Jump to content

У колико година се оженити - удати??

Оцени ову тему

Препоручена порука

:smiley: некада су се људи женили и жене удавале врло рано, како је време пролазило

ево дошли смо да се људи тешко одлучују на тај корак  0110_hahaha шта ви мислите која би била крања

граница 0110_hahaha ... рецимо 20 год., 30.год, 40, год итд ,. За мене су најбоље године да се

човек ожени између 25 и 30. Многи кажу овако у причи што је човек старији то се теже одлучује

да се одлучи на брак, шта мислите о томе.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Не постоје ту правила  никаква. Али! Ево вам из искуства. Ако децу  заводите у 40 и нешто велики је ризик да, кад се у 80 разболите једноставно нема ко да вам помогне јер су деца још увек млада пуни обавеза. И онда сте на сметњи. ве у своје време. Наравно што раније то  боље.

Подели на овим сајтовима

Sve zavisi od osobe ali po meni neko idealno vreme za muskarce je izmedju 25-30 a za zene izmedju 22-25.

Ne mislim na materijalno stanje i situiranost jer u nasoj zemlji ima jako mali procenat takvih tako ako na to cekamo i gledamo... 0913_sport

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Тачно тако брате, много је лепше кад све то делиш са вољеном особом и радујеш се сваком напретку, помаку.

Дакле девојке и момци удајте се и жените....а ми који смо то већ урадили ће да играмо и певамо па макар и виртуално.

joooj

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

што пре то боље, не због ''потомства'' већ због здравог живота, не може се бити родитељ са 50, није исто као са 30, ни снага ни опхођење.

стари родитељи имају тенденцију да размазе децу, да се понашају према њима као према унуцима, а и деца слабо капирају мањак енергичности.

Подели на овим сајтовима

Ja radim sa decom u skoli i u teoriji bi trebalo da bude kako ti Medo kazes, ali u praksi nije tako, jer pravila ne postoje.Manjak ili visak paznje(mada viska nikada ne moze biti) koji se ukazuje deci nije uslovljen staroscu roditelja.Sto se tice viska energicnosti ima ga i kod mladjih i kod starijih parova nazalost.

Po meni najveca i osnovna greska je imati samo jedno dete(ja spadam u takve roditelje) osim ukoliko postoje zdravstveni razlozi koji ne dopustaju dalje radjanje.Odlazim sa pitanja u temi.Moje misljenje je da se ne treba cekati previse i da je 30 godina neki krajnji rok za oba pola da osnuju bracnu zajednicu.

Na kraju mislim da Vi neudati i neozenjeni teoreticari  nemate pravo da se pojavljujete na ovoj temi i da pricate sta je najbolje nego pravac u grad na resavanje problema koji imate  0205_whistling 0205_whistling.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...