bora Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Дакле ти се слажеш са Сабахудином Грухоњићем ?. Da , slazem se sa najvecim delom koji je nasa surova stvarnost . A , Mordor sam shvatio kao pesnicku slobodu koja meni racionalisti ,kako si me kvalifikovao , nije strana . PS Sa zakasnjenjem odgovoram , nisam video postavljeno pitanje veza mi se neprekidno prekidala . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 . Da , slazem se sa najvecim delom koji je nasa surova stvarnost . A , Mordor sam shvatio kao pesnicku slobodu koja meni racionalisti ,kako si me kvalifikovao , nije strana . PS Sa zakasnjenjem odgovoram , nisam video postavljeno pitanje veza mi se neprekidno prekidala . У недељу у 9: 12 кад си ти послао поруку , ја обично и немам везу са нетом, јер сам у цркви. Middle-earth је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Текст је до бола глуп, и ниједан једини аргумент зашто је Србија мордор, није изнесен, осим дјеце која пале петарде и која су наводно по динки неки будући Аркани. Текст је пун мржње. Критика држави може да се изнесе на другачији начин, а не овако без икаквог смисла и са приглупим излагањима. Ни он сам не зна шта му значи то величање Војводине која је наводно неко острво спаса. Сасвим је јасно да је њему циљ, отцјепљена Војводине у коме би он био члан политичке владајуће елите која би и од такве нове државе направили мордора по рецепту како то чине актуелни српски политичари. Права истина иза текста је да је Грухоњић заправо описао себе. Саша од Москве, Баба, Silence and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Izvini , ja sam napravio losu konstrukciju recenice koja izgleda da je greska zato sto je dobio drzavljanstvo Srbije . Ispravljam se , NIJE greska sto je dobio drzavljanstvo Srbije . Molm te podseti me kada je i ko je to odlazio pre bombardovanja kod M . Olbrajt .] Опрости, мислио сам у време бомбардовања. Пре свега мислим на тзв. лидера СПО-а Вука Драшковића и покојног премијера Зорана Ђинђића(вјечнаја памјат и милост од Господа). Довољно је сетити се само како је Драшковић понизно љубио крваве руке Медлин Олбрајт, која је била главни заговорник агресије на Југославију, и која је непосредно одговорна за убиства српске деце и старих, али и војника, полицајаца, за рушење Србије и Црне Горе.Било је то онда када су лидери ДОС-а, са њим на челу молили Америку и НАТО да настави да разара Србију, све док не падне режим Слободана Милошевића. Па сам настанак ОТПОРА као ''студентског покрета'' је дело запада и њихова идеја рушења и разједињења самога српства. Нађу лепо плаћенике као што је Динко Грухоњић, опреме га потребним инструментима и алатима за резање, роварење и шпијунажу и ето нама рата или неког отцепљења. А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Сабахудин је нечији верни Урук-хаи (унапређена врста орка - унапређена у злу). Middle-earth and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вида Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Видех "господина" Ходајућу-мржњу-према-Србији данас на телевизији како негодује због враћања ћирилице на аутобусе градског превоза у Новом Саду! Овај аутономаш се баш труди да ревносно извршава своје задатке својим небулозним говорима мржње, лажима, оптужбама на рачун Срба. Докле ће овом човеку бити дозвољено да се медијски експонира, а да притом својим активностима крши Устав Републике Србије?! Middle-earth, Баба and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Kad se stvori dovoljan broj ovakvih budaletina, kao i onih na suprotnoj strani, onda postaje gadno... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Не постаје гадно, они се хране једни другима. Никад они неће да се истребе, како би можда било логично, јер једни без других не би ни постојали. Зато није ни редак случај и да измишљају једни друге. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Не постаје гадно, они се хране једни другима. Никад они неће да се истребе, како би можда било логично, јер једни без других не би ни постојали. Зато није ни редак случај и да измишљају једни друге. Ovo je sa ekoloskog aspekta sasvim opravdano, dodje kao neka bolesna simbioza. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Drzava mora pod hitno nesto duradi greengrin Баба је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Drzava mora pod hitno nesto duradi greengrin Мада би ја то радије препустио овима из нашег 1389 покрета zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Мада би ја то радије препустио овима из нашег 1389 покрета. Ne verujem da bi oni to mogli sami da urade . Ali uz asistenciju talibana , ima ih dosta koji su trenutno ostali bez radnih obaveza iz objektivnih razloga , sve bi moglo da se dovede u zeljeno stanje jednoumlja . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 DYNABLASTER, Crveni Baron, Natasa. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Ajoj crnjak gde je stavljen Mordor greengrin nana је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 http://srbin.info/2013/01/zeljko-cvijanovic-miodrag-sabahudin-i-dinko/ Жељко Цвијановић: Миодраг, Сабахудин и Динко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука