Jump to content

Rosetta stone - odličan program za učenje jezika!

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Mada taj zatvor bi mi dosao kao neki odmor  .mislise. , kol'ko se dobija za ovakvo (ne)delo ?!

Казна је слање у Авганистан на првој линији фронта, па ти види ;)

Подели на овим сајтовима

Него, јел си приметио како је слатка она девојка на трећем нивоу, ма стварно су је изабрали, свака им част. Иначе имају целе уједињене нације у сликама, чак и за муслимане има она woman in black.

Е та жена у црном ми се баш свиџа, због ње бих предао папире за добијање држављанства у С. Арабији :-*

Подели на овим сајтовима

"Купио" сам Ирски мало час, али само левел 1, нисам нашао остале :) Ваљда је све распродато :) А Арапски ћу "купити" чим легне социјала ;)

Подели на овим сајтовима

Ирски има само 1, а арапски 3. Ма таман посла да купујеш арапски, то ти ја дајем и то ти је мој поклон за свадбу, а Ениза нећу сада да оптерећујем, пошто видим да су сви оптерећени неким камењем, па када одморе мало, онда ћемо да га зовемо да ти проводаџише.

شكرا جزيلا!

:)

Подели на овим сајтовима

A уз наш ДВД уживаћете уз 31 језик, укуључујући и Ескимски :) Све цаке, форе и фазоне на једном ДВД-ију који кошта само 100€ без урачунате поштарине и ПДВ-а! А за Америчко тржиште је посебна цена од симболичних 1999 $ без поштарине и ПДВ-а али са најлепшим новогодишњим жељама.

А ако одмах позовете добићете на поклон и Rosetta Stone јелку за понети :)

Подели на овим сајтовима

Има ту још једна ствар - кад платиш нешто $500 онда ћеш учити дан и ноћ да ти не пропадну паре. Ако скинеш десет језика бесплатно с` интернета нећеш имати вољу да научиш ни један. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...