pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Bраво за Жућка! klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 od svih fudbalera meni je naj drazi Luis Chilavert, golman paragvaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Чилавеерт је цар, али не треба заборавити и Кампоса, Игиту... све су ти били вансеријски голмани али и стрелци, дриблери... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 [table][tr][td]Пит Маравић (Peter Press Maravich, "Pistol Pete", 1947-1988) - амерички кошаркаш српског порекла. Познат по дриблингу, сјајном шуту и генијалним асистенцијама. Играо је на позицији бека (висок 196cm). Каријеру је започео на колеџу и наставио у NBA лиги. Још увек је водећи на листи шутера свих времена NCAA лиге, са просечним учинком од 44,2 поена по утакмици (наравно, у то време није било линије за 3 поена). Такође је рекордер NCAA лиге по томе што је на 28 утакмица постигао преко 50 поена. Током 10-годишње NBA каријере играо је за три тима - Atlanta Hawks, New Orleans Jazz (касније Utah Jazz), Boston Celtics. 5 пута је био члан All-Star тима и имао је просек од 24,2 поена по утакмици (15. место свих времена). 1977. је био водећи у лиги са постигнутих 31,1 поен по утакмици. Највише поена постигао је те године на утакмици против Њујорка - 68. Такође дели и рекорд са највише погођених слободних бацања у једној четвртини - 14. Кошарку је напустио 1980. због повреде ноге. 5. јануара 1988, док је играо кошаркашку утакмицу за Цркву Назарена у Пасадени (у Калифорнији), доживео је колапс и преминуо од срчаног удара. Тада је имао 40 година. Годинама пре своје смрти, у доби од 23, Маравић је у разговору са пенсилванијским новинаром изјавио: "Не желим да играм у NBA лиги 10 година, а да након тога умрем од срчаног удара кад будем имао 40 година". Маравић је уведен у Кућу славних у Спрингфилду (Basketball Hall of Fame) 1987. Један је од најмлађих кошаркаша који су доживели ову почаст. [/td][td] [/td][/tr][/table] Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ne znam da li je ili nije najbolji al mi se svidja emil zatopek a od novijih,bez premca ronaldinjo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Пит Маравић crutches crutches Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Jel moguce da ste izostavili Franca Bekenbauera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Август 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2010 da , da ... mislio sam na Dzesi Ovensa , koji je na olimpijadi u Berlinu (nervirajuci Hitlera) osvojio 4 zlatne ... 'Olimpijada' je period od cetiri godine izmedju olimpijskih igara. Pravilno je da kazes 'Olimpijske igre'. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Novak Djokovic...definitivno!!!!!!!!!!!!! mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Novak Djokovic...definitivno!!!!!!!!!!!!! mense0198626478946378946 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vanmaxq Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Odgovor je jednostavan: Ljubodrag Duci Simonovic. Sportista filozof Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Федерер! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 ovo mu je stvarno 1405_love moram priznati.... iako me ponekad čovek nervira ipak jeste teniski majstor... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Ма ово је fake 99%, али да је мајстор - јесте (зато и остављам 1% могућности да је ово стварно 1405_love). Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука