Jump to content

ЖРУ ДИВАН- ЛИТУРГИЈА И ЦРКВЕНО ПОЈАЊЕ- Игор Зиројевић (30.12.2012. у 21:00)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

jSnCB3bR5rVKn.jpg

Драги пријатељи,

Велика ми је част и задовољтво да најавим ново ЖРУ дружење, сада већ популарни ЖРУ диван. Имамо заиста специјалног госта, а нашег драгог пријатеља, професора Игора Зиројевића!

Верујем да нема неког ко није чуо за нашег брата Игора и слушао оно чиме се он бави. Овога пута ћемо говорити о Литургији и црквеном појању и направити приказ његове најновије књиге "Антологион Божественија Литургији" које је заиста капитално дело! Свако ко га је имао у рукама се одушевио!

Зато не пропустити ово дружење где ћете уживо слушати брата Игора и сами моћи поставити питања.

ЖРУ ДИВАН можете пратити директно са насловне странице ЖРУ заједнице на Јутјуб каналу или преко нашег Фејбук профила

Сва техничка питања можете поставити мени лично или овде а теми, као и питања у вези предавања.

Такође, можете на јутјубу када предавање буде почело можете постављати питања преко јутјуб коментара или да се уживо укључите на самом ЖРУ ДИВАНУ..

Видимо се у недељу 30. децембра у 21:00!

Ваш zru

Подели на овим сајтовима

.hvala.  slavabogu

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Причаћемо и о најновијем издању брата Игора, прелепо опремљеном комплету од 2 ЦД-а:

Подели на овим сајтовима

Причаћемо и о најновијем издању брата Игора, прелепо опремљеном комплету од 2 ЦД-а:

Неколико месеци овај диск не скидам са компјутера и плејера у колима.

Врхунско ремек-дело, нешто најбоље што сам икада чуо од црквеног појања, а чуо сам доста.

... пустиња је тамо где боли ...

Подели на овим сајтовима

Неколико месеци овај диск не скидам са компјутера и плејера у колима.

Врхунско ремек-дело, нешто најбоље што сам икада чуо од црквеног појања, а чуо сам доста.

Где има да се купи?

Подели на овим сајтовима

Изгледа може да се наручи одавде http://www.e-slovo.net/Products/905-srpski-vizantijski-hor-pjenija-bozicnog-bogosluzbenog-kruga-horonacalnik-igor-zirojevic.aspx

Ја сам наручио па ће ваљда да стигне.

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://plus.google.com/hangouts/_/c5f7bfa1775f0e883fd676fbbe85429543d28c0d?authuser=0&hl=sr

Линк за оне који  желе да се придруже ЖРУ дивану те да уживо их видимо и да разговарамо. ПОтребно је да имате камерицу,гугл+ профил и микрофон.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...