Гости Guest JelenaLela Написано Јануар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 A vi tu više ne mračite može mnogo lepog da se desi kad se virtuelni kontakt pretoči u stvaran ja to iz iskustva Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 а сам само добијао у инбокс свашта Što se tiče ove teme i njene dileme,mislim da je to kao sveto pismo i svetootačko predanje. Nešto negde mora biti napisano ali mora se to nešto širiti međ narodom Što se tiče fejsa i ženskog roda,ja nisam dobivao ništa od nekih nepristojnih ponuda,ubedio sam sebe da sam tolko dobar frajer da ribe nemaju hrabrosti da išta pokušaju :D Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 A vi tu više ne mračite može mnogo lepog da se desi kad se virtuelni kontakt pretoči u stvaran ja to iz iskustva Лидија Миленковић and Дејан је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Što se tiče ove teme i njene dileme,mislim da je to kao sveto pismo i svetootačko predanje.Nešto negde mora biti napisano ali mora se to nešto širiti međ narodom Što se tiče fejsa i ženskog roda,ja nisam dobivao ništa od nekih nepristojnih ponuda,ubedio sam sebe da sam tolko dobar frajer da ribe nemaju hrabrosti da išta pokušaju :D ахахаххахахаха :0104cheesy: Ако под тим: да се шири, мислиш да поделим нешто овде, радије не бих :0104cheesy: Није такав форум, а ни ја нисам такав :0104cheesy: Ја само културно блокирам Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 ribe nemaju hrabrosti da išta pokušaju :D greengrin greengrin greengrin http://i.chzbgr.com/completestore/2011/4/11/919f16b1-a68c-4257-b19f-39fb07dcc19c.jpg Милан Меденица :) and Дејан је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 ахахаххахахаха :0104cheesy: Ако под тим: да се шири, мислиш да поделим нешто овде, радије не бих :0104cheesy: Није такав форум, а ни ја нисам такав :0104cheesy: Ја само културно блокирам Nisam to mislio,fejs nam služi kao sredstvo za širenje sadržaja sa sajta. Pomoću fejsa smo i stekli članove i ovoliku posećenost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Nisam to mislio,fejs nam služi kao sredstvo za širenje sadržaja sa sajta.Pomoću fejsa smo i stekli članove i ovoliku posećenost Драго ми је што ниси на то мислио :0104cheesy: Па ето, и ја сам преко фејса дошао овде :smile: И драго ми је због тога :smile: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Ja i dok sam bila aktivna na fejsu, nisam imala ZRU na listi prijatelja, odvajala sam forum i fb .mislise. . Jako malo ZRUovaca sam imala na listi prijatelja .mislise. . I na kraju, fejs je otisao, forum je ostao . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Срђан & Дејан Јел новосађани,јел се знате вас двојца,да се нисте упознали преко фејса,или можда у теретани... sHa_sarcasticlol Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Срђан & Дејан Јел новосађани,јел се знате вас двојца,да се нисте упознали преко фејса,или можда у теретани... sHa_sarcasticlol Заправо, упознали смо се тако што смо радили заједно :0104cheesy: Дејан је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Da,inače pripadnici obezbedjenja iz NS nisu novosadjani već novosadisti Najviše volemo begešare i crnogorce Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Свако место је добро ако би послужило за ширење речи Божије, Шта год да чинимо, чинимо то на славу Божију. Радује ме што сам овде од момента сазнања овог дивног сајта, хвала Богу за све. Драшко and Дејан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Najviše volemo begešare :sherif: Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Najviše volemo begešare i crnogorce A KaGeovc(k)e ? Јадранка-Дервента and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Lidija,volimo sav vaspitan svet pa i Kragujevčane ili Kraljevčane,u suštini mindveđ(svejedno -madjarski ) Срђан Ранђеловић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука