Jump to content

Rosetta stone - odličan program za učenje jezika!

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Програм je величине око 2,5 гигабајта. Могу вам рећи да је одличан! Све што вам је потребно јесте компјутер, микрофон и даемон тоолс и вози Мишко! Има 22 језика да се науче, за сада вежбам Немачки а после можда се прихватим и Арапског или Кинеског, ипак су они језици будућности :) Да ли сте и ви користили тај програм? Како вам се чини? :)

RosettaStoneGerman.jpg

Подели на овим сајтовима

Насмејао си ме са овим клипом .smesko.

Ја сам нашао 31 језик, али је величина 27.52 ГБ и сви са више језика су преко 10 ГБ, где нађе све те са 2.5 ГБ.

И мени је смешан :)

2,5 ГБ је само Немачки, остали су сличних величина :)

Подели на овим сајтовима

Кас смо већ код тога, знам дима она страна да питам о свим хаклерским проблемима, ал и то је везано... Закуца ми Интернет кад год укључим торент, а то тек од пре једно метар дана, не знам тачно шта сам радио. Једино чега бих се сетио јесте апдејт уторента, ал сад сам инсталиро Бит Торент, а исто ми не ради.

И кад ми се то деси, онда морам да ресетујем модем да би радило, ал тако ме зеза на сваких десетак мин, све док не искључим торент програм, после све ко по лоју.

Зна ли неко како да решим ово?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Кас смо већ код тога, знам дима она страна да питам о свим хаклерским проблемима, ал и то је везано... Закуца ми Интернет кад год укључим торент, а то тек од пре једно метар дана, не знам тачно шта сам радио. Једино чега бих се сетио јесте апдејт уторента, ал сад сам инсталиро Бит Торент, а исто ми не ради.

И кад ми се то деси, онда морам да ресетујем модем да би радило, ал тако ме зеза на сваких десетак мин, све док не искључим торент програм, после све ко по лоју.

Зна ли неко како да решим ово?

Ne koristis torent... gringrin

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Као будала пар сати вичем у микрофон, занимљиво је и врхунски одрађено за учење.

Хахахаха. Ја се синоћ поштено на викао :) Кад би ме неко гледао помислио би да ми је Хитлер неки прађед, хах! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...