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Dakle sada imamo kompletnu sliku: Pokojni mucenik dolazi u kamp da saopsti Peranovicu da odlazi iz kampa jer mu se zena porodila. Peranovic ga sa clanovima svog kulta ( tamo je od 50 ljudi samo 17 bilo narkomana, ostalo su kriminalci) odvodi u svoju kucu gde ga preko sat vremena tuce bez imalo milosti. Ostavlja ga onesvestenog. Vraca se posle izvesnog vremena i pronalazi ga mrtvog. Zove svog prijatelja u policiji i govori mu sta se desilo i saopstava mu da ce on da ga ozivi uz pomoc lekovitog bilja !!!?????!!!! Policajac ga ipak prijavljuje. Peranovic se prvo brani cutnjom; a sada tvrdi da je sve nesretan slucaj " i nisam gla mlatio sipkom nego pesnicama". Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука