Владан Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Тријумфалан почетак Србије Србија забележила прву победу на Евробаскету 2011. На премијерном мечу, потпуно заслужено, "oрлови" савладали Италију резултатом 80:68. Изабраници Душана Ивковића имали мању кризу током трећег дела игре, али на крају порпилично лако уписали прве бодове. Одличне партије Теодосића и Милана Мачвана. Следећи меч Србија игра у четвртак од 14.15, против Летоније. Србија почела са петорком Крстић, Савановић, Тепић, Теодосић, Кешељ, док се италијански селектор одлучио да почне меч без Барњанија, који је најбољи играч „азура". "Орлови" нису успели да упишу поене у готово прва четири минута меча. Рачун је коначно отворио Тепић, погодивши шут за три поена. Италијани су се боље снашли и после десет минута игре створили предност од 18:10. Другу деоницу Србија је почела са новом петорком. Тим предвођен Рашићем и Мачваном заиграо је ангажованије, што се одмах одразило на разултат. Агресивна одбрана и разноврсна игра у нападу довеле су до тога да и противник лошије прође у другом делу игре. Српски тим први пут дошао у предност тек у 15 минуту, када је Бјелица искористио три слободна бацања. Опет, као што то обично бива, чврста одбрана је донела резултат, па се на полувреме отишло у „плусу" са шест поена (35:29). Трећи део игре почео је одлично за „орлове". Дефанзива је подигнута на још виши ниво и ограничила Италијане на само два поена у прва три минута. Тројке Теодосића и Тепића први пут су, у 23. минуту утакмице, донеле десет поена предности Србији. Створена је велика предност, што је опустило српске кошаркаше током средине треће деонице. Италија је стала у зонску одбрану и затворила даље убитачне нападе Србије, али и отворила неколико контранапада, што јој је брзо донело подношљивих минус 9. Чинило се да ће Рашићева тројка вратити Србији контролу, али се до краја периода Италија „спустила" на само четири поена заостатка. Када је било потребно, на самом почетку четврте четвртине, Дудини момци су заиграли онако како знају и поново за кратко време створили осетљиву предност, коју су лако одржавали до самог краја утакмице. Српски тим лепо је распоредио поене, па су тако Тепић и Теодосић убацили по 15 поена, док је Милан Мачван у сјајној партији донео тиму 14 поена и осам скокова. Са друге стране, најефикаснији у италијанском тиму, као што се и очекивало, био је Барњани, који је убацио 22 поена. Репрезентација Србије следећи меч игра у четвртак од 14.15, када ће противник бити селекција Летоније. РТС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 oleeeee 29dz8zk Srbija_smesko Srbija_smesko Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Жао ми је нисам гледао зато што је време играња утакмице врло незгодно када сам напослу . Или да је време мало раније негде око 13 часова па бих одгледао , у 14 и 15 је време када се спремам кући са посла . У сваком случају Дудиним момцима желим свако добро и да нас обрадују макар ЗЛАТНОМ медаљом 0205_whistling Владан је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Sa srećom momci kolo2 Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Одличан баскет Србија - Немачка 75:64 Одлична партија наших момака Srbija_smesko kolo2 oleeeee oleeeee oleeeee ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Одличан баскет Србија - Немачка 75:64 Одлична партија наших момака Srbija_smesko kolo2 oleeeee oleeeee oleeeee Joj nek smo Hrvatsku poderali.Ko visoko leti nisko pada.. girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 да нас кошаркаши обрадују, кад су нас већ фудбалери тако обрукали( мислим на Звезду и Партизан у Европи)... 319.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 да нас кошаркаши обрадују, кад су нас већ фудбалери тако обрукали( мислим на Звезду и Партизан у Европи)... 319.gif Ne pratim fudbal samo kosarku.... I sto sam radnosna sto su i veceras pobedili.... Srbija_smesko kolo2 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 КК Црвена Звезда је добила велико појачање у лику Адама Морисона,ех играча Лејкерса,али оно што је мени флеш,човек је хеви металац и игра са распуштеном косом :smile: :iron_maiden: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 @ Зосима sHa_sarcasticlol Ваљда и убоде штогод и са пуштеном косом. Срећа те није у "Партизану"! hellooooooooo Мада, обећава - већ подиже три прста. Додуше, раширено, али када могу Срби тако, неправилно што не и он? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 @ Зосима sHa_sarcasticlol Ваљда и убоде штогод и са пуштеном косом. Срећа те није у "Партизану"! hellooooooooo Веровала или не ,најбољи је стрелац са просеком око 20 погодака,али стварно ми није јасно,да може да игра са распуштеном косом. Наравно да је срећа што није у партизану,али срећа за Звезду... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Види, обећава једино у случају да набавља восак за косу са запада. Код нас у продаји све сами кршеви, не држе ни ич. Какав год да је за "Звезду" ће бити право освежење. Навикао човек тако. Можда и навика из школских дана ако је полагало преко "бубице". "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Види, обећава једино у случају да набавља восак за косу са запада. Код нас у продаји све сами кршеви, не држе ни ич. Какав год да је за "Звезду" ће бити право освежење. Навикао човек тако. Вероватно навика и из школских дана када се полагало преко "бубице". Ееј,јел можеш мало више о том воску за косу,чему конкретно служи,како се наноси,и какав је изглед косе ? Ovo je moja... .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Ооо, па заноснија је у односу на фотографију из кухињске атмосфере. Крајеви нису процветали. Хемијски није третирана. Густина просечна. Волумен исто тако. Чему сад хемија? Можеш мало воска за косу нанети на крајеве, чисто да се не би ширили када је коса чиста. Восак не даје ефекат масне косе као уље, а благо је слепи, мада је ово "слепи" грубо речено. А тек утицај на профил и полупрофил... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука