Jump to content

Како спречити ширење јереси безбожног еволуционизма на православним форумима?

Guest Alefshin

Препоручена порука

TE ne može da bude jeres.To je naučna činjenica.Nema veze sa Biblijom.

Разумем ја то, али ми није јасно зашто је Креационизам рецимо код нас у полицији заведен као СЕКТА 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />

Шта је онда проблем што неки од нас мисле да је ТЕ јерес? Ја која прихватам стварање по Библији као једино могуће сам секташица а они који прихватају... да се не изражавам колико дискутабилну теорију еволуције нису?

Хмммм... "у овом мечу нешто смрди, не звао се ја Лоример..." shuntavilo2 89898989898989 confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Подели на овим сајтовима

• Одговори 214
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

TE ne može da bude jeres.To je naučna činjenica.Nema veze sa Biblijom.

Разумем ја то, али ми није јасно зашто је Креационизам рецимо код нас у полицији заведен као СЕКТА dobar decko-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Шта је онда проблем што неки од нас мисле да је ТЕ јерес? Ја која прихватам стварање по Библији као једино могуће сам секташица а они који прихватају... да се не изражавам колико дискутабилну теорију еволуције нису?

Хмммм... "у овом мечу нешто смрди, не звао се ја Лоример..." 0110_hahaha 89898989898989 crvenilo-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Sekte i skriveni terorizam - Zoran Lukovic Ево ти га пуковник полиције Зоран Луковић аутор књиге "Верске секте" у емисији коју води наш најпознатији креациониста Мирољуб Петровић.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Biblija ne propoveda kreacionizam.

Јок проповеда еволуцију.  0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Библија проповеда креационизам, јер креационизам је једноставно стајалиште, а то је да је Бог створио сав видљиви свет. Ту се завршава условно речено прави библијски креационизам, мада су се св.Оци упуштали да се упусте и у тумачњење Књиге Постања што свакако није погрешно. Дакле креационизам који је у библији је поросто "библијски креационизам" и он се прима и разуме вером, а не знањем и експерименталним доказима. Књига постања није ништа друго него откривење Божије такођери као и свако друго откривење Божије и ово се прима вером. Оно што библија не проповеда, то је научни креационизам који траже експерименталне доказе да подупре тешко подуприве тврдње и ту се завршава сва ствар.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Auuu al je ekspert za sekte ko moja zlatna ribica. Pa sektas mu sedi tu do kolena. Ovaj Miroljub je

hiper sektas a ne samo neki malo zabludeli covek. Jel znas ti uopste Dragane kakve hule prosipa taj

Miroljub o nama pravoslavnima?

Он није стручњак нити ауторитет за црквену догматику, мене интересују докази које износи у прилог Божијег стварања као истине где он као конпетентни геолог може да изнесе научне доказе, његови ставови о другим темама ме не занимају нити има тих компетенција, а ово сам поставио као одговор After forever да није тако као што мисли у вези регистровања секти у полицији.

Подели на овим сајтовима

Znaci bitnije ti je sta prica o evoluciji a ne zanima te to sto sve ljude na svom forumu ubedjuje da

je liturgija prizivanje demona?! Kad tako laze o religiji koliko tek laze o nauci. Mislite o tome.

Мислим да сам ти одговорио, битно ми је шта прича о ономе о чему је компетентан. Ово нисам чуо да је о литургији рекао, а опет кажем он и није за литургику компетентан нити је у тој области признат. Ти се служиш лукавством на овај начин; ако неко у нечему што није ни тема овде, нити тај о томе зна много, каже нешто што није тачно, то значи да је неистина и оно што каже у шта се разуме, а што је тема овог нашег разговора. Не треба да се служиш тиме.

Подели на овим сајтовима

Auuu al je ekspert za sekte ko moja zlatna ribica. Pa sektas mu sedi tu do kolena. Ovaj Miroljub je

hiper sektas a ne samo neki malo zabludeli covek. Jel znas ti uopste Dragane kakve hule prosipa taj

Он није стручњак нити ауторитет за црквену догматику, мене интересују докази које износи у прилог Божијег стварања као истине где он као конпетентни геолог може да изнесе научне доказе, његови ставови о другим темама ме не занимају нити има тих компетенција, а ово сам поставио као одговор After forever да није тако као што мисли у вези регистровања секти у полицији.
Pa ne iznosi nikakve dokaze,u tome je poenta.I on nije geolog,izbačen je sa fakulteta,jel tako Aquilio?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Pa ne iznosi nikakve dokaze,u tome je poenta.I on nije geolog,izbačen je sa fakulteta,jel tako Aquilio?
Због негирања теорије еволуције ако је имао санкција на факултету то је политичка одлука, дакле нека тврдња је политички не подобна, а не нетачна. У атеистичком комунистичком државном систему се имало разлога лагати у корист теорије еволуције, неби неко лагао на своју штету, већ човек може само истину да говори на своју "штету" заправо на стварање проблема себи, а лаж из користи. Теорија еволуције је лаж система који се на лажима и одржава и у лажи егзистира.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...