Branka62 Написано Април 11, 2019 Пријави Подели Написано Април 11, 2019 That image of a black hole you saw everywhere today? Thank this grad student for making it possible She was then a graduate student in computer science and artificial intelligence at the Massachusetts Institute of Technology. https://edition.cnn.com/2019/04/10/us/katie-bouman-mit-black-hole-algorithm-sci-trnd/index.html drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 18, 2019 Пријави Подели Написано Април 18, 2019 The Universe’s First Type of Molecule Is Found at Last Illustration of planetary nebula NGC 7027 and helium hydride molecules. In this planetary nebula, SOFIA detected helium hydride, a combination of helium (red) and hydrogen (blue), which was the first type of molecule to ever form in the early universe. This is the first time helium hydride has been found in the modern universe. Credits: NASA/SOFIA/L. Proudfit/D.Rutter https://www.nasa.gov/feature/the-universe-s-first-type-of-molecule-is-found-at-last drvce and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 22, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2019 Koliko "zagadjenost" gradskim svetlom smeta pri posmatranju nocnog neba... ... drvce and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 24, 2019 Пријави Подели Написано Април 24, 2019 https://video.nationalgeographic.com/video/short-film-showcase/00000158-78d5-d419-a75a-78ff5f860000 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2019 пре 17 минута, Branka62 рече https://video.nationalgeographic.com/video/short-film-showcase/00000158-78d5-d419-a75a-78ff5f860000 Ne mogu da otvorim video, ako ga ima na YT daj neki link otud... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 24, 2019 Пријави Подели Написано Април 24, 2019 Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 3, 2019 Пријави Подели Написано Мај 3, 2019 https://apod.nasa.gov/apod/ap190503.html?fbclid=IwAR1VKEdXYC7x40TF8b64iZFP3peTfr2l4OnSr_7FR9Am3lcy0SbTs9GPQJg Lavandica, drvce, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 5, 2019 Пријави Подели Написано Мај 5, 2019 drvce, Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 7, 2019 Пријави Подели Написано Август 7, 2019 Занимљив сајт: http://www.astronomija.org.rs/posmatranja/11909-gde-su-sateliti#stanica obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 7, 2019 Пријави Подели Написано Август 7, 2019 Ове ноћи на небу се могу видети Персеиди. Метеорска киша. Lavandica, obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 7, 2019 Пријави Подели Написано Август 7, 2019 пре 7 минута, Lavandica рече Nova sam na forumu. Lepa vest! thanks Нема на чему. Мислио сам, исправка, не само ове ноћи, већ и наредних ноћи могу се видети. Сад зевах по напољу али се они кажу најбоље виде пред рану зору. Наравно, ни једну нисам малопре видео И да, око 12 - 13 августа је њихов врхунац код нас, после поноћи се могу највише видети на северо-источном небу, мада, може их бити било где. Једном сам их видео на југо-западном небу. Lavandica and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Август 12, 2019 Пријави Подели Написано Август 12, 2019 Srecom , pa procitah sta si postavio...vrucina, sedim na terasi i gledam kakvo lepo zvezdano nebo...kad ono ne verujem sta vidim, steta sto nisam imala s cim da zabelezim taj prizor.Bas sam srecna Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 13, 2019 Пријави Подели Написано Август 13, 2019 пре 17 часа, Gogić рече Srecom , pa procitah sta si postavio...vrucina, sedim na terasi i gledam kakvo lepo zvezdano nebo...kad ono ne verujem sta vidim, steta sto nisam imala s cim da zabelezim taj prizor.Bas sam srecna Еј, случајно видех ово твоје синоћ у ''активностима'' на форуму. Тагуј ме да знам други пут да ти одговорим. Него, колико си их видела, и на којој страни неба Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2019 Ja video pretproslu noc jednog krupnijeg kako pade i ostavi podeblji trag svetla; nisam sedeo napolju da cekam jos nekog, ali dok sam bio u kracoj setnji taj se pojavio - gledano od mog naselja negde iz pravca jugozapada, oko 9 uvece. Vladan :::. and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Август 15, 2019 Пријави Подели Написано Август 15, 2019 Nije baš posmatranje noćnog neba ali nisam znala gde da postavim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука