kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Kakve slike. Kakovo zamišljanje. Ko uopšte priča o tome. U PITANJU JE NERAZUMEVANJE BB. dobro ajde nam objasni ti koji razumijes big bang kako on to nije eksplozija , sta je kad nije eksplozija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Znam da mi nećeš objašnjavati... kao što rekoh, možeš da veruješ i da "fino kažeš" šta god poželiš... ali to na nauku nema ama baš nikakvog uticaja... zaista ne znam o cem pricas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 nemam ja nista protiv nauke, ja je volim kao i ti isto, samo sto ne vjerujem sljepo u sve do cega nauka dodje, to je greska, nemate kriticki pogled prema nauci, smatrate ju vrhovnom stvari u ljudskom drustvu a ona suplja na sve strane, mnogo gresite i uzdate se u logiku ljudsku, prvo da je logika ljudska pouzdana ne bi postojali paradoksi, ali oni ipak postoje Zahvaljujući toj šupljoj nauci kuckaš po tastaturi, imaš sijalicu u kući, voziš verovatno neki auto, imaš frižider, gledaš neki događaj ko zna koliko daleko od tebe i ovako do u beskonačnost. Nauka jeste vrhunska stvar u društvu. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Zahvaljujući toj šupljoj nauci kuckaš po tastaturi, imaš sijalicu u kući, voziš verovatno neki auto, imaš frižider, gledaš neki događaj ko zna koliko daleko od tebe i ovako do u beskonačnost. Nauka jeste vrhunska stvar u društvu. nisi mi odgovorio na zahtjev da nam kazes sta je big bang ako niej eksplozija, jel i ti imas pamet na vikipediji ko i milosavljevic, svaka glupost tamo napisana vama je amin izgleda.... druga stvar, ja nisam rekao da nauka nije vrhunska stvar u ljudskom drsutvu, ja sam rekao da nije vrhovna, a to je velika razlika koju ti nisi skontao uopste... te sijalice, automobili, moja tastatura nisu nikakva garancija da u nauci nema gluposti i promasaja pa cak i velikih prevara, meni si nasao soliti pamet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 dobro ajde nam objasni ti koji razumijes big bang kako on to nije eksplozija , sta je kad nije eksplozija Knjige, knjige, knjige. Kad pročitaš vrati se da razgovaramo. Ma nije lud onaj Juan....... ja sam budala. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 ja sam rekao da nije vrhovna jeste vrhovna i pored svih svojih mana. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 te sijalice, automobili, moja tastatura nisu nikakva garancija da u nauci nema gluposti i promasaja pa cak i velikih prevara, meni si nasao soliti pamet I............................. Hoćeš li prestati koristiti gore navedene stavri? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 I............................. Hoćeš li prestati koristiti gore navedene stavri? iz skog razloga da ih prestanem koristiit? kakve predrasude ti imas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 jeste vrhovna i pored svih svojih mana. jasno mi sad sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Knjige, knjige, knjige. Kad pročitaš vrati se da razgovaramo. Ma nije lud onaj Juan....... ja sam budala. ne znam koliko ti godina, ali ja sma jako mnogo knjiga procitao i to bas te tematike ako bas hoces, nego ajde nam kad si vec nacitan lijepo objasni sta je ako nije eksplozija, evo ja cekam vec prodje 5 komentara a ti nikako da objasnis, đe je zapelo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 jasno mi sad sve Eto vidiš nije bilo teško ako se malo potrudiš. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Eto vidiš nije bilo teško ako se malo potrudiš. jasno mi u koju kategoriju osoba pripadas, nije mi trebalo truda, sam si se odao.. nego cekam jos na to da objasnis sta je veliki prasak ako ne eksplozija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 ne znam koliko ti godina, ali ja sma jako mnogo knjiga procitao i to bas te tematike ako bas hoces, nego ajde nam kad si vec nacitan lijepo objasni sta je ako nije eksplozija, evo ja cekam vec prodje 5 komentara a ti nikako da objasnis, đe je zapelo Vidi razmislio sam. Potpuno si u pravu. Pogrešio sam i to mnogo. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 jeste vrhovna i pored svih svojih mana. Никола Тесла па и многи други који су дали свој допринос науци су били верници. Ја бих рекао да мане долазе од ових што су атеисти. Разумни научници су дали много већи допринос науци од интелектуалаца ал их интелектуалци својатају третирајући их као интелектуалце. Ево и ми овде имамо интелектуалце и гарантујем да ниједан од њих неће дати неки допринос нити науци нити вери коју бране. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 ne znam koliko ti godina, ali ja sma jako mnogo knjiga procitao i to bas te tematike ako bas hoces, nego ajde nam kad si vec nacitan lijepo objasni sta je ako nije eksplozija, evo ja cekam vec prodje 5 komentara a ti nikako da objasnis, đe je zapelo To i jeste najveći problem što čitaš knjige. Ali ozbiljno, i ja sam čitao knjige gomilu, ali dok nisam počeo da pišem i izvodim i ja sam mnoge stvari smatrao knfuznim, a i asda ako me pitaš većinu tih što sam smatrao konfuznim i dalje ne mogu da objasnim bez da uzmem i ispišem jednačine, ne samo ispišem nego ih izvedem. A inače veliki prazak je jednostavno nastanak prosto-vremna i njegovo širenje, tako da to ne može biti eksplozija, ako veliki prasak definišeš kao eksploziju, onda ta eksplozija i dalje traje jer se svemir i dalje širi. Sve što se do sada zna upućuje da se upravo tako desilo ,ako se otkrije nešto novo korigovaće se. Ono što se ne zna je zašto je do praska došlo, a ne da li se on dogodio, jer ako izneseš hipotezu i predvidiš stvari kojie još nisu otkrivene, a kasnije i budu otrkivene, vrlo mala verovatnoća je da ta hipoteza nije tačna. MOžda niej tačna u potpunosti poput Njutnovske vizike, ali to se rešava korekcijama, a ne uništavanjem cele teorije i pisanjem nove. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука