Jump to content

Koliko Bosna može šerijata podnijeti

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zaključajte ovu temu o šerijatu i njenom zavođenju bilo gdje u Evropu, BiH, Srbiju, Hrvatsku, na Balkan i bilo gdje drugdje u Evropu. To je moj prijateljski savjet! nemaju nam oni ništa reći o tom što ne znamo, samo razmekšavaju, sondiraju i ispituju javno mnijenje. Kako bi imali bolje pripravljen put za svoje planove. Ovakve teme nemaju nikakve demokratske motive ni svrhu a ni razloge već samo za ravnanje puta, ceste i uvođenje diktature koja Evropi ne treba. Nek si je uživaju u Saudijskoj Arabiji  i sličnim zemljama tamo ko hoće i gdje hoće. I u tome im još ovaj hrišćanski i pravoslavni Forum nehotice ili nehtjeno pomaže, što je već manipulacija s njihove strane. Ja to smatram propagandom totalitarističkih režima u sistema a počet ću se obraćat i na organe Republike Srbije i RS u BiH kako bi to spriječila i predložićemo zakonsku regulativu sličnu toj Češkoj ako kod vas takva još ne postoji, spojiću se sa našim srpskim prijateljima i simpatizerima u Pragu. Ovakva ta propaganda dalje ne bude moguća, uvijek kad trebaju prosadit šerijat pozivaju se na demokratiju koju naravno namjeravaju prvu zadavit čim dođu na vlast. Kao i Hitler. Treba ukončit s tim igrarijama! Radi se o agresivnoj propagandi još agresivnijih totalitarističkih zakona i sistema. Opasno po Srbiju i po Evropu!

„On meni nema Bosne”: “Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne, a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne, a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se, hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. Svi oni i one idu, a ti đe ćeš? Nemaš kud. Ide bolan Ugar, u njega utiče Lonska, tu riba ima. Tu si ti treb’o ribe fatat, a ne moju kuću rušit. Ti si treb’o otić na onu Unu, zasjest s komšijama i zapjevati ‘Ah meraka u večeri rane’, a ne se fatat granata i djecu po gradovima ubijat. Sram te bilo!”

Подели на овим сајтовима

Šta tamo za zakone imate u toj Srbiji da vam se može javno, slobodno i nesmetano propagovar totalitarizam i šerijat? I to na hrišćanskom forumu, pravoslavnom? Biće tu izgleda posla preko glave! I sa zakonima i sa svim ostalim

Подели на овим сајтовима

„On meni nema Bosne”: “Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne, a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne, a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se, hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. Svi oni i one idu, a ti đe ćeš? Nemaš kud. Ide bolan Ugar, u njega utiče Lonska, tu riba ima. Tu si ti treb’o ribe fatat, a ne moju kuću rušit. Ti si treb’o otić na onu Unu, zasjest s komšijama i zapjevati ‘Ah meraka u večeri rane’, a ne se fatat granata i djecu po gradovima ubijat. Sram te bilo!”

Bosna je bez tog šerijata vašeg bila i do sada a biće i nadalje. Ako nisi primjetio tema je šerijat u Bosni!

A takve propagatore ću najuriti odasvud gdje stignem, a zakone ću za to ako treba izdupat iz crne zemljje!

Idite si uživat šerijat tamo gdje već jest, šta ćete onda ovdje? Liječite se od fanarizma a ne sluđujte narod tamo!

Подели на овим сајтовима

Šta tamo za zakone imate u toj Srbiji da vam se može javno, slobodno i nesmetano propagovar totalitarizam i šerijat? I to na hrišćanskom forumu, pravoslavnom? Biće tu izgleda posla preko glave! I sa zakonima i sa svim ostalim

Ma u Srbiji nema zakona , i to što ima slabo se primenjuje animal-smiley-075 , Mi se ne spremamo za EU  mi tamo nikada nećemo doći ( nećete nas ). Mi smo samo dobri bili kada je trebalo krvariti za stvaranje zajedničke države južnih slovena , koju su neki iskoristili kao prelazni oblik da bi došli do svoje  domovine . sFun_bat sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Ma u Srbiji nema zakona , i to što ima slabo se primenjuje animal-smiley-075 , Mi se ne spremamo za EU  mi tamo nikada nećemo doći ( nećete nas ). Mi smo samo dobri bili kada je trebalo krvariti za stvaranje zajedničke države južnih slovena , koju su neki iskoristili kao prelazni oblik da bi došli do svoje  domovine . sFun_bat sFun_bat

Vi Srbi ste od Kosova sve u samim prelaznim oblicima i prelazima. Sad imate tu državu, Republiku Srbiju pa napravite od nje konačno nekakav stabilan i stalan oblik a ne da i ona bude samo prelazan oblik svakom ko se toga sjeti da pravi nezavisno Kosovo, Sandžak, Vojvodinu ili još nešto dalje.

Подели на овим сајтовима

Vama u Srbiji fali ovakvih ljudi izgleda, ovo je sad jedan od naših najvrućih

kandidata za predsjednika Češke Republike, bio je u nekoliko mandata premijerom:

Miloš Zeman:

Proč považuji islám za anticivilizaci

Zašto smatram islam za anticivilizaciju

http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/6373-milos-zeman-proc-povazuji-islam-za-anticivilizaci.aspx

Nemam vam sad vremena too prevodit, dosta je

već vidjet i iz samog naslova šta si on o tom misli..

Vas još izgleda vozaju oni fazoni Tito, partija, omladina, akcija, bratstvo i jedinstvo?

S takvima koji islam shvataju politički i tako ga praktikuju nikakvog bratstva i jedinstva nema.

Подели на овим сајтовима

Šerijat se prosađuje političkim načinom a predstavlja antipol

demokratije, apsolutnu vlast jedne vjerske organizacije u svim sferama života.

Evropskim državama nije potreban šerijat kao zakon a nisu im potrebna ni neka

politička obrazloženja njegovog uvođenja, rasprava o njemu u BiH je besmislena.

Pojedince ako istupaju politički a protudržavno treba hapsit u skladu s legislativom.

Подели на овим сајтовима

Pojedince ako istupaju politički a protudržavno treba hapsit u skladu s legislativom.

Ti nam opet hoćeš napakovati jedno bombardovanje, ćuti nemoj da te čuju ovi naši političari . Vidiš da Dačić nesme da ukloni spomenik teroristima nego to traži da odradi Haradinaj , inače spomenik se nalazi na teritoriji Srbije ne na Kosovu sHa_sarcasticlol ,  ( Mada je i Kosovo Srbija)

Подели на овим сајтовима

I oni žele da ustima svojim Allahovo svjetlo utrnu, a Allah će upotpuniti svoje svjetlo makar bilo krivo nevjernicima.

Protivljenje šerijatu je prema vama napad na Allaha i na njegovo svjetlo?

Ma krasno! Zapamtite svi ovo i pročitajte to još nekoliko puta šta si oni to misle!

Подели на овим сајтовима

Islam shvaćen i praktikovan politički se ravna državi. Napade na demokratske sisteme u Evropi ako dolaze u cilju njihovog rušenja i zamjene za islamske i šerijat treba smatrati napadima strane državno-političke sile, dakle agresijom na demokratski sitem i poredak. Sve ovo nema nikakve veze za islamom kao religijom, ko ga hoće upražnjavat lično u okviru građanskih demokratskih zakona i sloboda evropskih država može i dalje slobodno. Ali ko se hoće s njim poslužit kao s balvanom da razbija demokratske siteme u Evropi i u tom cilju ga nastoji  instrumentalizirat biće smatran agresorom kao i svaka druga strana vojna, državna tj. politička napadačka sila. Tako bismo imali konačno rješenu tu stalnu igru skrivanja političkog islama za maskom religije. To je stvar koja se na zapadu već raspravila i svi imaju u tom jasno šta je religiozni islam a šta ispolitizovani islam. Jedno s drugim nema nikakve veze! Šerijat i njegovo uvođenje su prioritetima političkog islama. Islam je nekada bio i vojno-politički, ne samo politički faktor, na to se Srbi sigurno brzo sjete kako je to s tim nekad bilo a i ostala Evropa, bitka pod Bečom itd.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kada smo govorili o šerijatu govorili smo o šerijatu koji bi se primjenjivao na nas a ne na Zayjrona i tipove poput njega.

Naše demokratsko pravo je da uređujemo svoj život onako kako mislimo da je za nas najbolje.Ne ugrožavamo time nikoga drugoga i odakle drugome pravo da nama zabranjuje da svoj privatni život uređujemo onako  kako mi želimo.

A ovako bi to onda imalo izgledat

u BiH s tim arabskim šerijatom u praksi:

rgxy5g.jpg

To ne bude moguće u BiH, niko vam to neće dozvolit,

kod kuće radite šta hoćete al islamizirat državu ne budete.

Bavite se rađe poslom i zarađivanjem da ne morate živjet

od humanitarnih pomoći i fondova a ne s tim besmislicama.

Подели на овим сајтовима

Зајроне, ал си запјенио бре...ок добро знамо сви да неће моћи то проћи на државном нивоу, јер да би нешто у БиХ прошло мора добити сагласност сва три народа. 

Али ти га сад овдје пишеш као кад би био шеријат само за муслимане одмах би екстремисти ојачали и читав би шеријат појео државу, остали немуслимани у биХ не би се знали носити шеријатом ...мислим дај мало са тим словенкастим идејама лакше. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...