Николa Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Samo mislim da podforum u kom je ova tema treba da se zove Medecina. Grizzly Adams, Биљана and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ма ништа пуритански, чисто овако практично кажем... Не мислим да је на било који начин "забрањено" итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Zato kada dođu pijani kući suprge kukaju i govore ostavi se tog dušmanina koji te ubija. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Gde se ovo ga seti . Alkohol je veliko zlo ali samo kontrola i uzdržavanje u svemu je dobra osobina . Stalno se sećam kako je moj otac govorio jedna i dosta i ja sam otprilike na toj razini . Da sam mogao to da primenim na cigarete puno bi mi bilo bolje nego što mi je sada . Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Eeeee, kad je moj djed znao za ova istraživanja! :D Лидија Миленковић, R.Žiskar, Milan Nikolic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Ауууу, куд ме напомениште а ја се трудим да игноришем ову грозоту у стомаку. Данас колегица на послу донијела неку вишњевачу, да попијемо поводом славе, узела сам један гутљај, толико је јака да ништа горе, у животу нисам попила. Сад се питам да ли овај алкохол разједа вишак холестерола, или нешто друго, али мени никако не прија. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Da ovde svi kažu sipaj mi i drugu nisam na jednoj nizi došao sHa_sarcasticlol .A posle odu na četiri , pa se još ljute kada im nagaze na prste od ruke dok su normalno izlazili iz kafane . Ti su dobri , ja u komsiluku imam drustvo "jogi letaca" . Rakija tako blagotvorno deluje na njih da prosto "lebde" , jedini problem je sto ne smeju da naparve nagli pokret glavom jer odmah padnu . Ignjatije and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука